You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی اثرات صمغ های دانه شاهی، قدومه شیرازی و متیل سلولز و ترکیب آنها بر جذب روغن و خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده طی فرایند سرخ شدن عمیق مژگان یادگاری، رضا اسماعیل زاده کناری، سید جعفر هاشمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط تشکیل کمپلکس صمغ فارسی- ایزوله پروتئین آب پنیر نسیم رئوفی، رسول کدخدایی، مسعود نجف نجفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از سالیکورنیا پرتودیده با اشعه گاما آیت محمدرزداری، رحیم ابراهیمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی ویژگیهای کیک رژیمی غنی شده با پودر برگ استویا فروغ چهارطاق، بهزاد ناصحی، حسن برزگر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود فرآیند استخراج ساکارز از چغندر قند به کمک روش میدان الکتریکی پالسی قوی و مقایسه آن با فرآیند حرارتی محمد علی صالحی، آیدا امیدواری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تغییرات برخی از خصوصیات شیمیایی مغز کامل و پودری دو رقم گردو در شرایط دمایی متفاوت هلدا دانائی اسکوئی، محسن اسمعیلی، صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر شرایط مختلف انبار بر خصوصیات کمی و کیفی پسته تر احمدآقایی فاطمه ناظوری، سیامک کلانتری، امان اله جوانشاه، علی رضا طلایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر محلولهای اسمزی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیبات معطر زنجبیل در فرآیند خشک کردن مریم شاه امیریان، ندا مفتون آزاد، لادن جوکار
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر کاربرد برخی پایدار کنندههابر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی پودر شیر کاکائوی فوری فروغ لنکرانی، وجیهه فدائی نوغانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی فرآیند خشک کردن توت فرنگی توسط خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی فخرالدین صالحی، اشرف گوهری اردبیلی، آذر نعمتی، راضیه لطیفی داراب
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر عصاره کاسنی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش عفت احمدی اقدم، جواد حصاری، صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارائه روشی جدید برای افزایش کیفیت آب میوه خرما با استفاه از هیدروژل پلی وینیل الکل سجاد پیرسا، محمد مهدی مظهری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگیهای حسی و زمان ماندگاری همبرگر سمیرا رنجبر، سارا موحد، حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارههای مختلف برگ بنه (Pistacia atlantica) حسن برزگر، محمد حجتی، مرضیه پناهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر روش های استخراج بر خصوصیات ضداکسایشی گیاه اناریجه (affinis pimpinella) الهام شکوه صارمی، محمد باقر حبیبی نجفی، محمد حسین حدادخداپرست، معصومه بحرینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تشخیص تخم مرغهای شکسته با استفاده از روش ظرفیت خازنی و طبقهبندهای هوشمند مهدی قادری، احمد بناکار، علی اکبر مسعودی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر شیرینکنندههای ایزومالت و مالتودکسترین بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی بیسکویت بدون قند حاوی آرد کامل یولاف نرگس نادیان، لیلا مصفی، محمد حجت الاسلامی، شهناز ادیب
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از امواج فراصوت و پروتئین ایزوله سویا هادی طالبی، مهدی قیافه داودی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تشخیص روغن های گیاهی در فرآوردههای لبنی صنعتی کرمانشاه با استفاده از روشهای کروماتوگرافی زینب رفتنی امیری، سمیه سلمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر جایگزینی گوشت گاو با بوقلمون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی برگر ساره حسینی، مجید علی آبادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج موثرترین طول موجهای طیف آبمیوه توت سیاه (Morus alba Varnigra L.) با استفاده از مدلهای مختلف رگرسیون حداقل مربعات جزئی (PLS) مریم سلطانی کاظمی، سامان آبدانان مهدی زاده، مختار حیدری، سید مجتبی فارغ
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر دو گونه کشت های آغازگر لاکتیکی Lactobacillus plantarum و Lactobacillus sakei بربرخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول گوشتی تخمیری مهسا محمدطاهری، سید ابراهیم حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان بهبود خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی دونات تخمیری ترکیبی (گندم-سیبزمینی) با استفاده از قند چند الکلی علیرضا رحمانیان، مهدی قیافه داودی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و تصویری کیک اسفنجی حاوی آرد کنجاله کنجد و آناناس و تعیین سطح بهینه این دو ماده مغذی عاطفه صادقی زاده دهکردی، محمّد فاضل نجف آبادی، هاجر عبّاسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتیاکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ علیرضا ملکی کهکی، محمد باقری، لیلا ناطقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات تغذیهای، تکنولوژیکی و حسی نان برنجی بدون گلوتن حاوی آرد شبه غلات غلامحسین حقایق
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر صمغهای گوار و زانتان بهعنوان جایگزین بخشی از چربی بر خواص کیفی کیک روغنی علی سوهان آجینی، سارا موحد، حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و حسی کیک روغنی حاوی جوانه گندم و کنجاله کنجد معصومه مقیمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
امکانسنجی تولید پاستیل کمکالری با استفاده از اینولین و استویوزید الهه محمدی اکبرابادی، سلیمان عباسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر نگهداری در یخ بر ترکیب شیمیایی و محتوی پراکسید ماهی صافی) (Siganus javus علی آبرومند، فریده باعثی
چکیده -
متن کامل (PDF)