You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر اعمال ساسپتور در مایکروفر بر فاکتورهای کیفی پخت کیک فنجانی صدیقه سلیمانی فرد
*، زهرا امام جمعه، محمد شاهدی، غلامرضا عسکری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی کیفیت گوجه فرنگی زیتونی (رقم سانتلا) بسته بندی شده در فیلم های پلی اتیلنی و نانو پلیمر سیلیکونی به روش اتمسفر تغییریافته بهاره احمدی، بهجت تاج الدین
*، حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن صمغ دانه بالنگو بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی فخرالدین صالحی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط استخراج آنتی اکسیدانهای طبیعی گیاه چای کوهی به کمک امواج فراصوت سروش رحیمی خویگانی، احمد رجایی
*، سید امیر حسین گلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی بهبود عمر ماندگاری قارچ دکمه ای به وسیله پراستیک اسید و اسانس زیره سبز مژده پیرانی، مهرنوش تدینی
*، علی فضل آرا
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پوشش خوراکی بر پایهی آلژینات حاوی روغن اساسی ضایعات پوست لیموترش و اسید اسکوربیک بر ویژگیهای بافتی، رنگی، میکروبی و حسی برش تازهی میوهی به مونا حدیدی، مینا کارگزاری
*، حسن گندمی نصرآبادی
چکیده
بررسی اثر خرد کردن ریز بر ترکیب فیزیکوشمیایی و محتوی فیبر سبوس گندم امین سرفراز، محمد حسین عزیزی
*، حسن احمدی گاولیقی، محسن برزگر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی و بسته بندی تحت خلاء بر زمان ماندگاری سینه مرغ سحر پیروز، محمدرضا خانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی، اثر ضد میکروبی و برهمکنش اسانس زردچوبه و ریحان علیه برخی از باکتری های بیماری زا افسانه سمیعی، فریده طباطبایی یزدی
*، مصطفی مظاهری طهرانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه تاثیر روش های مختلف استخراج بر بازدهی و ترکیب اسید چرب روغن دانه نارنج محمد تقی گلمکانی
*، غلامرضا مصباحی، نرجس گرجی، مهرداد نیاکوثری
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه تاثیر روش های کربن دی اکسید فوق بحرانی و آب زیر بحرانی بر محتوای ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی میوه زغال اخته فروغ گیلانی، زینب رفتنی امیری
*، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی، نمک و زمان قوام یابی بر روی خواص رئولوژیکی ژل سوریمی شیرین اشرفی شهمیرزادی، علی معتمدزادگان
*، علی جعفرپور، بهرام شهره
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن آلوورا بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و بافت نان بربری مجید جعفری، سید حسین حسینی قابوس
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تاًثیر شرایط فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی، عملکردی و میکروساختار پودرهای شیره خرما خشایار سرابندی، علیرضا صادقی ماهونک
*چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه خصوصیات تورمی، بافتی و رئولوژی پخت برنج (طارم محلی) برداشت شده از شهرستانهای ساری، فریدونکنار و نوشهر استان مازندران رضا فرهمندفر
*، مریم اثنی عشری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پیشتیمار متابیسولفیت سدیم و دمای خشک کردن بر خصوصیات کیفی زرشک بیدانه مهدی خیاط
*، فرشته صفی خانی، مهدی جهانی، فرید مرادی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر نوع بسته بندی بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Rainbow Trout) فاطمه رمضان، محمدعلی سحری
*، عیسی گلشاهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر بتاسیکلودکسترین و کلریدسدیم روی دانسیته ظاهری سیبزمینی طی سرخکردن جلال دهقان نیا
*، ژیلا رنجزاد، بابک قنبرزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی فنوتیپی باکتریهای اسید لاکتیک ذاتی ماست تولید شده از شیر گوسفند عشایر منطقه الوند و ارزیابی پتانسیل تولید اسید آنها نفیسه دعوتی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی پارامترهای خشک کردن شلتوک نیم جوش و تأثیر خشک کن ترکیبی هوا گرم – فروسرخ بر راندمان برنج سالم (مطالعه موردی: رقم فجر) ابراهیم تقی نژاد
*، محمد هادی خوش تقاضا، علی متولی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی با استفاده از هیدروکلوئیدهای ژلاتین و گوار و بررسی کاربرد شیره خرما بعنوان شیرین کننده طبیعی پرند محمودی
*، حمید توکلی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
طراحی، ساخت و کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی در تشخیص سریع فساد گوشت چرخ شده شتر در بسته بندی هوا، خلاء و اتمسفر اصلاح شده محمد جواد وریدی
*، مهدی وریدی، میثم وجدی، اعظم شریف پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثر پلیساکاریدهای غلاف نخود فرنگی بر پایداری و رفتار جریانی امولسیون روغن در آب مریم جلیلی صفریان، علی گنجلو
*، ماندانا بی مکر، سهیلا زرین قلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان تشخیص تقلبات عسل با استفاده از مدلسازی ماشین های بردار پشتیبان زهرا فرهادیان، مسعود هنرور
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط استخراج رنگدانه کورکومین از ریزوم زردچوبه با استفاده از تکنیک رویه سطح پاسخ (RSM) شادی بلوریان
*، آیدا کامکار، مسعود نجف نجفی، علی محمدی ثانی، فرشته حسینی، حامد صابریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی تولید پنیر فتای بدون آب گیری با استفاده از طرح آماری مخلوط حنان لشکری، محمد جواد وریدی
*، محمد هادی اسکندری، مهدی وریدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر روش های مختلف استخراج بر کیفیت و کمیت روغن ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) سارا وفا، محمود ناصری
*، مریم وفایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر حلالهای مختلف بر استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه هندوانه ابوجهل صدیقه اسمعیل زاده بهابادی
*، فروغ یوسف زایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی اسانس زرد چوبه (Curcuma longa) بر برخی از باکتری های شاخص مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی افسانه سمیعی، فریده طباطبایی
*، مصطفی مظاهری طهرانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه آب گوجه فرنگی و مخلوط سبزیجات فلفل دلمه ای، کرفس و گشنیز مریم بابایی
*، مهناز هاشمی روان، رضوان پوراحمد
چکیده -
متن کامل (PDF)