You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تعیین مقدار عناصر آهن، روی و مس در آرد غنی شده مصرفی در شهرستان اهواز روح الله شیرعلی پور
*، علیرضا جهانگیری، محمدرضا باغ دزفولی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی تجربی چروکیدگی در خشککردن انگور پیشتیمارشده با فراصوت و کربوکسیمتیلسلولز منور طهماسبی پور، جلال دهقان نیا
*، سیدصادق سیدلو هریس، بابک قنبرزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدل سازی برخی ویژگیهای مغز بادام در خشککن پیوسته نیمهصنعتی میثم صفری، رضا امیری چایجان
*، بهنام علائی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات نمک، دما و pH بر ویژگی های عملکردی ایزوله و کنجاله کدو سیده نرگس مظلومی
*، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، مهران اعلمی، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات فنولی و خاصیت ضدمیکروبی عصاره پوست انار پریا رهنمون، محبوبه سرابی جماب
*، مجید جوانمرد داخلی، آرام بستان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و کازئینات سدیم بر بازیابی شبکه گلوتنی تخریب شده در آرد گندم سن زده هادی بابائی امینلوئی، مانیا صالحی فر
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی برخی خواص عملکردی و رئولوژیکی پودر پروتئین ماهی تهیه شده از عضله و ضایعات سر ماهی تون زرده(Thunnusaffinis) سید علی جعفرپور، امیر آقای بابایی، مسعود رضایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی محیط کشت حاوی شیره خرما جهت تولید لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر به روش پاسخ عکس العمل سطح مهدیه قمری، فریده طباطبایی یزدی
*، ایران عالم زاده، منوچهر وثوقی، مهدی وریدی، هانیه صفری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بهارنارنج (Citrus aurantium)در مقایسه با TBHQ در روغن ذرت تیمار شده با اشعه فرابنفش سید محمد باقر هاشمی
*، جواد صفری، بهروز صادقی، مسلم غفوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه یابی و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کره حاوی آلفالینولنیک اسید اکسترود شده با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مولفه های اصلی مرتضی کاشانی نژاد، سید محمد علی رضوی
*، مصطفی مظاهری طهرانی، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی زعفران زهرا آقائی
*، سید مهدی جعفری، محمد قربانی، خدایار همتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از کیتوزان و کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش تردی روکش ناگت ماهی پس از فرآیند پخت با مایکروویو علیرضا عالیشاهی
*، سید مهدی اجاق، بهاره شعبانپور، سجاد ایزدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر غلظتهای مختلف مالتو دکسترین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر ویژگیهای نانو امولسیون اسانس آویشن در آب مینا میری، آرش کوچکی
*، محبت محبی، مسعود نجف نجفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر شرایط فرایند پاستوریزاسیون و نمک بر ویژگی های امولسیونکنندگی زرده تخممرغ مایع بهنوش شب کوهی کاکش، کوشان نایب زاده، محمدامین محمدی فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی (Lallemant Royleana) بر خواص فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر سفید کم چرب ایرانی مسعود نجف نجفی
*، بنت الهدی رحمانی کندری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک پرتقالی تولید شده بر پایه تراوه رضا امیر خمیریان، حسین جوینده، جواد حصاری، حسن برزگر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شدهی سویا به روش سطح پاسخ مائده اعتمادی، علیرضا صادقی ماهونک
*، محمد قربانی، یحیی مقصودلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر استویا و ایزومالت به عنوان جایگزین شکر بر خواص کیفی و حسی آبنبات میوه ای منیره صدفی، بیژن خورشیدپور
*، مهناز هاشمی روان
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی مشخصات روغن حاصل از فراوردههای جانبی ماهی پیش تیمار شده در شرایط گوناگون حامد حسینی، محمد قربانی
*، علیرضا صادقی ماهونک، سید مهدی جعفری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر نوع حلال بر میزان ترکیبات زیست فعال و فعالیت ضداکساینده عصاره آلبالو تلخه (White mahlab L.) فیروزه بذرافکن، سهیلا زرین قلمی
*، علی گنجلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر عصاره چای سبز روی برخی ویژگیهای کیفی و زمان ماندگاری گوشت در طول نگهداری بهرام فتحی آچاچلوئی
*، عبدالرحمان اسدی، کاظم علیرضالو، حسین عبدی بنمار
چکیده -
متن کامل (PDF)
غنیسازی کیک با پودر دانهی خرفه و اثر آن بر میزان امگا-3 و خواص حسی محصول نهایی مهرناز حسامی، مرضیه بلندی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر افزودن پودر دانهی تاجخروس (Amaranthus cruentus)، بر ویژگیهای کیفی ماست چکیده محبوبه حیدری، مهشید جهادی
*، محمد فاضل، نفیسه قاسمی پرو
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی اثر افزودن صمغ فارسی و پودر تفاله هویج بر ویژگیهای بینایی دونات با استفاده از روش سطح پاسخ مهران نوری، بهزاد ناصحی، سامان آبدانان مهدی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیرآنتی اکسیدانی عصاره برگ توت فرنگی در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط ذخیره سازی مونا روشن، رضا اسماعیل زاده کناری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک دوغ شیر شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص تکنولوژیکی آنها نفیسه دعوتی
*، سعید زیبائی
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد برخی نمکهای معدنی و باکتری Bacillus subtilis برای کاهش پوسیدگی سبز پرتقال ناشی از قارچ Penicillium digitatum در شرایط انباری سیاوش ترابی
*، مسعود احمدزاده، سلیمان قاسمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ درخت زردآلو سیده پریا سمائی، محمد قربانی
*، علیرضا صادقی ماهونک، سید مهدی جعفری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی استخراج ترکیبات با ارزش زیست فعال از برگ شاتوت بهروش حلال متلاطم ماندانا بی مکر
*، علی گنجلو، سهیلا زرین قلمی، الهام انصاریان
چکیده -
متن کامل (PDF)