You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تولید و ارزیابی ویژگیهای بافت، رنگ، حسی و پخت در پاستای فرمی بدون گلوتن بر پایه آردهای جایگزین گندم آرمین قاسمی، زهرا امام جمعه، پیمان مهستی شتربانی، محمد جوکی، هما بهمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
پیشبینی ویژگیهای بافتی پنیر موزارلای کم چرب با استفاده از تصویربرداری فراطیفی به کمک روشهای یادگیری ماشین مهدی کاشانی نژاد، محمدامان ضیائی فر، علیرضا سلیمانی پور، ناصر بهنام پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، آنتی اکسیدانی و تعیین ترکیبات فلاونوئیدی عصاره های آبی و الکلی گیاه کنیوال (Allium ampeloprasum ) نیشتمان ستاری، فردین میراحمدی، کامبیز حسن زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی افزایش عمر ماندگاری قارچ خوراکی دکمهای (آگاریکوس بیسپوروس) با استفاده از صمغ گیاهی کیتوزان و اسانس گیاه چویل محمد گنجه، عاطفه قره جلو، سجاد قادری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات انواع سرریزهای تکنولوژی بر سرمایه گذاری بخش خصوصی در صنایع غذایی کشاورزی ایران علی اصغر بهارلو، سید عبدالمجید جلائی اسفندآبادی، محسن زاینده رودی
چکیده -
متن کامل (PDF)
زنده مانی لاکتوباسیلوس پاراکازئی، ل. هلوتیکوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در خامه ترش و بررسی تاثیر آن ها بر ویژگی های بافتی و حسی محصول رضا کریمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پوشش خوراکی صمغ ثعلب حاوی باکتری لاکتوباسیلوس فرمنتوم بر ویژگی های کیفی قارچ دکمهای فاطمه نجابی، محمود رضازاد باری، هادی الماسی، صابر امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
امکانسنجی تولید کیک صبحانه دارچینی با استفاده از فیبر مرکبات، شیرینکننده ایزومالت و اسانس دارچین نوشین امیری، علیرضا شهاب لواسانی، محمد رضا اسحاقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
درون پوشانی ترکیبات فنولی آب ریواس و تاثیر آن ها بر خواص آب انار حسین زارعی منش، کامبیز جهان بین، احمد رجایی نجف آبادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس برازمبل بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی: یک مطالعه آزمایشگاهی محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی، حسن برزگر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر تیمار مایکروویو بر مخلوط پودر دانه سبوس گندم و خرما: ارزیابی اثرات جایگزینی بر خواص فیزیکوشیمیایی آرد گندم محمدرضا صحرائیان، افسانه طاهری، محمد گنجه
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر بازدارندگی عصاره پوست انار بر تشکیل محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته در سامانه های مدل اقدس تسلیمی، Mohsen Barzegar، محمد علی سحری، خدیجه خوش طینت، محمد حسین عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی پتانسیل آنتیاکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و فعالیت ضدمیکروبی اسانس لرگ بر باکتری های بیماری زا: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس شاهسپران: مطالعه در شرایط برون تنی بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد، حسن برزگر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر تیمار آنزیمی لیپاز با منشاء گاوی و بزی بر ویژگیهای رنگ و برخی خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فرآپالوده طی دوره نگهداری ابوالحسن ثابت صولت، حسین جوینده، محمد حجتی، حسن برزگر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر تیمار آنزیمی لیپاز با منشاء گاوی و بزی بر ویژگیهای رنگ و برخی خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فرآپالوده طی دوره نگهداری ابوالحسن ثابت صولت، حسین جوینده، محمد حجتی، حسن برزگر
چکیده
Back to Original Issue