You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر افزودن سبوس جو دو سر بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان سنگکچکیده -
متن کامل (PDF)
تخمین پایداری نسبی روغنهای نباتی بر حسب آزمونهای تسریع شدهچکیده -
متن کامل (PDF)
میزان رطوبت تعادلی و گرمای ایزوستریک جذب و دفع خرمای استعمرانچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات کیفی، کالری زایی و عناصر معدنی چهار رقم خرمای عمده استان خوزستانچکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر روشهای آمادهسازی و آبگیری بر سرعت و زمان خشک شدن انگور بیدانه قرمزچکیده -
متن کامل (PDF)
نقش تصور تکنولوژی بر رفتار مصرف کننده؛ مورد کاوی در صنایع غذاییچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر جایگزینی قند مایع خرما با قند اینورت در کیک لایه ایچکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین باقیمانده آنتی بیوتیک در لاشه طیور صنعتی به روش F.P.T در استان مازندرانچکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی کدو مسمایی جهت فرآیند سرزنیچکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج ترکیبات فنولیک پوست سیب زمینی راموس با دو روش اولتراسوند و پرکولاسیون و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آن در روغن سویاچکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیموی بسته بندی شده در ظروف PETچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تغییرات رطوبت، بافت و خصوصیات حسی پسته تحت تأثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداریچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی عصارهی متانولی پوست سبز پسته (Pistachia vera)چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue