ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 80 - ( 1397 )
اثر متقابل اسانس به لیمو و نانو امولسیون کیتوسان بر فعالیت های آنزیمی، محتوای آنتی اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius sub sp. sanctus)
ص. 12-1
شیرین رحمن زاده ایشکه
،
محمدرضا اصغری
،
حبیب شیرزاد
،
ابوالفضل علیرضالو
چکیده
(4877 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1551 دریافت)
تأثیرصمغ زانتان و پکتین بر پایداری سوسپانسیون آب پرتقال پالپدار
ص. 23-13
سعید قنادی
،
سارا موحد
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(7419 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4108 دریافت)
تاثیر غلظت آنزیم بر فعالیت ضد انجمادی ژلاتین هیدرولیز در اکتومیوزین خرچنگ دراز آب شیرین قرار گرفته در معرض چرخه های انجماد وانجمادزدایی
ص. 38-25
مهدی نیکو
چکیده
(4691 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2137 دریافت)
تاثیر عصاره برگ پیازچه کوهی بر زمان ماندگاری و ویژگیهای کیفی همبرگر نگهداری شده در یخچال
ص. 50-39
امیر فیجانی
،
سارا موحد
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(6755 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2067 دریافت)
آنالیز تقریبی و ترکیب اسید چرب ماهی تازه و فراوری شده (Lethrinus nebulosus)
ص. 59-51
علی ابرومند
،
سعید ضیایی نژاد
،
فریده باعثی
چکیده
(5089 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1818 دریافت)
استفاده از سیستم استنتاج فازی-عصبی (انفیس) در مدلسازی استخراج روغن از بادامزمینی با پیشتیمار مایکروویو
ص. 72-61
رقیه شیرازی
،
حمید بخش آبادی
،
مسعود بذرافشان
چکیده
(4504 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2053 دریافت)
بررسی سینتیک انتقال جرم ناگت مرغ طی پخت با سامانه مادونقرمز
ص. 86-73
مهدی کاشانی نژاد
،
امان محمد ضیایی فر
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
دل آسا رحیمی
چکیده
(4687 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1272 دریافت)
ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی درون پوشانی شده با آلژینات سدیم و سیلیس
ص. 96-87
مسعود نجف نجفی
،
فرزانه ضیائیان یزدی نژاد
،
محبوبه سرابی
چکیده
(3465 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1651 دریافت)
تأثیر عصاره میوه بلوط بر پایداری اکسایشی روغن سویا طی فرآیند حرارتی
ص. 109-97
علی محمدی
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(3232 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2373 دریافت)
بررسی تاثیر سالیکورنیا اوروپایا (Salicornia europaea L) به عنوان جایگزین نمک طعام بر برخی خواص کیفی و حسی دوغ
ص. 120-111
شهین زمردی
،
روژان شیخ قاسمی
چکیده
(3220 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3026 دریافت)
بررسی اثرات زانتان، اینولین، تاپیوکا و نشاسته پیش ژلاتینه در شرایط مختلف تولید برروی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و ماندگاری سس مایونز کم چرب
ص. 130-121
علی رضا حاصلی
،
مصطفی کرمی
چکیده
(5423 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2376 دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی نان تست فاقد گلوتن حاوی صمغ های عربی و دانه خرنوب
ص. 143-131
سپیده بهرامی
،
مسعود هماپور
،
الهه رجبی
چکیده
(2591 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1344 دریافت)
بررسی تغییرات خصوصیات بافتی، تصویری و حسی کیک بدون گلوتن کم چرب
ص. 156-145
فریبا نقیپور
چکیده
(2073 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1421 دریافت)
مقایسهی تأثیر اسانس نعناع فلفلی و بنزوات سدیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز
ص. 169-157
یعقوب جعفری
،
هادی الماسی
چکیده
(2654 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2318 دریافت)
ارزیابی فرمولاسیون پنیر پروسس گسترشپذیر تولیدی از پنیر کُوپه، ایزوله سویا و اینولین
ص. 188-171
مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده
(2088 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1762 دریافت)
بررسی میزان فلزات سنگین سرب، کادمیوم، نیکل در زردآلوی خشک (Prunuse armeniaca linnaeus) (آفتابی وتیزابی) عرضه شده در بازارهای سطح شهر تهران
ص. 197-189
چنگیز اسفندیاری
،
فاطمه باقری
،
پریسا زیارتی
چکیده
(2830 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2032 دریافت)
استفاده از نانوالیاف حاصل از الکتروریسی زئین به عنوان نانوحامل وانکومایسین: بررسی ویژگیها، آزادسازی و خاصیت ضد میکروبی
ص. 212-199
محمد امین میری
چکیده
(5774 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3763 دریافت)
کاهش آفلاتوکسینM1 در شرایط invitro با استفاده از تثبیت ساکارومایسس سرویزیه بر سرامیک آلوماسیلیکات
ص. 221-213
مرجان فروغی
،
محبوبه سرابی جماب
،
جواد کرامت
،
مسعود نجف نجفی
چکیده
(2023 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1495 دریافت)
تهیه ی فیلم های امولسیونی بر پایه ی پروتئین پسته وحشی(بنه) به همراه اولئیک اسید و بررسی ویژگی های فیزیکی آن
