You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بهینه‌یابی تولید نانوژل کیتوزان- اسیدکافئیک حاوی اسانس آویشن شیرازی و نایسین و بررسی اثر نانوژل بهینه بر کیفیت پنیر سفید ایرانی
سید محمد حسینی، حمید توکلی‌پور *، محسن مختاریان، محمد آرمین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر سیستم‌های مختلف تربیت تاک بر عمر انبارمانی میوه انگور رقم سفید بی‌دانه
معصومه شکری، مصطفی رحمتی جنیدآباد، مختار حیدری، Mousa Rasouli *، احمد زارع
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر روش‌های دی اکسید کربن فوق بحرانی و مایکروویو بر استخراج ترکیبات زیست‌فعال از دانه خارمریم
محدثه یوسفی، ماندانا بی مکر *، سید محمد قریشی، علی گنجلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نانولیپوزوم ترکیبات آنتوسیانینی انجیر سیاه و کاربرد آن در نوشیدنی کامبوجا
عاطفه جامی، بهرام فتحی آچاچلویی *، رضوان شاددل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر فیلم ژلاتینی حاوی پروبیوتیک‌های بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و لاکتوباسیلوس رامنسوس بر بقاء باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
آناهیتا سیفی پاشا، حمیدرضا کاظمینی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر همزمان ترکیبات فنولیک پوست انار در‌هم‌تنیده شده در ساختار هیدروژل آلوئه‌ورا جهت گسترش ماندگاری جگر سیاه گوسفندی
محسن مختاریان *، زهرا کاویانی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی پیش فرآیند ترکیبی (اسمز-فراصوت) و خشک کردن تکمیلی با هوای داغ میوه پوملو
مریم ثابت قدم، فاطمه پورحاجی، مهدی جلالی، مهدی جلالی، مهدی جلالی، مهدی جلالی، مهدی جلالی، مهدی جلالی *، الهام آزادفر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی شرایط استخراج اسانس مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.)
جلال خورشیدی *، سید هیمن امان اللهی، پخشان بایزیدی آذر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی اکسیدانی از سبوس برنج طارم توسط آنزیم آلکالاز
فاطمه رضانژاد امیردهی، علیرضا صادقی ماهونک *، محمد قربانی، محسن رشیدی، سیده نرگس مظلومی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه فیلم آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌باکتریایی برپایه موسیلاژ گل پنیرک اصلاح شده با ریشه شیرین بیان و نانو ذرات سولفات مس
اکرم خاکپور *، محمود رضازاد باری، سجاد پیرسا، فاطمه خاکپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های بافتی، حسی و ماندگاری نان تهیه شده با خمیرترش ماش حاوی عصاره گلبرگ زعفران
علیرضا ضیایی ریزی، علیرضا صادقی *، حسن فیضی، سید مهدی جعفری، حسین پور عبدالله
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از روش‌های هوای داغ، فروسرخ و مایکروویو برای خشک‌کردن جوانه‌های چرخ‌شده نخود
کیمیا گوهرپور، فخرالدین صالحی *، امیر دارایی گرمه‌خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج ترکیبات زیست‌فعال گلنار فارسی (punica pranatum) با استفاده از روش‌های اهمیک، فراصوت و پرکولاسیون
نازنین امیراحمدی، اکرم شریفی *، محمد کوبا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج اسانس رزماری و استفاده از آن در تهیه بیوکامپوزیت بر پایه فیلم موسیلاژ بذر شنبلیله و پودر پوست بادمجان حاوی نانوذرات مس
فاطمه خاکپور *، سجاد پیرسا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر پیش تیمار مایکرویو بر ویژگی‌های آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده بذر کتان
نادر سندگل، سید حسین حسینی قابوس *، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue