ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 93 - ( 1398 )
بررسی تأثیر سیستمهای هیدروکلوئیدی بر ساختار ژلی پروتئینهای شیر طی تخمیر ماست
ص. 10-1
علی معتمدزادگان
چکیده
(4333 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1570 دریافت)
شناسایی وآنالیز همزمان هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای در نمونههای نان بربری با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی- طیفسنج جرمی
ص. 23-11
وحیده مرادی
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
،
عطاا شکوری
،
سید ابراهیم حسینی
چکیده
(4355 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2283 دریافت)
شناسایی ژنتیکی و بررسی فعالیت ضد باکتریایی جدایه های لاکتیکی بدست آمده از کره مسکه بر باکتری های بیماریزا استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا انتریکا
ص. 33-23
احمد نصرالله زاده
،
مرتضی خمیری
،
علیرضا صادقی
،
ماندانا محمودی
،
مریم ابراهیمی
چکیده
(4378 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1558 دریافت)
بررسی خواص عملکردی و تولید ماست فراسودمند با استفاده از کلاژن پوست ماهی سنگسر
ص. 47-35
شیرین سادات متولی
،
رضوان موسوی ندوشن
،
محمد ربانی
چکیده
(4446 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1559 دریافت)
بررسی امکان استفاده از کنجاله ارده و نوشیدنی کمبوجا در تولید کیک روغنی کم چرب و فراسودمند
ص. 61-49
فاطمه زهرایی پور
،
فریبا نقی پور
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده
(4239 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1636 دریافت)
بررسی اثر افزودن آرد دانه چیای برشته شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری طی انبارمانی
ص. 71-63
مه رخ حاتمیان
،
محمد نوشاد
،
سامان آبدانان مهدی زاده
،
حسن برزگر
چکیده
(4226 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1663 دریافت)
تأثیر ماکرو و نانوامولسیون اسانس روغنی دارچین بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی فیلم های امولسیونی بر پایه ی کربوکسی متیل سلولز
ص. 83-73
رضا فتاحی
،
بابک قنبرزاده
،
جلال دهقان نیا
چکیده
(3662 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1612 دریافت)
تاثیر دما بر روی تشکیل کمپلکس آلفا-لاکتالبومین-اولئوروپئین با بهکارگیری روشهای طیفسنجی و داکینگ مولکولی
ص. 98-85
ایمان کاتوزیان
،
سید مهدی جعفری
،
یحیی مقصودلو
،
لیلا کرمی
،
محمد حسن ایکانی
چکیده
(3926 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1777 دریافت)
فرمولاسیون بیسکویت فراسودمند با استفاده از پسماند فرآوری انگور و آرد سویای جوانه زده
ص. 107-99
آذر سپاهی
،
اسماعیل عطای صالحی
،
مسعود یغبانی
چکیده
(4042 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1976 دریافت)
اثر قطعات خشک شده میوه آناناس بر ویژگیهای کیفی مافین
ص. 120-109
زهرا ساعدی
،
رضا کاراژیان
،
معصومه مهربان
چکیده
(3138 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1303 دریافت)
بررسی جامع عوامل موثر بر افزایش سرانه مصرف میگو در شهر تهران با تکیه بر سازه های نگرش و تصمیم به خرید
ص. 134-121
سهیل ریحانی پول
،
افشین عادلی
،
علیرضا عالیشاهی
چکیده
(3551 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1468 دریافت)
اثر افزودن آب پنیر حاصل از پنیر گوسفندی بر روی کیفیت نوشیدنی کفیر
ص. 142-135
مهدی بیدقی
،
محمد حسین موثق
چکیده
(3658 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1442 دریافت)
تاثیر اینولین بومی و نشاسته مقاوم به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رنگ، عملکردی و رئولوژیکی پوشش اسنک حجیم
ص. 154-143
Elnaz Mialni
،
ندا هاشمی
،
غلامعلی گلی موحد
،
مجید هاشمی
چکیده
(3061 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1800 دریافت)
اثر عصاره پونه کوهی بر پایداری حرارتی روغن کانولا
ص. 162-155
مائده خردمندی
،
اسماعیل عطای صالحی
،
رضا اسماعیل زاده
چکیده
(3062 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1478 دریافت)
تولید هیدروژل برپایه کیتوزان و موسیلاژ دانه بارهنگ شهری به روش تودهای شدن مرکب
ص. 171-163
سعید حمدی پور
،
میر خلیل پیروزی فرد
،
هادی الماسی
،
حامد همیشه کار
چکیده
(2971 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1879 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS