You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی اثر امولسیفایر سدیم استئاروئیل ٢-لاکتیلات و کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود کیفیت و بیاتی نان حاصل از خمیر منجمد
فرزانه مرادخانی، مانیا صالحی فر *، مریم هاشمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر امولسیفایر سدیم استئاروئیل ٢-لاکتیلات و کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود کیفیت خمیر و ساختار خمیر منجمد
فرزانه مرادخانی، مانیا صالحی فر *، مریم هاشمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تنوع باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از کشک زرد زابلی (سیستانی) با استفاده از روش تکثیر ژن 16S rRNA
فریده طباطبایی یزدی *، علیرضا وسیعی، بهروز علیزاده بهبهانی، سید علی مرتضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبیولوژیکی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در مدت نگهداری
کاظم علیرضالو، جواد حصاری *، صدیف آزادمرد دمیرچی، صفر فرج نیا، بهرام فتحی آچاچلوئی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی کنسانتره ازگیل وحشی
فخرالدین صالحی *، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید روغن غنی از اسیدهای چرب سری امگا توسط مخمرهای مولد چربی و میزان تاثیر پارامترهای مختلف بر فرایند تولید
آزاده عبدلی، مرجان انشاییه *، محبوبه مدنی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر هم‏افزایی هموکتانت‏ها با امولسیفایرها بر خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی نان نیمه‏ حجیم
مهدی قیافه داودی *، بهاره صحرائیان، فریبا نقی‏ پور، مهدی کریمی، زهرا شیخ الاسلامی زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین شرایط بهینه با روش سطح پاسخ و مقایسه دو روش شبکه عصبی و رگرسیون در خشک کردن سیب‌زمینی پرتودیده با اشعه گاما
سیده هدی یوسفیان *، آیت محمد رزداری، مرضیه سیحون، حسن کیانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی رفتار وابسته به زمان سس مایونز کم چرب تهیه شده با صمغ قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر
هدی سیف الدین، آرش کوچکی *، سید محمد علی رضوی، الناز میلانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر ابعاد بسته بندی بر رضایت و درگیری ذهنی خرید مشتریان با تأکید بر نقش میانجی نگرش آنان نسبت به بسته بندی
آتوسا صحاف زاده، فرشته منصوری *، سید حمید خداداد حسینی، اسداله کردنائیج
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فارینوگرافی و کیفی ماکارونی بدون گلوتن
فرشته شکری، مانیا صالحی فر *، محمد حسین عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر پوشش های خوراکی با پایه زانتان،کربوکسی متیل سلولز و آلژینات سدیم بر میزان افزایش ماندگاری نان باگت
علی اکبر قادری، سولماز صارم نژاد *، محمد حسین عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد روش صوتی برای برآورد سفتی میوه کیوی در مدت نگهداری
شیددخت جوادی *، سید مهدی نصیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خشک کردن قارچ دکمه ای با استفاده از سامانه مادون قرمز-هوای داغ
فخرالدین صالحی *، مهدی کاشانی نژاد، علیرضا صادقی ماهونک، امان محمد ضیائی فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و پخت ماکارونی غنی شده با سوریمی
محبوبه کلانتر مهدوی *، علی فضل آرا، سید علی یاسینی اردکانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینهسازی تولید امولسیون روغن پوست پرتقال- موسیلاژ دانه به با استفاده از RSM و بررسی پایداری پودر ریزپوشانی شده حاصل
شیما حسینی *، علیرضا صادقی ماهونک، سید مهدی جعفری، محمد قربانی، آزاده سلیمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی تولید آنزیم لیپاز مخمر Cryptococcus albidus با استفاده از رویه سطح پاسخ
وجیهه زارع باقی آباد، فریده طباطبایی یزدی *، سید علی مرتضوی، مهدی وریدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue