You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی اثرات صمغ های دانه شاهی، قدومه شیرازی و متیل سلولز و ترکیب آن‌ها بر جذب روغن و خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده طی فرایند سرخ شدن عمیق
مژگان یادگاری، رضا اسماعیل زاده کناری، سید جعفر هاشمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی شرایط تشکیل کمپلکس صمغ فارسی- ایزوله پروتئین آب پنیر
نسیم رئوفی، رسول کدخدایی، مسعود نجف نجفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از سالیکورنیا پرتودیده با اشعه گاما
آیت محمدرزداری، رحیم ابراهیمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی ویژگی‌های کیک رژیمی غنی شده با پودر برگ استویا
فروغ چهارطاق، بهزاد ناصحی، حسن برزگر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود فرآیند استخراج ساکارز از چغندر قند به کمک روش میدان الکتریکی پالسی قوی و مقایسه آن با فرآیند حرارتی
محمد علی صالحی، آیدا امیدواری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تغییرات برخی از خصوصیات شیمیایی مغز کامل و پودری دو رقم گردو در شرایط دمایی متفاوت
هلدا دانائی اسکوئی، محسن اسمعیلی، صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر شرایط مختلف انبار بر خصوصیات کمی و کیفی پسته تر احمدآقایی
فاطمه ناظوری، سیامک کلانتری، امان اله جوانشاه، علی رضا طلایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر محلول‌های اسمزی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیبات معطر زنجبیل در فرآیند خشک کردن
مریم شاه امیریان، ندا مفتون آزاد، لادن جوکار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر کاربرد برخی پایدار کننده‌هابر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی پودر شیر کاکائوی فوری
فروغ لنکرانی، وجیهه فدائی نوغانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدلسازی فرآیند خشک کردن توت فرنگی توسط خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی
فخرالدین صالحی، اشرف گوهری اردبیلی، آذر نعمتی، راضیه لطیفی داراب
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر عصاره کاسنی بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش
عفت احمدی اقدم، جواد حصاری، صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارائه روشی جدید برای افزایش کیفیت آب میوه خرما با استفاه از هیدروژل پلی وینیل الکل
سجاد پیرسا، محمد مهدی مظهری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگیهای حسی و زمان ماندگاری همبرگر
سمیرا رنجبر، سارا موحد، حسین احمدی چناربن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره‌های مختلف برگ بنه (Pistacia atlantica)
حسن برزگر، محمد حجتی، مرضیه پناهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر روش های استخراج بر خصوصیات ضداکسایشی گیاه اناریجه (affinis pimpinella)
الهام شکوه صارمی، محمد باقر حبیبی نجفی، محمد حسین حدادخداپرست، معصومه بحرینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تشخیص تخم مرغهای شکسته با استفاده از روش ظرفیت خازنی و طبقه‌بندهای هوشمند
مهدی قادری، احمد بناکار، علی اکبر مسعودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر شیرین‌کننده‌های ایزومالت و مالتودکسترین بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی بیسکویت بدون قند حاوی آرد کامل یولاف
نرگس نادیان، لیلا مصفی، محمد حجت الاسلامی، شهناز ادیب
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از امواج فراصوت و پروتئین ایزوله سویا
هادی طالبی، مهدی قیافه داودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تشخیص روغن های گیاهی در فرآورده‌های لبنی صنعتی کرمانشاه با استفاده از روش‌های کروماتوگرافی
زینب رفتنی امیری، سمیه سلمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر جایگزینی گوشت گاو با بوقلمون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی برگر
ساره حسینی، مجید علی آبادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج موثرترین طول موج‏های طیف آب‏میوه توت سیاه (Morus alba Varnigra L.) با استفاده از مدل‏های مختلف رگرسیون حداقل مربعات جزئی (PLS)
مریم سلطانی کاظمی، سامان آبدانان مهدی زاده، مختار حیدری، سید مجتبی فارغ
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر دو گونه کشت های آغازگر لاکتیکی Lactobacillus plantarum و Lactobacillus sakei بربرخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول گوشتی تخمیری
مهسا محمدطاهری، سید ابراهیم حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان بهبود خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی دونات تخمیری ترکیبی (گندم-سیب‏زمینی) با استفاده از قند چند الکلی
علیرضا رحمانیان، مهدی قیافه داودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و تصویری کیک اسفنجی حاوی آرد کنجاله کنجد و آناناس و تعیین سطح بهینه این دو ماده مغذی
عاطفه صادقی‏ زاده دهکردی، محمّد فاضل نجف آبادی، هاجر عبّاسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ
علیرضا ملکی کهکی، محمد باقری، لیلا ناطقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات تغذیه‏ای، تکنولوژیکی و حسی نان برنجی بدون گلوتن حاوی آرد شبه غلات
غلامحسین حقایق
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر صمغ‌های گوار و زانتان بهعنوان جایگزین‌ بخشی از چربی بر خواص کیفی کیک روغنی
علی سوهان آجینی، سارا موحد، حسین احمدی چناربن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی کیک روغنی حاوی جوانه گندم و کنجاله کنجد
معصومه مقیمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML امکان‏سنجی تولید پاستیل کم‏کالری با استفاده از اینولین و استویوزید
الهه محمدی اکبرابادی، سلیمان عباسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر نگهداری در یخ بر ترکیب شیمیایی و محتوی پراکسید ماهی صافی) (Siganus javus
علی آبرومند، فریده باعثی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue