You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز و ایزوله پروتئین آبپنیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و ارگانولپتیکی پنیر سفید آبنمکی کمچرب عرفان دانش، حسین جوینده، مصطفی گودرزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر افزودن صمغ های گوار و زانتان در کاهش میزان نمک رشته آشی مرضیه مهرعلیها، سارا سهراب وندی، لیلا ناطقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید پاستیل زردآلو و بررسی فعالیت آب و ویژگی های رنگی، بافتی و پذیرش آن الناز فتاحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات آنتیرادیکالی لیگنین استخراج شده از گونههای گیاهی توسط دو روش MWL وDL علی ابراهیمزاده، رضا اسماعیلزاده کناری، علی عبدالخانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین نانوساختار میکروامولسیون لیکوپن توسط هدایتسنجی و مطالعات رفتار جریانی عاطفه امیری ریگی، سلیمان عباسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر سطوح مختلف پودر جلبک کلرلا ولگاریس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک اسفنجی محمدعلی حصاری نژاد، فرناز رضاییان عطار، امید مصفا، بهداد شکرالهی یانچشمه
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره گیاه تره کوهی (Allium ampeloprasum L. subsp. iranicum) بر ریزاندامگان بیماری زا با منشاء غذایی منصور سعیدی، مرضیه یگانگی، بهروز علیزاده بهبهانی، علیرضا وسیعی، فریده طباطبایی یزدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی جدایههای باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس از پنیر متال حاصل از شیر خام به روش های سنتی و مولکولی فهیمه عزیزی، محمدباقر حبیبی نجفی، محمدرضا عدالتیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خاصیت ضدمیکروبی عصاره متانولی، اسانس و نانولیپوزوم حاوی اسانس نعناع فلفلی ساسان قره نقده، سمیرا فرقانی، سامان قره نقده، محمود صوتی خیابانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات پلاسمای سرد اتمسفری بر شیر گاوی و قارچ Candida albicans تلقیح شده به آن اباصلت حسین زاده کلاگر، معصومه دیلمی، فرشاد صحبت زاده، سیده ندا سیادتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر درجه آبکافت بر خواص عملکردی و فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین آبکافتی تولیدشده از فریم و سر ماهی کپور معمولی سهیل ریحانی پول، سید علی جعفرپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تغییرات اسیدهای چرب و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa ) در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی رضا اسماعیل زاده کناری، سیده زهرا مهدی پور، راضیه رضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر بسته بندی و پرتو گاما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان صنعتی پرتودیده در مقایسه با فرآیند پخت معمولی مصطفی کرمی، طیبه حمیدوند، علیرضا اطمینان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر جایگزینی اینولین و پودر چای سبز بر فاکتورهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماکارونی فرحناز رحیمی نژاد، محمد حسین عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی و بهینهسازی ویژگیهای کیفی و پایداری نانوکمپلکسهای کلوئیدی جهت کاربرد در نوشیدنی های اسیدی شفاف شقایق شیخ زاده، محمد علیزاده، محمود رضازاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
حذف ترکیبات رنگی و ناخالصیها از ملاس نهایی چغندر قند با استفاده از کربن فعال پودری جهت تولید قند اینورت مایع بیوک آقا فرمانی، محسن اسمعیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه ی ترکیبات فنولی بین دو واریته ی چای سبز (هیبرید و کلون 100) زینب نوشی، رضا حیدری، مینو ایلخانی پور، زهرا قاسمپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای خمیر و ژل سوریمی غنیشده با فیبرهای رژیمی سکینه حیدری، بهاره شعبانپور، پرستو پورعاشوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر اولتراسوند بر آبگیری اسمزی شلغم و تعیین شرایط بهینه خشککردن هوای داغ فخری شهیدی، محمد مالکی آیسک
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر جایگزینی شکر با قند مایع خرما بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیر خرما زهرا نجف پور، محمد تقی گلمکانی، مهرداد نیاکوثری، غلامرضا مصباحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی نانوریزپوشانی اسید فولیک به کمک روش تاگوچی الهام اسدپور، یحیی مقصودلو، سید مهدی جعفری، محمد قربانی، مهران اعلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات کیفی، تصویری، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی زهرا شیخ الاسلامی، مهدی کریمی، مهدی قیافه داودی، بهاره صحرائیان، فریبا نقی پور، صغری معدنی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه یابی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی میوه خرمالو (Diospyros kaki L.) غزاله ثابتی صتعت، اسماعیل عطای صالحی، شادی بلوریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی کاربرد مولکول نگاری پلیمری در استخراج انتخابی تارتاریک اسید زهرا قاسم پور، محمد علیزاده خالدآباد، محمدرضا وردست، محمود رضازاد باری
چکیده -
متن کامل (PDF)
غیرفعال سازی آنزیم پراکسیداز در بادمجان با استفاده از سامانه مادونقرمز علیرضا اسدی امیرآبادی، مهدی کاشانی نژاد، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن اسانس آویشن بر برخی ویژگی های کیفی و میکروبی حلوا ارده در طی زمان نگهداری مریم عظیمی، حمیدرضا اخوان، محسن رادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای کنجاک و زانتان بر ویژگیهای بافتی پنیر پروسس پخشپذیر مصطفی محروقی، محسن قدس روحانی، حسن رشیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات رئولوژیکی و آنتیاکسیدانی کنسانتره آب انار رقم رباب مریم فرهمند، محمدتقی گلمکانی، عسگر فرحناکی، غلامرضا مصباحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر اتمسفر اصلاحشده و نوع بستهبندی، در افزایش زمان ماندگاری نان تست جواد نوروز، محمد حسین عزیزی، زهره حمیدی اصفهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
زندهمانی باکتریهای لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بعنوان باکتری های پروبیوتیک شاخص در مدل شبیهسازی شده معده ای و روده ای محبوبه سرابی جماب، پریا رهنما وثوق، مرضیه کته شمشیری، رضا کاراژیان
چکیده -
متن کامل (PDF)