You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تخمین محتوای نیترات گوجهفرنگی با استفاده از ویژگیهای تصویر سید مهدی نصیری، محمد امین نعمت اللهی، عبدالعباس جعفری، پیمان سلمرودی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید ماست چکیده بدون چربی بر پایۀ دوغ کره؛ بررسی ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی طی زمان ماندگاری مهدی نادری، فربود مظفری، غزاله فراهانی، معصومه مالمیر، محسن نوروزی، مونا بخشی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی رژیمی سبزیجات بر پایه آلوئه ورا صابر امیری، محمدباقر اسدی، فرانک مهرنوش، پرویز احمدی قشلاق
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی ترکیبات شیمیایی تشکیل دهنده اسانس و بررسی اثرات آنتیاکسیدانی آنغوزه ایرانی و افغانستانی حمزه امیری، پروانه همتی حسن گاویار، سید کاظم حسن زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی گونههای سالمونلای مقاوم به آنتی بیوتیک از پنیرهای محلی کوزه و پوستی نفیسه دعوتی، فاطمه چهری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر عصاره بره موم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست سین بیوتیک تلقیح شده با لاکتوباسیلوس کازئی فرزانه آئینه، رضا کریمی، سیامک غیبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر اسانس نعناع فلفلی نانوریزپوشانی شده بر ماندگاری برگر ماهی قزلآلای رنگینکمان طی نگهداری ملیحه شیروش، علی نجفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی کیفیت میکروبی ماست و کشک سنتی در شهر رشت مهدی حسن زاده خشت مسجدی، محمد حسین موثق
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نان لواش غنی شده با پودر کامل تخم کدو تنبل: بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی در طول نگهداری تینا شبابی پور، محمدیار حسینی، نادر حبیبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پیش تیمار مایکروویو و روش استخراج بر ترکیب اسید های چرب و برخی ویژگی های شیمیایی روغن دانه گوجه فرنگی زهرا ممیوند، آریو امامی فر، مصطفی کرمی، فخرالدین صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از نانولوله های کربنی چند جداره به عنوان جاذب برای استخراج فلاونوئیدها از پوست گریپ فروت حسن قلی زاده، داوید جولیان مکلمنت، حسن طاهر منصوری، ویجای جایاسنا، احمد شهیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر استفاده از نسبت های مختلف لاکتوباسیلوس هلوتیکوس و استارتر مزوفیل بر ترکیبات مولد آروما و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایش آرش تندهوش، مصطفی سلطانی، فاطمه آذری کیا، عزیز همایونی راد، مصطفی کرمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی اثر پیشتیمار مایکروویو براستخراج روغن از دانههای گوجهفرنگی به روش شبکه عصبی مصنوعی زهرا ممیوند، آریو امامی فر، فخرالدین صالحی، مصطفی کرمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
پایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان غنی شده با فلاونوئیدهای مرکبات استخراج شده با استفاده از نانولوله های کربنی چند جداره در طی سرخ کردن حسن قلی زاده، حسن طاهرمنصوری، ویتو میشل پارادیسو
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیرات پودر تخم کدو تنبل بر شاخصهای رنگی و خواص حسی نان لواش تولید شده در طول زمان نگهداری تینا شبابی پور، محمدیار حسینی، نادر حبیبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue