You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر شرایط فرایند اکستروژن پخت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی فراورده حجیم شده سورگوم مرنضی جعفری، آرش کوچکی، الناز میلانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تشخیص وجود مشتقات خوکی در نمونههای گوشت و غذاهای بسیار فرآوری شده مشکوک با استفاده از روش واکنش زنجیرهای پلیمراز زمان واقعی الهام ملکی، محمد قربانی، محمد حمید، علیرضا صادقی ماهونک، مرتضی خمیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر عصاره نانوریزپوشانی شده برگ گزنه در کنترل پایداری اکسایشی روغن سویا رضا اسماعیل زاده کناری، پونه پناهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پوشش کیتوزان حاوی اسانس پونهکوهی بر ماندگاری گوشت فیله مرغ در دوره نگهداری در دمای یخچال هدی حکیم، علی فضل آرا، مهرنوش تدینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید بستنی فراسودمند با پودر کدوحلوایی مرضیه عاشورمحمدی، سید حسین حسینی قابوس
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر انجماد ترموالکتریک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، خصوصیات حسی و کیفیت میکروبی گوشت قرمز آرزو سیاری، مجید جوانمرد، شهریار صرامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات بافتی کیک هویج فخرالدین صالحی، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر پودرتفاله چغندر و صمغ عربی بر ویژگیهایخمیر و نان بربری بهزاد ناصحی، علی اکبر ابراهیمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پیش تیمار امواج فراصوت و نوع حلال بر ظرفیت ضد اکسایشی و ترکیبات فنلی قهوه هادی یوسفی ماکویی، عباس جلیل زاده، صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید پودر خرما به روش خشک کردن پاششی و ارزیابی متغیرهای خشک کردن در خواص فیزیکی پودر حاصل صدیقه مقبلی، سید مهدی جعفری، یحیی مقصودلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی جایگزینی سوربات ها با پلی اول ها و تاثیر بر روی خواص فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و بافتی کیک مافین ایمان بهمنی، مرضیه بلندی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر پیشتیمارهای مختلف بر خصوصیات تغییر رنگ و بافت در خشککردن لایههای سیب علی متولی، سید جعفر هاشمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثر رنگ های طبیعی و مصنوعی بر برخی ویژگی های نان برنجی زینب رفتنی امیری، سمیه سلمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
انتخاب استاندارد داخلی مناسب جهت تعیین بازدهی اینتراستریفیکاسیون روغن سویا به کمک مایکروویو لیلا دهقان، محمد تقی گلمکانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون شیر پسته با استفاده از روش سطح پاسخ و ارزیابی ویسکوزیته،خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن سمانه گردابی طرقی، مهرناز امینی فر، مریم مصلحی شاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی ویژگیهای فیزیکی، بازدارندگی و آنتی اکسیدانی فیلم بیونانوکامپوزیت کفیران- نانورس حاوی آلفاتوکوفرول با استفاده از روش سطح پاسخ ستاره عطالو، محمد علیزاده خالدآباد، هادی الماسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
عوامل موثر بر تولید و فعالیت آنزیم لخته کننده شیر در قارچ Rhizomucor miehei پروانه راشدی، ناصر زارع، بهرام فتحی آچاچلوئی، رسول اصغری ذکریا
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر عصاره نعنا فلفلی بر کیفیت روغن سویا در طی حرارت دهی مایکروویو رضا فرهمندفر، علی امینی، شیرین فقیه نصیری، مریم اثنی عشری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی رهایش میکروکپسولهای لیکوپن ساخته شده با دیواره پروتئین آب پنیر و مالتودکسترین توسط روش سطح پاسخ آزاده سلیمی، یحیی مقصودلو، سید مهدی جعفری، علیرضا صادقی ماهونک، مهدی کاشانی نژاد، امان محمد ضیائی فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر سطوح مختلف اینولین و کیتوزان بر ویژگی های فیزیکی وشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک بهرام فتحی آچاچلویی، هوشنگ محمودی مغاس
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خواص ضد میکروبی لاکتوباسیلوس برویس جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو فرزانه کیا دلیری، علیرضا صادقی، مرتضی خمیری، مهدی کاشانی نژاد، مهران اعلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خاصیت ضدمیکروبی عصاره الکلی گیاه روناس صخره زی(Rubia Florida) بر باکتری های بیماریزای مواد غذایی بهمن گرمهء، الهام مهدیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر تیمار میدان الکتریکی پالسی (PEF) بر کیفیت شربت خام استخراج شده از چغندر قند کبری رضائی، مصطفی شهیدی نوقابی، خلیل بهزاد، عبدالمجید مسکوکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر افزودن پکتین بر روی ویژگی های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ی ذرت المیرا عبدالعلی زاده، مهدی قره خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر امواج فراصوت و آنزیمبری روی چروکیدگی قطعات سیبزمینی طی سرخکردن جلال دهقان نیا، الهام رزاق پور، بابک قنبرزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی بیاتی کیک بدون گلوتن تهیه شده از آرد ارزن تیمار شده حرارتی- رطوبتی بهاره فتحی، مهران اعلمی، مهدی کاشانی نژاد، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان تولید کباب لقمه غنیسازی شده با آرد هسته سنجد و فیتواسترول سمیرا ملکی آذر، مریم فهیم دانش
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید و بهینه سازی پودر آب انجیر در خشککن پاششی نیمه صنعتی با نازل دو سیال لیلا ناطقی، محبوبه جوکار، امید رضا روستا پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی هیدرولیز آنزیمی پرمیت حاصل از اولترافیلتراسیون شیر پنیرسازی آزیتا نعمتی، محمد علیزاده، زهرا قاسم پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهکارگیری امواج فراصوت در بهبود بافت و مقبولیت حسی کیک برنجی بدون گلوتن کمچرب فریبا فریبا نقی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)