You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر بسته‌بندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) و بره‌موم (پروپولیس) بر برخی خصوصیات اسفناج رقم ” ورامین 88 “ در طی نگهداری
آنیتا رامی، حسین شیخ لوئی، علیرضا یوسفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر بکارگیری پوشش غذایی آلژینات سدیم حاوی آلفا توکوفرول در افزایش ماندگاری گوشت ماهی
مرضیه پاک ترمنی، علی احسانی، پیمان قجر بیگی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تغییرات ترکیبات فیزیکوشیمیایی و خواص حسی ماهی کفال Liza saliens فیله شده و شکم خالیطی سه ماه نمک سود پیکل
عاطفه سلیمانی فارسانی، آی ناز خدانظری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی عملکرد نوع آرایش شبکۀ عصبی پرسپترون در پیش‌بینی سینتیک انتقال جرم آبگیری اولتراسوند-اسمز تُرُب
محسن مختاریان، مهران محمودی، مستانه ملکی، عباس مهجوریان *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر روش های مختلف پخت بر تغییرات اکسیداسیون چربی، ترکیب فلزات سنگین و ویژگی های حسی ماهی هامور معمولی Epinepheluscoioides
زهرا مومن زاده، آی ناز خدانظری *، کمال غانمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ایمپرینت مولکولی و کاربردهای آن در آنالیز نمونه‌های غذایی
الهه منصوری، محبوبه سرابی جماب *، بهروز قرآنی، سید احمد مهاجری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پودر شیر سویا به‏عنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن بر پایه آرد سورگوم
فریبا نقی‏ پور *، بهاره صحرائیان، محمد باقر حبیبی نجفی، مهدی کریمی، محمد حسین حداد خداپرست، زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدلسازی سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ دکمه ای در خشک کن ترکیبی مادون قرمز-هوای داغ
فخرالدین صالحی *، مهدی کاشانی نژاد، علیرضا صادقی ماهونک، امان محمد ضیائی فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن پسماند خشک حاصل از فرآوری آب انگور قرمز (واریته سیاه سردشت) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص عملکردی سوسیس گوشت گاو
فاطمه ریاضی *، فریبا زینالی، ابراهیم حسینی، هما بهمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر پوشش نانو ذرات بر خواص انبارمانی پرتقال تامسون
محمد هادی خوش تقاضا *، ابراهیم تقی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز پروتئین کنجاله روغنی دانه کدو توسط پپسین
الهام نورمحمدی *، علیرضا صادقی ماهونک، معصومه صادقی، مهران اعلمی، محمد قربانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی کیفیت و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک Ricinus communis L.)) در ارقام وحشی ومقایسه آن‌ها با رقم زراعی
سارا زارع *، محمدعلی نجفی، براتعلی فاخری، علی‌اشرف جعفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات استفاده از آرد نول، سمولیناو نسبت های مخلوط آنها برویژگی کیفی ماکارونی تولیدی
پریسا صائمی، مانیا صالحی فر *، محمد حسین عزیزی، رضا افشین پژوه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثر بتاگلوکان سورگوم به‏عنوان جایگزین چربی جهت تولید کیک برنجی بدون گلوتن کم‏ چرب
فریبا نقی‏ پور، فریده طباطبایی یزدی *، مهدی کریمی، سید علی مرتضوی، محبّت محبّی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تصویری، بافتی و حسی سس مایونز کم‏چرب حاوی آرد کامل دانه خربزه
علی زارعی *، مهدی قیافه داودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پوشش‌های هیدروکلوئیدی بر میزان کاهش جذب روغن و خواص کیفی میگوی سرخ‌شده
سید مهدی اجاق *، کاوه رحمانی فرح، سجاد ایزدی، بهاره شعبانپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از پودر کدو تنبل در تولید کیک و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک حاوی پودر
کامیار ملکی اسکی *، حبیب الله میرزایی، ابوالفضل فدوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue