You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی اثر امولسیفایر سدیم استئاروئیل ٢-لاکتیلات و کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود کیفیت و بیاتی نان حاصل از خمیر منجمد فرزانه مرادخانی، مانیا صالحی فر
*، مریم هاشمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر امولسیفایر سدیم استئاروئیل ٢-لاکتیلات و کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود کیفیت خمیر و ساختار خمیر منجمد فرزانه مرادخانی، مانیا صالحی فر
*، مریم هاشمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تنوع باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از کشک زرد زابلی (سیستانی) با استفاده از روش تکثیر ژن 16S rRNA فریده طباطبایی یزدی
*، علیرضا وسیعی، بهروز علیزاده بهبهانی، سید علی مرتضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبیولوژیکی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در مدت نگهداری کاظم علیرضالو، جواد حصاری
*، صدیف آزادمرد دمیرچی، صفر فرج نیا، بهرام فتحی آچاچلوئی
چکیده -
متن کامل (PDF)
خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی کنسانتره ازگیل وحشی فخرالدین صالحی
*، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید روغن غنی از اسیدهای چرب سری امگا توسط مخمرهای مولد چربی و میزان تاثیر پارامترهای مختلف بر فرایند تولید آزاده عبدلی، مرجان انشاییه
*، محبوبه مدنی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر همافزایی هموکتانتها با امولسیفایرها بر خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی نان نیمه حجیم مهدی قیافه داودی
*، بهاره صحرائیان، فریبا نقی پور، مهدی کریمی، زهرا شیخ الاسلامی زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین شرایط بهینه با روش سطح پاسخ و مقایسه دو روش شبکه عصبی و رگرسیون در خشک کردن سیبزمینی پرتودیده با اشعه گاما سیده هدی یوسفیان
*، آیت محمد رزداری، مرضیه سیحون، حسن کیانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی رفتار وابسته به زمان سس مایونز کم چرب تهیه شده با صمغ قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر هدی سیف الدین، آرش کوچکی
*، سید محمد علی رضوی، الناز میلانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر ابعاد بسته بندی بر رضایت و درگیری ذهنی خرید مشتریان با تأکید بر نقش میانجی نگرش آنان نسبت به بسته بندی آتوسا صحاف زاده، فرشته منصوری
*، سید حمید خداداد حسینی، اسداله کردنائیج
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فارینوگرافی و کیفی ماکارونی بدون گلوتن فرشته شکری، مانیا صالحی فر
*، محمد حسین عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر پوشش های خوراکی با پایه زانتان،کربوکسی متیل سلولز و آلژینات سدیم بر میزان افزایش ماندگاری نان باگت علی اکبر قادری، سولماز صارم نژاد
*، محمد حسین عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد روش صوتی برای برآورد سفتی میوه کیوی در مدت نگهداری شیددخت جوادی
*، سید مهدی نصیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
خشک کردن قارچ دکمه ای با استفاده از سامانه مادون قرمز-هوای داغ فخرالدین صالحی
*، مهدی کاشانی نژاد، علیرضا صادقی ماهونک، امان محمد ضیائی فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و پخت ماکارونی غنی شده با سوریمی محبوبه کلانتر مهدوی
*، علی فضل آرا، سید علی یاسینی اردکانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی تولید امولسیون روغن پوست پرتقال- موسیلاژ دانه به با استفاده از RSM و بررسی پایداری پودر ریزپوشانی شده حاصل شیما حسینی
*، علیرضا صادقی ماهونک، سید مهدی جعفری، محمد قربانی، آزاده سلیمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی تولید آنزیم لیپاز مخمر Cryptococcus albidus با استفاده از رویه سطح پاسخ وجیهه زارع باقی آباد، فریده طباطبایی یزدی
*، سید علی مرتضوی، مهدی وریدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue