You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تعیین مقدار عناصر آهن، روی و مس در آرد غنی شده مصرفی در شهرستان اهواز
روح الله شیرعلی پور *، علیرضا جهانگیری، محمدرضا باغ دزفولی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی تجربی چروکیدگی در خشک‌کردن انگور پیش‌تیمار‌شده با فراصوت و کربوکسی‌متیل‌سلولز
منور طهماسبی پور، جلال دهقان نیا *، سیدصادق سیدلو هریس، بابک قنبرزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل سازی برخی ویژگیهای مغز بادام در خشک‌کن پیوسته نیمه‌صنعتی
میثم صفری، رضا امیری چایجان *، بهنام علائی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات نمک، دما و pH بر ویژگی های عملکردی ایزوله و کنجاله کدو
سیده نرگس مظلومی *، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، مهران اعلمی، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات فنولی و خاصیت ضدمیکروبی عصاره پوست انار
پریا رهنمون، محبوبه سرابی جماب *، مجید جوانمرد داخلی، آرام بستان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و کازئینات سدیم بر بازیابی شبکه گلوتنی تخریب شده در آرد گندم سن زده
هادی بابائی امینلوئی، مانیا صالحی فر *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی برخی خواص عملکردی و رئولوژیکی پودر پروتئین ماهی تهیه شده از عضله و ضایعات سر ماهی تون زرده(Thunnusaffinis)
سید علی جعفرپور، امیر آقای بابایی، مسعود رضایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی محیط کشت حاوی شیره خرما جهت تولید لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر به روش پاسخ عکس العمل سطح
مهدیه قمری، فریده طباطبایی یزدی *، ایران عالم زاده، منوچهر وثوقی، مهدی وریدی، هانیه صفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بهارنارنج (Citrus aurantium)در مقایسه با TBHQ در روغن ذرت تیمار شده با اشعه فرابنفش
سید محمد باقر هاشمی *، جواد صفری، بهروز صادقی، مسلم غفوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه یابی و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کره حاوی آلفالینولنیک اسید اکسترود شده با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مولفه های اصلی
مرتضی کاشانی نژاد، سید محمد علی رضوی *، مصطفی مظاهری طهرانی، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی زعفران
زهرا آقائی *، سید مهدی جعفری، محمد قربانی، خدایار همتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از کیتوزان و کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش تردی روکش ناگت ماهی پس از فرآیند پخت با مایکروویو
علیرضا عالیشاهی *، سید مهدی اجاق، بهاره شعبانپور، سجاد ایزدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر غلظت‌های مختلف مالتو دکسترین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر ویژگی‌های نانو امولسیون اسانس آویشن در آب
مینا میری، آرش کوچکی *، محبت محبی، مسعود نجف نجفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر شرایط فرایند پاستوریزاسیون و نمک بر ویژگی های امولسیون‌کنندگی زرده تخم‌مرغ مایع
بهنوش شب کوهی کاکش، کوشان نایب زاده، محمدامین محمدی فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی (Lallemant Royleana) بر خواص فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر سفید کم چرب ایرانی
مسعود نجف نجفی *، بنت الهدی رحمانی کندری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک پرتقالی تولید شده بر پایه تراوه
رضا امیر خمیریان، حسین جوینده، جواد حصاری، حسن برزگر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده‌ی سویا به روش سطح پاسخ
مائده اعتمادی، علیرضا صادقی ماهونک *، محمد قربانی، یحیی مقصودلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر استویا و ایزومالت به عنوان جایگزین شکر بر خواص کیفی و حسی آبنبات میوه ای
منیره صدفی، بیژن خورشیدپور *، مهناز هاشمی روان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی مشخصات روغن حاصل از فراورده‌های جانبی ماهی پیش تیمار شده در شرایط گوناگون
حامد حسینی، محمد قربانی *، علیرضا صادقی ماهونک، سید مهدی جعفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر نوع حلال بر میزان ترکیبات زیست فعال و فعالیت ضداکساینده عصاره آلبالو تلخه (White mahlab L.)
فیروزه بذرافکن، سهیلا زرین قلمی *، علی گنجلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر عصاره چای سبز روی برخی ویژگی‌های کیفی و زمان ماندگاری گوشت در طول نگهداری
بهرام فتحی آچاچلوئی *، عبدالرحمان اسدی، کاظم علیرضالو، حسین عبدی بنمار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غنی‌سازی کیک با پودر دانه‌ی خرفه و اثر آن بر میزان امگا-3 و خواص حسی محصول نهایی
مهرناز حسامی، مرضیه بلندی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر افزودن پودر دانه‌ی تاج‌خروس (Amaranthus cruentus)، بر ویژگی‌های کیفی ماست چکیده
محبوبه حیدری، مهشید جهادی *، محمد فاضل، نفیسه قاسمی پرو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدلسازی اثر افزودن صمغ فارسی و پودر تفاله هویج بر ویژگی‏های بینایی دونات با استفاده از روش سطح پاسخ
مهران نوری، بهزاد ناصحی، سامان آبدانان مهدی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیرآنتی اکسیدانی عصاره برگ توت فرنگی در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط ذخیره سازی
مونا روشن، رضا اسماعیل زاده کناری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک دوغ شیر شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص تکنولوژیکی آن‌ها
نفیسه دعوتی *، سعید زیبائی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد برخی نمکهای معدنی و باکتری Bacillus subtilis برای کاهش پوسیدگی سبز پرتقال ناشی از قارچ Penicillium digitatum در شرایط انباری
سیاوش ترابی *، مسعود احمدزاده، سلیمان قاسمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ درخت زردآلو
سیده پریا سمائی، محمد قربانی *، علیرضا صادقی ماهونک، سید مهدی جعفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی استخراج ترکیبات با ارزش زیست فعال از برگ شاتوت به‌روش حلال متلاطم
ماندانا بی مکر *، علی گنجلو، سهیلا زرین قلمی، الهام انصاریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue