You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
جداسازی و تشخیص گونه های مخمر روغنیSAGSGC Candida Orthopsilosi با استفاده از ژن ریبوزومی از ماهی سوف و بهینه سازی تولید روغن و توده زیستی از آن لیلا قاسمی، حمیدرضا صمدلوئی، حسین جلالی، شاهرخ قرنجیک
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات تغذیهای ایزوله پروتئینی دانه کدوی تخم کاغذی سیده نرگس مظلومی، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده -
متن کامل (PDF)
بکارگیری روش شبکههای عصبی مصنوعی در بررسی و تخمین برخی مشخصههای خشککردن بادنجان و شلغم در یک خشککن ترکیبی مایکروویو- همرفتی محمد کاوه
چکیده -
متن کامل (PDF)
غنیسازی کلوچه بدون گلوتن با آرد شبه غلات کینوآ، آمارانت و گندم سیاه غلامحسین حقایق، اسماعیل عطای صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد آرد دانه خربزه و امولسیفایر لستین بهعنوان جایگزین چربی در تولید بیسکوئیت کمچرب غلامحسین حقایق، نفیسه زاوه زاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تنوع زیستی باکتریهای اسید لاکتیک دوغ محلی مشهد با استفاده از روش آنالیز ژن 16S rRNA و تعیین توانایی پروبیوتیکی سویههای جدا شده از آنچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ شیما جلدانی، بهزاد ناصحی، حسن برزگر، نیازعلی سپهوند
چکیده -
متن کامل (PDF)
اعتباربخشی روش اندازه گیری آفلاتوکسینM1 در ماست مهسا تبری، خشایار تبری، زهرا سالاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن آرد خرفه بر خواص رئولوژیکی خمیر وکیفی نان مسطح بدون گلوتن بر پایه آرد برنج فاطمه رضاقلی، سارا موحد، بابک غیاثی طرزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از دانههای آفتابگردان با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی در مقیاس صنعتی حمید بخش آبادی، مرضیه وحدانی، معصومه مقیمی، مسعود بذرافشان، شیلان رشیدزاده، ابولفضل بوژمهرانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ترشح لیپاز و تولید دوکوزاهگزانوئیک اسید توسط سویه آئورانتیوکیتریوم رشد یافته در روغن کتان ندا آموزیان، شهریار شاکری، محمود ملکی، احمد شاکری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پرتودهی اشعه گاما بر خصوصیات کیفی میوه انار در طول انبار سرد میثم اشتری، اورنگ خادمی، محمود سوف باف سرجمعی، حمیده افشار منش، محمدعلی عسکری سرچشمه
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه "به" (Cydonia oblonga) نگین یوسفی، فریبا زینالی، محمد علیزاده خالدآباد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر ژل امولسیفایرحاوی داتم و منوگلیسرید بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی مریم قنادرضایی، اکرم آریان فر، زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه اثرات سدیم تری پلی فسفات، سدیم هگزا متا فسفات و تترا سدیم پیروفسفات بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ران عمل آمده گاو الهام زمانی، محمدرضا خانی، شادی مهدیخانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر نوع مخمر، زمان تخمیر و اثرات متقابل آنها بر قدرت تولید گاز مخمر نانوایی به روش حجم سنجی گازوگرافی زهرا کسائی، عزیز همایونی راد، حمیده همایونی راد
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر سینرژیک لیزوزیم در پوشش کیتوزان حاوی اسانس زیره سبز مژگان حیدری، پیمان مهستی شتربانی، افشین آخوندزاده بستی
چکیده -
متن کامل (PDF)
سینتیک کاهش قندهای احیا کننده، تشکیل آکریل آمید و تغییرات رنگ طی سرخ کردن خلال سیب زمینی حامد بیکی، ناصر همدمی، محمد شاهدی باغ خندان، سید امیر حسین گلی، جلال پورتقی، محمد آریاشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان اعظم حاج محمدی، میرخلیل پیروزی فرد، محمد شاهدی، محمد علیزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی بازیافت ویروس های روده ای از ماهی های پرورشی با استفاده از Male-specific coliphage (MS2) مسعود یاورمنش، فریبا قیامتی یزدی، پرنیان پزشکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی استخراج ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه کاکوتی به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ احمد رجایی، حسین میرزایی مقدم، نوشین برادران
چکیده -
متن کامل (PDF)
خشک کردن برگ گیاه پولک(Stachys schtschegleevii Sosn.) پیش تیمار شده با فراصوت و بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن هما خدایی، نارملا آصفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تشکیل کانژوگه های لیزوزیم-دکستران با استفاده از حرارت دهی مایکروویو محمد حسین مولایی فر، مهرداد نیاکوثری، محمود امین لاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پودر بزرک بر خواص ضد اکسایشی، میکروبی و حسی شکلات زهرا حسن نژاد، صدیف آزادمرد دمیرچی، محمود صوتی خیابانی، سیدهادی پیغمبردوست، هانیه رسولی پیروزیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی همبستگی بین حضور ژن های تولید کننده شیگا توکسین (stx1 و stx2 ) در اشرشیا کلیO157 H7با پارامترهای میکروبی و شیمیایی در شیر خام سیما انصاری، مسعود یاورمنش
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ترکیب اسید های چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسرو سازی، اسکیپ جک(Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares) وجیهه محمودی، جواد کرامت، محمد حجت الاسلامی، هومان مولوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت ضد مخمری عصاره هیدروالکلی چای سبز درمحیط کشت و شیر استریل سمیرا عیسی زاده رازلیقی، مرتضی خمیری، علیرضا صادقی، مهدی کاشانی نژاد، حبیب الله میرزایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای خمیر و کیک برنجی فخرالدین صالحی، اشرف گوهری اردبیلی، مریم ساترابی، فاطمه سوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجهفرنگی خام بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی رب گوجهفرنگی زهرا غلامی منظور، ابراهیم احمدی، مصطفی کرمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
فرمولاسیون نانوامولسیون از اسانس مریم گلی (Salvia hypoleuca) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن ساسان قرهنقده، حمیدرضا صمدلوئی، محمود صوتی خیابانی، سامان قرهنقده
چکیده -
متن کامل (PDF)