ص. 234-223
بهناز طوقی عشقی
،
ناصر صداقت
،
مسعود تقی زاده
چکیده
(2436 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1479 دریافت)
بررسی خواص کاربردی و ضدمیکروبی بیونانوکامپوزیت صمغ قدومه شیرازی و نانواکسید روی
ص. 244-235
ژاله ابراهیمی
،
امیر حیدری
،
عبدالرضا محمدی نافچی
،
خدیجه پورخانعلی
چکیده
(5597 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2028 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی فاقد پالم در مقایسه با روغن سرخ کردنی حاوی پالم
ص. 255-245
ایمان امیرسرداری
،
سیمین اسدالهی
،
محمدرضا اسحاقی
چکیده
(3161 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5787 دریافت)
بررسی ویژگیهای خمیر و خصوصیات کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئینی سویا و صمغ دانه ریحان
ص. 266-257
فخرالدین صالحی
،
سمیرا امین اخلاص
،
فاطمه سوری
چکیده
(2683 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1306 دریافت)
بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کنجد و مخلوط آن با روغنهای کانولا و اولئین پالم
ص. 279-267
محمد قربانی
چکیده
(2302 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2197 دریافت)
تاثیر استفاده از آرد نخود خام و حرارت دیده بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. 292-281
امان محمد ضیایی فر
،
محبوبه کشیری
،
بهاره فتحی
،
نازنین کریمی عبدالملکی
،
مهران اعلمی
چکیده
(3325 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2406 دریافت)
روغن ساختار یافته آفتابگردان؛ ارزیابی کینتیک بلورینگی و ریزساختار
ص. 301-293
مهدی نادری
،
لادن رشیدی
،
جمشید فرمانی
چکیده
(2013 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1847 دریافت)
اثر شرایط هیدرولیز آنزیمی کازئین با پانکراتین بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی و عملکردی کازئین هیدرولیز شده
ص. 318-303
علیرضا صادقی ماهونک
،
خشایار سرابندی
،
حامد همیشه کار
،
محمد قربانی
،
سید مهدی جعفری
چکیده
(2380 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2023 دریافت)
بررسی خواص رئولوژیکی و بافتی سس مایونز کم چرب تهیهشده با استفاده از امولسیفایر مونو-دی گلیسرید و صمغ های گوار و زانتان
ص. 333-319
پیمان رجایی
،
محمد اردستانی
،
مهناز هاشمی روان
چکیده
(6411 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2068 دریافت)
ارتقا خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس بهوسیله ریز پوشانی اکستروژن دولایه آلژینات سدیم و صمغ زودو
ص. 348-335
سعید سخاوتی زاده
،
حمید رضا قیصری
،
محمود امین لاری
چکیده
(5667 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2933 دریافت)
بهینه سازی استخراج پکتین از غلاف نخود فرنگی به کمک امواج میکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 360-349
بهروز اکبری
،
منا بهرامی پور
چکیده
(5534 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2913 دریافت)
آنالیز و تفسیر دادههای حسی با استفاده از تحلیل مولفههای اصلی (PCA)
ص. 377-361
امیررضا شویک لو
چکیده
(6309 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(10236 دریافت)
بررسی ویژگیهای انعقادی عصاره گیاه مایه پنیر Withania coagulans L. بر الگوی الکتروفورتیک پروتئینهای حاصل از آبپنیر و بهینه کردن شرایط انعقاد در مقایسه با مایه پنیر استاندارد (کیموزین)
ص. 386-379
مسعود علیرضایی
،
محمد حسین قارونی
،
آزاده خونساری
،
علی ولیزاده
،
کبری چهاری
چکیده
(2312 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1382 دریافت)
بررسی برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلمهای دولایه پکتین-موم کارنوبا به همراه نانوتیتان
ص. 398-387
الهام مجد زاده
،
حسین میرزائی مقدم
،
محمد هادی موحدنژاد
،
احمد رجایی
چکیده
(4932 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1778 دریافت)
کاربرد صمغ کنجاک و فیبر سویا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کالباس کم چرب
ص. 411-399
صفورا شریفیان
،
محمد فاضل
چکیده
(2606 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1892 دریافت)
استخراج لوتئین با استفاده از فناوری نانو (روش میکروامولسیون): تاثیر سورفاکتانت، کمکسورفاکتانت و پیشتیمار فراصوت
ص. 420-413
مهدی جلالی جیوان
،
سلیمان عباسی
چکیده
(2061 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1371 دریافت)
بررسی تاثیر شرایط فرایند سرخ کردن بر جذب روغن و محاسبه ضریب انتشار موثر رطوبت در فرایند سرخ کردن عمیق فیش فینگر
ص. 429-421
سید حسین ایزدی
،
زهرا امام جمعه
،
غلامرضا عسکری
چکیده
(2133 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1346 دریافت)
خشک کردن کف پوشی پوره قارچ دکمه ای (Agaricusbisporus) و مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن
ص. 441-431
آتنا پاسبان
،
محبت محبی
،
هاشم پور آذرنگ
،
مهدی وریدی
،
آرزو عباسی
،
سمیرا سیدی مرغکی
چکیده
(2173 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1188 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS