You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تولید و ارزیابی ویژگی‌های بافت، رنگ، حسی و پخت در پاستای فرمی بدون گلوتن بر پایه آردهای جایگزین گندم
آرمین قاسمی، زهرا امام جمعه، پیمان مهستی شتربانی، محمد جوکی، هما بهمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پیش‌بینی ویژگیهای بافتی پنیر موزارلای کم چرب با استفاده از تصویربرداری فراطیفی به کمک روش‌های یادگیری ماشین
مهدی کاشانی نژاد، محمدامان ضیائی فر، علیرضا سلیمانی پور، ناصر بهنام پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، آنتی اکسیدانی و تعیین ترکیبات فلاونوئیدی عصاره های آبی و الکلی گیاه کنیوال (Allium ampeloprasum )
نیشتمان ستاری، فردین میراحمدی، کامبیز حسن زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی افزایش عمر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه‌ای (آگاریکوس بیسپوروس) با استفاده از صمغ گیاهی کیتوزان و اسانس گیاه چویل
محمد گنجه، عاطفه قره جلو، سجاد قادری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات انواع سرریزهای تکنولوژی بر سرمایه گذاری بخش خصوصی در صنایع غذایی کشاورزی ایران
علی اصغر بهارلو، سید عبدالمجید جلائی اسفندآبادی، محسن زاینده رودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML زنده مانی لاکتوباسیلوس پاراکازئی، ل. هلوتیکوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در خامه ترش و بررسی تاثیر آن ها بر ویژگی های بافتی و حسی محصول
رضا کریمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پوشش خوراکی صمغ ثعلب حاوی باکتری لاکتوباسیلوس فرمنتوم بر ویژگی های کیفی قارچ دکمه‌ای
فاطمه نجابی، محمود رضازاد باری، هادی الماسی، صابر امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML امکان‌سنجی تولید کیک صبحانه دارچینی با استفاده از فیبر مرکبات‌، شیرین‌کننده ایزومالت و اسانس دارچین
نوشین امیری، علیرضا شهاب لواسانی، محمد رضا اسحاقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML درون پوشانی ترکیبات فنولی آب ریواس و تاثیر آن ها بر خواص آب انار
حسین زارعی منش، کامبیز جهان بین، احمد رجایی نجف آبادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس برازمبل بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی: یک مطالعه آزمایشگاهی
محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی، حسن برزگر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر تیمار مایکروویو بر مخلوط پودر دانه سبوس گندم و خرما: ارزیابی اثرات جایگزینی بر خواص فیزیکوشیمیایی آرد گندم
محمدرضا صحرائیان، افسانه طاهری، محمد گنجه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر بازدارندگی عصاره پوست انار بر تشکیل محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته در سامانه های مدل
اقدس تسلیمی، Mohsen Barzegar، محمد علی سحری، خدیجه خوش طینت، محمد حسین عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و فعالیت ضدمیکروبی اسانس لرگ بر باکتری های بیماری زا: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی
حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس شاهسپران: مطالعه در شرایط برون تنی
بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد، حسن برزگر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر تیمار آنزیمی لیپاز با منشاء گاوی و بزی بر ویژگی‌های رنگ و برخی خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فرآپالوده طی دوره نگهداری
ابوالحسن ثابت صولت، حسین جوینده، محمد حجتی، حسن برزگر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر تیمار آنزیمی لیپاز با منشاء گاوی و بزی بر ویژگی‌های رنگ و برخی خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فرآپالوده طی دوره نگهداری
ابوالحسن ثابت صولت، حسین جوینده، محمد حجتی، حسن برزگر
چکیده  
Back to Original Issue