You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثر بستهبندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) و برهموم (پروپولیس) بر برخی خصوصیات اسفناج رقم ” ورامین 88 “ در طی نگهداری آنیتا رامی، حسین شیخ لوئی، علیرضا یوسفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر بکارگیری پوشش غذایی آلژینات سدیم حاوی آلفا توکوفرول در افزایش ماندگاری گوشت ماهی مرضیه پاک ترمنی، علی احسانی، پیمان قجر بیگی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تغییرات ترکیبات فیزیکوشیمیایی و خواص حسی ماهی کفال Liza saliens فیله شده و شکم خالیطی سه ماه نمک سود پیکل عاطفه سلیمانی فارسانی، آی ناز خدانظری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی عملکرد نوع آرایش شبکۀ عصبی پرسپترون در پیشبینی سینتیک انتقال جرم آبگیری اولتراسوند-اسمز تُرُب محسن مختاریان، مهران محمودی، مستانه ملکی، عباس مهجوریان
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر روش های مختلف پخت بر تغییرات اکسیداسیون چربی، ترکیب فلزات سنگین و ویژگی های حسی ماهی هامور معمولی Epinepheluscoioides زهرا مومن زاده، آی ناز خدانظری
*، کمال غانمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ایمپرینت مولکولی و کاربردهای آن در آنالیز نمونههای غذایی الهه منصوری، محبوبه سرابی جماب
*، بهروز قرآنی، سید احمد مهاجری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پودر شیر سویا بهعنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن بر پایه آرد سورگوم فریبا نقی پور
*، بهاره صحرائیان، محمد باقر حبیبی نجفی، مهدی کریمی، محمد حسین حداد خداپرست، زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ دکمه ای در خشک کن ترکیبی مادون قرمز-هوای داغ فخرالدین صالحی
*، مهدی کاشانی نژاد، علیرضا صادقی ماهونک، امان محمد ضیائی فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر افزودن پسماند خشک حاصل از فرآوری آب انگور قرمز (واریته سیاه سردشت) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و خواص عملکردی سوسیس گوشت گاو فاطمه ریاضی
*، فریبا زینالی، ابراهیم حسینی، هما بهمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر پوشش نانو ذرات بر خواص انبارمانی پرتقال تامسون محمد هادی خوش تقاضا
*، ابراهیم تقی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز پروتئین کنجاله روغنی دانه کدو توسط پپسین الهام نورمحمدی
*، علیرضا صادقی ماهونک، معصومه صادقی، مهران اعلمی، محمد قربانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی کیفیت و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک Ricinus communis L.)) در ارقام وحشی ومقایسه آنها با رقم زراعی سارا زارع
*، محمدعلی نجفی، براتعلی فاخری، علیاشرف جعفری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات استفاده از آرد نول، سمولیناو نسبت های مخلوط آنها برویژگی کیفی ماکارونی تولیدی پریسا صائمی، مانیا صالحی فر
*، محمد حسین عزیزی، رضا افشین پژوه
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثر بتاگلوکان سورگوم بهعنوان جایگزین چربی جهت تولید کیک برنجی بدون گلوتن کم چرب فریبا نقی پور، فریده طباطبایی یزدی
*، مهدی کریمی، سید علی مرتضوی، محبّت محبّی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تصویری، بافتی و حسی سس مایونز کمچرب حاوی آرد کامل دانه خربزه علی زارعی
*، مهدی قیافه داودی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پوششهای هیدروکلوئیدی بر میزان کاهش جذب روغن و خواص کیفی میگوی سرخشده سید مهدی اجاق
*، کاوه رحمانی فرح، سجاد ایزدی، بهاره شعبانپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از پودر کدو تنبل در تولید کیک و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک حاوی پودر کامیار ملکی اسکی
*، حبیب الله میرزایی، ابوالفضل فدوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue