You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تعیین ترکیب شیمیایی و بازدهی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) برای درجه بندی و برچسب گذاری تغذیه ای فرآورده های حاصل از آن: بر اساس معادلات رگرسیونیچکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر بهینه سازی فعالیت آلفا آمیلازی آرد با افزودن آرد گندم جوانه زده بر بیاتی نان تافتونچکیده -
متن کامل (PDF)
اثر نمک سود کردن، بسته بندی در خلاء و تأثیر توأمان آن ها بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه داری در دمای Cº1±4چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد ژلاتین به عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی در تولید خامه کم چربچکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر چهار شیوه طبخ (مایکرویو، کباب کردن، بخارپز و سرخ کردن) روی اکسیداسیون چربی و ترکیب اسیدهای چرب در ماهی شیرچکیده -
متن کامل (PDF)
تنوع در خصوصیات میوه 12 ژنوتیپ گردو (Juglans regia L) در استان مرکزیچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی برخی ترکیبات فنلی بافتهای میوه لیمو (Citrus aurantifolia) در مراحل مختلف رشدچکیده -
متن کامل (PDF)
پنیر سفید ایرانی به عنوان یک فراورده لبنی حامل باکتری های پروبیوتیکچکیده -
متن کامل (PDF)
اثر دما و سطح ضربه گیر بر حجم کوفتگی سیب در اثر ضربه و پیش بینی آن به روش شبکه عصبی مصنوعیچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی راه های جداسازی گاما اوریزانول از روغن ارقام سبوس برنج ایرانیچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر کاربرد آرد کامل سویا بر خصوصیات رئولوژیک بستنیچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر امواج فراصوت و روش های پیش فراوری براستخراج روغن از هسته انارچکیده -
متن کامل (PDF)
فیلمهای خوراکی فعال در بستهبندی مواد غذاییچکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue