You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر اعمال ساسپتور در مایکروفر بر فاکتورهای کیفی پخت کیک فنجانی
صدیقه سلیمانی فرد *، زهرا امام جمعه، محمد شاهدی، غلامرضا عسکری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی کیفیت گوجه فرنگی زیتونی (رقم سانتلا) بسته بندی شده در فیلم های پلی اتیلنی و نانو پلیمر سیلیکونی به روش اتمسفر تغییریافته
بهاره احمدی، بهجت تاج الدین *، حسین احمدی چناربن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن صمغ دانه بالنگو بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی
فخرالدین صالحی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی شرایط استخراج آنتی اکسیدانهای طبیعی گیاه چای کوهی به کمک امواج فراصوت
سروش رحیمی خویگانی، احمد رجایی *، سید امیر حسین گلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی بهبود عمر ماندگاری قارچ دکمه ای به وسیله پراستیک اسید و اسانس زیره سبز
مژده پیرانی، مهرنوش تدینی *، علی فضل آرا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی آلژینات حاوی روغن اساسی ضایعات پوست لیموترش و اسید اسکوربیک بر ویژگی‌های بافتی، رنگی، میکروبی و حسی برش تازه‌ی میوه‌ی به
مونا حدیدی، مینا کارگزاری *، حسن گندمی نصرآبادی
چکیده  
XML بررسی اثر خرد کردن ریز بر ترکیب فیزیکوشمیایی و محتوی فیبر سبوس گندم
امین سرفراز، محمد حسین عزیزی *، حسن احمدی گاولیقی، محسن برزگر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی و بسته بندی تحت خلاء بر زمان ماندگاری سینه مرغ
سحر پیروز، محمدرضا خانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی، اثر ضد میکروبی و برهمکنش اسانس زردچوبه و ریحان علیه برخی از باکتری های بیماری زا
افسانه سمیعی، فریده طباطبایی یزدی *، مصطفی مظاهری طهرانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه تاثیر روش های مختلف استخراج بر بازدهی و ترکیب اسید چرب روغن دانه نارنج
محمد تقی گلمکانی *، غلامرضا مصباحی، نرجس گرجی، مهرداد نیاکوثری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه تاثیر روش های کربن دی اکسید فوق بحرانی و آب زیر بحرانی بر محتوای ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی میوه زغال اخته
فروغ گیلانی، زینب رفتنی امیری *، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی، نمک و زمان قوام یابی بر روی خواص رئولوژیکی ژل سوریمی
شیرین اشرفی شهمیرزادی، علی معتمدزادگان *، علی جعفرپور، بهرام شهره
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن آلوورا بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و بافت نان بربری
مجید جعفری، سید حسین حسینی قابوس *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاًثیر شرایط فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، عملکردی و میکروساختار پودرهای شیره خرما
خشایار سرابندی، علیرضا صادقی ماهونک *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه خصوصیات تورمی، بافتی و رئولوژی پخت برنج (طارم محلی) برداشت شده از شهرستان‌های ساری، فریدونکنار و نوشهر استان مازندران
رضا فرهمندفر *، مریم اثنی عشری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پیشتیمار متابیسولفیت سدیم و دمای خشک کردن بر خصوصیات کیفی زرشک بیدانه
مهدی خیاط *، فرشته صفی خانی، مهدی جهانی، فرید مرادی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر نوع بسته بندی بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Rainbow Trout)
فاطمه رمضان، محمدعلی سحری *، عیسی گلشاهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر بتاسیکلودکسترین و کلرید‌سدیم روی دانسیته ظاهری سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن
جلال دهقان نیا *، ژیلا رنجزاد، بابک قنبرزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی فنوتیپی باکتری‌های اسید لاکتیک ذاتی ماست تولید شده از شیر گوسفند عشایر منطقه الوند و ارزیابی پتانسیل تولید اسید آنها
نفیسه دعوتی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی پارامترهای خشک کردن شلتوک نیم جوش و تأثیر خشک کن ترکیبی هوا گرم – فروسرخ بر راندمان برنج سالم (مطالعه موردی: رقم فجر)
ابراهیم تقی نژاد *، محمد هادی خوش تقاضا، علی متولی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی با استفاده از هیدروکلوئیدهای ژلاتین و گوار و بررسی کاربرد شیره خرما بعنوان شیرین کننده طبیعی
پرند محمودی *، حمید توکلی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML طراحی، ساخت و کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی در تشخیص سریع فساد گوشت چرخ شده شتر در بسته بندی هوا، خلاء و اتمسفر اصلاح شده
محمد جواد وریدی *، مهدی وریدی، میثم وجدی، اعظم شریف پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثر پلی‌ساکاریدهای غلاف نخود فرنگی بر پایداری و رفتار جریانی امولسیون روغن در آب
مریم جلیلی صفریان، علی گنجلو *، ماندانا بی مکر، سهیلا زرین قلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان تشخیص تقلبات عسل با استفاده از مدلسازی ماشین های بردار پشتیبان
زهرا فرهادیان، مسعود هنرور *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی شرایط استخراج رنگدانه کورکومین از ریزوم زردچوبه با استفاده از تکنیک رویه سطح پاسخ (RSM)
شادی بلوریان *، آیدا کامکار، مسعود نجف نجفی، علی محمدی ثانی، فرشته حسینی، حامد صابریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی تولید پنیر فتای بدون آب گیری با استفاده از طرح آماری مخلوط
حنان لشکری، محمد جواد وریدی *، محمد هادی اسکندری، مهدی وریدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر روش های مختلف استخراج بر کیفیت و کمیت روغن ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
سارا وفا، محمود ناصری *، مریم وفایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر حلالهای مختلف بر استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه هندوانه ابوجهل
صدیقه اسمعیل زاده بهابادی *، فروغ یوسف زایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی اسانس زرد چوبه (Curcuma longa) بر برخی از باکتری های شاخص مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی
افسانه سمیعی، فریده طباطبایی *، مصطفی مظاهری طهرانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه آب گوجه فرنگی و مخلوط سبزیجات فلفل دلمه ای، کرفس و گشنیز
مریم بابایی *، مهناز هاشمی روان، رضوان پوراحمد
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue