You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تعیین برخی ترکیبات شیمیایی میوه و هسته نسترن کوهی سهیلا زرین قلمی، مینا ختایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فرار روغن کنجد با استفاده از فیبرپلی استر حاوی نانو ذرات پلی پیرول به عنوان روش ریز استخراج فاز جامد از فضای فوقانی سجاد پیرسا، محمد علیزاده، نادر قهرمان نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر انجماد، پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر ویژگی های امولسیون روغن در آب تثبیت شده با صمغ دانه قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر آرش کوچکی، محمدعلی حصاری نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین تازگی میگوی پرورشی (گونه وانامی) با استفاده از خواص فیزیکی و مکانیکی محمد رضا گلی، مهدی قاسمی ورنامخواستی، مجتبی نادری بلداجی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثر برخی تیمارهای پس از برداشت بر افزایش عمر انبارمانی قارچ تکمهای فهیمه سرلک، اورنگ خادمی، جواد عرفانی مقدم
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین درجه توسعهیافتگی صنایع لبنی استانهای ایران؛ کاربرد تکنیک تاکسونومی عددی زهرا فزونی اردکانی، همایون فرهادیان، غلامرضا پزشکی راد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی سینتیک خشک شدن برگهی سیب پرتودیده با تابش گاما حسن کیانی، سیده هدی یوسفیان، آیت محمد رزداری، رحیم ابراهیمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات عملکردی پنیرهای پیتزای موزارلا و پروسس در طول دوره نگهداری سید مهدی عرفانی جوانفکر، محمدباقر حبیبی نجفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر حلالهای مختلف بر محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی مسعود قربانی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر- مونوگلیسرید بر کیفیت فیش فینگر کپور نقرهای طی نگهداری در یخچال مصطفی صیاد، ابراهیم علیزاده دوغیکلایی، اسحق زکی پور رحیم آبادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر ترکیب بیوپلیمر- رزین سقز بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب فرشید نیک فر، محمد باقر حبیبی، محمد حسین حداد خداپرست، محمد علی رضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر پایداری فیزیکی و خصوصیات رفتار جریان امولسیون روغن در آب تهیه شده توسط همگن ساز سرعت بالا مسعود نجف نجفی، آرزو فاضلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر نوع بیوپلیمر، دما و رطوبت نسبی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری ترکیبات زیست فعال زعفران ریزپوشانی شده بهروز قرآنی، رسول کدخدایی، علی آل حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مروری بر فراورده های لبنی آنالوگ، مزایا و معایب محسن قدس روحانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر جایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگیهای رئولوژیکی و حسی کوشاب عزیز همایونی راد، فرناز حاجی اقراری، عطا خداویردی وند کشتیبان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی خشککردن مغز فندق در خشککن مادون قرمز با پیشتیمار مایکروویو به کمک روش سطح پاسخ مریم احمدی قویدلان، رضا امیری چایجان
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه میزان اسید فیتیک نان لواش سنتی تهیه شده از مخمر نانوایی و خمیرترش و بررسی تغییرات بافتی آن نسرین بیگ محمدی، مصطفی کرمی، فرانک بیگ محمدی، علیرضا اطمینان
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر غلظتهای مختلف نمک خالص و مخلوط بر ویژگیهای حسی و میکروبی تخم نمک سود قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال بهاره شعبانپور، گلنار قربانیان، پرستو پورعاشوری، سید مهدی اجاق، سید مصطفی عقیلی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی مواد غذایی و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی آنها با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) فائزه صابری، ناصر صداقت، الناز میلانی، آرش کوچکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پارامترهای عملیاتی و زمان نگهداری بر ویژگیهای کیفی و میکروبی نوشیدنی فراسودمند شیر-هویج بیوک آقا فرمانی، جواد حصاری، صمد بدبدک، روح اله پاشایی بهرام
چکیده -
متن کامل (PDF)
تهیه و ارزیابی بایو نانوکامپوزیت بر پایه پلی ساکارید سویا/نانو دی اکسید سیلیسیم/عصاره اسپند تارا مظفریان، صاحبعلی منافی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کتیرا در خمیرابه بر ویژگی های ناگت بوقلمون و مقایسه آن با صمغ کربوکسی متیل سلولز (CMC) محبّت محبّی، آرش قیطرانپور، سید امیر اولیایی، محمّد رضا صلاحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر کرایوپرتکتانت، آنزیم ترانسگلوتامیناز و سرعت دور هموژنایزر در ریزپوشینهکردن روغن بزرک به روش تودهای شدن مرکب آرزو قربانپور، علی نصیرپور، امیرحسین گلی، محمد طیبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی انتقال جرم طی آبگیری اسمزی به کمک فراصوت ورقههای انبه و بهینهسازی با روش سطح پاسخ صادق ریگی، عنایت الله نقوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شبیهسازی و مدلسازی دو بعدی فرآیند حرارتدهی اهمیک در یک سیستم غذایی دو فازی سجّاد قادری، علی اکبر مؤیدی، سیّد امیر اولیایی، محمّدرضا بخش امین
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر شرایط استخراج و ترسیب بر راندمان و خواص عملکردى ایزوله پروتئینی کلزا جلال محمدزاده، علیر ضا قدس ولی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین درجه حرارت ژلاتینه شدن ارقام برنج با استفاده از دستگاه اندازه گیری سریع ویسکوزیته (RVA) فاطمه حبیبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات بافتی و حسی پخشینه مالتعسلی محمد دیانت، فخری شهیدی، مسعود تقی زاده، سید محمدعلی رضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری آریل انار با استفاده از پوششهای خوراکی (ژل آلوئهورا و پکتین) در انبار سرد زهرا سادات حسینی، فرید مرادی نژاد، محمد رضا وظیفه شناس
چکیده -
متن کامل (PDF)
(یادداشت پژوهشی): بهبود کیفیت آرد با تعیین نسبت اختلاط گندم های رقم مروارید (منطقه کردکوی) و وارداتی بزوستایا زینب رفتنی امیری، مریم شمشیرساز
چکیده -
متن کامل (PDF)