You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تخمین محتوای نیترات گوجه‌فرنگی با استفاده از ویژگی‌های تصویر
سید مهدی نصیری، محمد امین نعمت اللهی، عبدالعباس جعفری، پیمان سلمرودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید ماست چکیده بدون چربی بر پایۀ دوغ کره؛ بررسی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی طی زمان ماندگاری
مهدی نادری، فربود مظفری، غزاله فراهانی، معصومه مالمیر، محسن نوروزی، مونا بخشی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی رژیمی سبزیجات بر پایه آلوئه ورا
صابر امیری، محمدباقر اسدی، فرانک مهرنوش، پرویز احمدی قشلاق
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی ترکیبات شیمیایی تشکیل دهنده اسانس و بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی آنغوزه ایرانی و افغانستانی
حمزه امیری، پروانه همتی حسن گاویار، سید کاظم حسن زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی گونه‌های سالمونلای مقاوم به آنتی بیوتیک از پنیرهای محلی کوزه و پوستی
نفیسه دعوتی، فاطمه چهری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر عصاره بره موم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست سین بیوتیک تلقیح شده با لاکتوباسیلوس کازئی
فرزانه آئینه، رضا کریمی، سیامک غیبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر اسانس نعناع فلفلی نانوریزپوشانی شده بر ماندگاری برگر ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان طی نگهداری
ملیحه شیروش، علی نجفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی کیفیت میکروبی ماست و کشک سنتی در شهر رشت
مهدی حسن زاده خشت مسجدی، محمد حسین موثق
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نان لواش غنی شده با پودر کامل تخم کدو تنبل: بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی در طول نگهداری
تینا شبابی پور، محمدیار حسینی، نادر حبیبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پیش تیمار مایکروویو و روش استخراج بر ترکیب اسید های چرب و برخی ویژگی های شیمیایی روغن دانه گوجه فرنگی
زهرا ممیوند، آریو امامی فر، مصطفی کرمی، فخرالدین صالحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از نانولوله های کربنی چند جداره به عنوان جاذب برای استخراج فلاونوئیدها از پوست گریپ فروت
حسن قلی زاده، داوید جولیان مکلمنت، حسن طاهر منصوری، ویجای جایاسنا، احمد شهیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر استفاده از نسبت های مختلف لاکتوباسیلوس هلوتیکوس و استارتر مزوفیل بر ترکیبات مولد آروما و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایش
آرش تندهوش، مصطفی سلطانی، فاطمه آذری کیا، عزیز همایونی راد، مصطفی کرمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی اثر پیش‌تیمار مایکروویو براستخراج روغن از دانه‌های گوجه‌فرنگی به روش شبکه عصبی مصنوعی
زهرا ممیوند، آریو امامی فر، فخرالدین صالحی، مصطفی کرمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان غنی شده با فلاونوئیدهای مرکبات استخراج شده با استفاده از نانولوله های کربنی چند جداره در طی سرخ کردن
حسن قلی زاده، حسن طاهرمنصوری، ویتو میشل پارادیسو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیرات پودر تخم کدو تنبل بر شاخص‌های رنگی و خواص حسی نان لواش تولید شده در طول زمان نگهداری
تینا شبابی پور، محمدیار حسینی، نادر حبیبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue