ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 97 - ( 1398 )
بهینه سازی فرمولاسیون دسر غیرلبنی بر پایه کدو حلوایی با استفاده از طرح مخلوط
ص. 12-1
10.29252/fsct.16.97.1
حدیثه چراغیان
،
معصومه مهربان
،
رضا کاراژیان
،
زهرا نظری
چکیده
(2455 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(647 دریافت)
فرمولاسیون کیک فنجانی کم چرب با استفاده از صمغ دانه بارهنگ (ذنب الفار)
ص. 28-13
10.29252/fsct.16.97.13
شیرین رحیمی
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده
(2211 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(536 دریافت)
فعالیت ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی برگ کاردین بر لیستریا مونوسیتوژنز، سالمونلا اینترتیدیس و سودوموناس آئروژینوزا
ص. 35-29
10.29252/fsct.16.97.29
عارفه کردجزی
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(2318 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(404 دریافت)
استخراج پنتوزانها از سبوس گندم با استفاده از روشهای متداول و ترکیبی
ص. 49-37
10.29252/fsct.16.97.37
مینا امامیان
،
محسن رادی
،
صدیقه امیری
،
حمیدرضا اخوان
چکیده
(2245 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(692 دریافت)
تاثیر جایگزینی شیره خرما و شربت گلوکز به جای ساکارز بر خواص کیفی کیک مافین
ص. 61-51
10.29252/fsct.16.97.51
محمد هانی آشوری
،
سارا موحد
،
اورنگ عیوضزاده
چکیده
(2362 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(556 دریافت)
بررسی پروفایل اسیدهای چرب آزاد و پایداری دوغ فرا سودمند تولید شده با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و لیپاز
ص. 76-63
10.29252/fsct.16.97.63
Sedigheh Yazdanpanah
،
شادی جوکار
چکیده
(2093 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(356 دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس پونه بر تعدادی از پاتوژنهای غذایی و برهمکنش آن با آنتیبیوتیکهای جنتامایسین و کلرامفنیکل در شرایط محیط کشت
ص. 87-77
10.29252/fsct.16.97.77
هادی تناور
،
حسن برزگر
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمدامین مهرنیا
چکیده
(2476 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(378 دریافت)
تولید گاما آمینو بوتریک اسید توسط باکتری Lactococcus lactis NZ1330 در محیط کشت حاوی لجن لبنی و مونوسدیم گلوتامات
ص. 100-89
10.29252/fsct.16.97.89
بهروز علیزاده بهبهانی
،
فرشته فلاح
،
علیرضا وسیعی
،
farideh tabatabaei yazdi
،
سیدعلی مرتضوی
چکیده
(2192 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1064 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت فراسودمند حاوی جو و قند مایع خرما
ص. 112-101
10.29252/fsct.16.97.101
سیده الهام موسوی کلجاهی
چکیده
(2112 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(840 دریافت)
اثر ضد میکروبی و ضد اکسایشی فیلم های پلی پروپیلن پوشانده شده با عصاره های گیاهی مورد و رزماری در بسته بندی سس مایونز
ص. 126-113
10.29252/fsct.16.97.113
ثناء موسی پوربالغ
،
سید علی یاسینی اردکانی
چکیده
(2109 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(371 دریافت)
بررسی شاخص های قهوه ای شدن غیرآنزیمی درکنسانتره انگور سیاه سردشت با روش سطح پاسخ
ص. 136-127
10.29252/fsct.16.97.127
حجت بکشلو
،
میر خلیل پیروزی فرد
،
محمد علیزاده
،
صابر امیری
چکیده
(2051 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(391 دریافت)
بررسی سطوح متفاوت صمغ فارسی (زدو) بر بافت، ریزساختار و ویژگیهای حسی کیک روغنی زعفرانی
ص. 148-137
10.29252/fsct.16.97.137
مارال رجبی
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
مرتضی الماسی
چکیده
(1946 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(320 دریافت)
تاثیر روشهای مختلف خشک کردن بر ترکیب شیمیایی و ویژگیهای ضداکسایشی عصاره متانولی برگ زیتون
ص. 159-149
10.29252/fsct.16.97.149
لیلا حق جو
،
حسن برزگر
،
حسین جوینده
چکیده
(1877 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(370 دریافت)
اثر خیساندن و پخت در حضورعوامل چنگالیکننده (سیترات و تارتارات پتاسیم) بر کاهش کادمیوم برخی ارقام برنج وارداتی
ص. 169-161
10.29252/fsct.16.97.161
عاطفه سادات هاشمی گرم دره
،
محمد گلی
چکیده
(2024 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(360 دریافت)
تاثیر آرد بلوط بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکوئیت فاقد گلوتن
ص. 181-171
10.29252/fsct.16.97.171
سونا ترابی ترابی
،
فروغ محترمی
،
محمد رضا دباغ مظهری
چکیده
(2407 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(463 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS