You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بهینهیابی تولید نانوژل کیتوزان- اسیدکافئیک حاوی اسانس آویشن شیرازی و نایسین و بررسی اثر نانوژل بهینه بر کیفیت پنیر سفید ایرانی سید محمد حسینی، حمید توکلیپور
*، محسن مختاریان، محمد آرمین
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر سیستمهای مختلف تربیت تاک بر عمر انبارمانی میوه انگور رقم سفید بیدانه معصومه شکری، مصطفی رحمتی جنیدآباد، مختار حیدری، Mousa Rasouli
*، احمد زارع
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر روشهای دی اکسید کربن فوق بحرانی و مایکروویو بر استخراج ترکیبات زیستفعال از دانه خارمریم محدثه یوسفی، ماندانا بی مکر
*، سید محمد قریشی، علی گنجلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
نانولیپوزوم ترکیبات آنتوسیانینی انجیر سیاه و کاربرد آن در نوشیدنی کامبوجا عاطفه جامی، بهرام فتحی آچاچلویی
*، رضوان شاددل
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر فیلم ژلاتینی حاوی پروبیوتیکهای بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و لاکتوباسیلوس رامنسوس بر بقاء باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان آناهیتا سیفی پاشا، حمیدرضا کاظمینی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر همزمان ترکیبات فنولیک پوست انار درهمتنیده شده در ساختار هیدروژل آلوئهورا جهت گسترش ماندگاری جگر سیاه گوسفندی محسن مختاریان
*، زهرا کاویانی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی پیش فرآیند ترکیبی (اسمز-فراصوت) و خشک کردن تکمیلی با هوای داغ میوه پوملو مریم ثابت قدم، فاطمه پورحاجی، مهدی جلالی، مهدی جلالی، مهدی جلالی، مهدی جلالی، مهدی جلالی، مهدی جلالی
*، الهام آزادفر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی شرایط استخراج اسانس مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.) جلال خورشیدی
*، سید هیمن امان اللهی، پخشان بایزیدی آذر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی اکسیدانی از سبوس برنج طارم توسط آنزیم آلکالاز فاطمه رضانژاد امیردهی، علیرضا صادقی ماهونک
*، محمد قربانی، محسن رشیدی، سیده نرگس مظلومی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تهیه فیلم آنتیاکسیدانی و آنتیباکتریایی برپایه موسیلاژ گل پنیرک اصلاح شده با ریشه شیرین بیان و نانو ذرات سولفات مس اکرم خاکپور
*، محمود رضازاد باری، سجاد پیرسا، فاطمه خاکپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای بافتی، حسی و ماندگاری نان تهیه شده با خمیرترش ماش حاوی عصاره گلبرگ زعفران علیرضا ضیایی ریزی، علیرضا صادقی
*، حسن فیضی، سید مهدی جعفری، حسین پور عبدالله
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از روشهای هوای داغ، فروسرخ و مایکروویو برای خشککردن جوانههای چرخشده نخود کیمیا گوهرپور، فخرالدین صالحی
*، امیر دارایی گرمهخانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج ترکیبات زیستفعال گلنار فارسی (punica pranatum) با استفاده از روشهای اهمیک، فراصوت و پرکولاسیون نازنین امیراحمدی، اکرم شریفی
*، محمد کوبا
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج اسانس رزماری و استفاده از آن در تهیه بیوکامپوزیت بر پایه فیلم موسیلاژ بذر شنبلیله و پودر پوست بادمجان حاوی نانوذرات مس فاطمه خاکپور
*، سجاد پیرسا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر پیش تیمار مایکرویو بر ویژگیهای آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده بذر کتان نادر سندگل، سید حسین حسینی قابوس
*، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue