You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تعیین ترکیب شیمیایی و بازدهی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) برای درجه بندی و برچسب گذاری تغذیه ای فرآورده های حاصل از آن: بر اساس معادلات رگرسیونی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML راهکار افزایش کیفیت نان‌های مصرفی در کشور

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر بهینه سازی فعالیت آلفا آمیلازی آرد با افزودن آرد گندم جوانه زده بر بیاتی نان تافتون

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر نمک سود کردن، بسته بندی در خلاء و تأثیر توأمان آن ها بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه داری در دمای Cº1±4

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد ژلاتین به عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی در تولید خامه کم چرب

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر چهار شیوه طبخ (مایکرویو، کباب کردن، بخارپز و سرخ کردن) روی اکسیداسیون چربی و ترکیب اسیدهای چرب در ماهی شیر

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تنوع در خصوصیات میوه 12 ژنوتیپ گردو (Juglans regia L) در استان مرکزی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی برخی ترکیبات فنلی بافتهای میوه لیمو (Citrus aurantifolia) در مراحل مختلف رشد

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پنیر سفید ایرانی به عنوان یک فراورده لبنی حامل باکتری های پروبیوتیک

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر دما و سطح ضربه گیر بر حجم کوفتگی سیب در اثر ضربه و پیش بینی آن به روش شبکه عصبی مصنوعی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی راه های جداسازی گاما اوریزانول از روغن ارقام سبوس برنج ایرانی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر کاربرد آرد کامل سویا بر خصوصیات رئولوژیک بستنی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر امواج فراصوت و روش های پیش فراوری براستخراج روغن از هسته انار

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فیلم‌های خوراکی فعال در بسته‌بندی مواد غذایی

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue