You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصارههای اتانولی استخراجی از میوه گیاه کمرگل به روش فراصوت با استفاده از مدل سطح پاسخ عبدالواحد صفرزایی، رضا اسماعیل زاده کناری، رضا فرهمندفر، علیرضا خلیقی مهر
چکیده -
متن کامل (PDF)
روغن دانه خار مریم (marianum Silybum) به عنوان منبع روغنی جدید خوراکی سارا فرامرزی، صدیف آزادمرد دمیرچی، ابراهیم افخمی سرای، مهری داخته هارونی
چکیده -
متن کامل (PDF)
جزءبهجزءسازی دو مرحلهای چربی دنبه گوسفندی و شترمرغ به روش خشک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی اجزای آن مریم عبداللهی، Amir Goli، نفیسه سلطانی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ چویل حاوی نانوکپسولهای Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده با صمغ فارسی و پروتئین ایزوله آبپنیر سید سعید سخاوتی زاده، فرحناز احمدی زادگان، حمید رضا محمودیان فرد، محسن عابدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن کربوکسیمتیلسلولز و مونتموریلونیت بر خواص فیزیکی-شیمیایی و حرارتی فیلم زیستتخریبپذیر موسیلاژ دانه ریحان مرضیه قمی مرزدشتی، یونس زاهدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای حسی و میکروبی ماست عملگرا حاوی عصاره فلفل دلمهای حسین جوینده، بهروز علیزاده بهبهانی، محمدامین مهرنیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای شیمیایی و اثر ضدمیکروبی اسانس آویشن تالشی بر تعدادی از باکتریهای عامل عفونت و مسمومیت غذایی: یک مطالعه آزمایشگاهی محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی و اثر ضدمیکروبی روغن سیاهدانه بر برخی از باکتریهای بیماریزا و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک کلرامفنیکل علی زمانپور بروجنی، بهروز علیزاده بهبهانی، محمدامین مهرنیا، محمد نوشاد، محمد حجتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاهش اثرات تنش اکسیداتیو در پس از برداشت میوه فلفل دلمه با استفاده از پوشش خوراکی صمغ عربی محمدرضا زارع بوانی، مصطفی رحمتی جنیدآباد، حسین جوینده
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از پیشتیمار مایکروویو برای افزایش سرعت انتقال جرم در طول فرآیند خشککردن برشهای هویج فخرالدین صالحی، کیمیا گوهرپور، هلیا رضوی کامران
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات ترکیبی کلرید کلسیم و کیتوسان بر کیفیت پس از برداشت بامیه (Abelmoschus esculentus L.) در طی انبارمانی مجید دوستی میرقائد، محمدرضا زارع بوانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
انکپسولاسیون اسانس روغن دانه کتان و اکالیپتوس با استفاده از الکتروریسی سارا دانشمند، محمد امین میری، فاطمه نورا
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد روش رسوب ضدحلال در ریزپوشانی عصارههای هسته رقم خرمای ربی در بیوپلیمر پروتئینی زئین عبدالواحد صفرزائی، رضا اسماعیل زاده کناری، رضا فرهمندفر، احمد مهرآوران، حامد فنایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تثبیت کووالانت بتا گالاکتوزیداز آسپرژیلوس اوریزه و پروتئاز باسیلوس لیکنی فورمیس بر آمینو- نانولوله های کربنی چند دیواره ای آلان یاسین طاهر، محمد علیزاده خالدآباد، یعقوب اصلان
چکیده -
متن کامل (PDF)
فیلم زیستتخریب پذیر برپایه موسیلاژ گل پنیرک اصلاح شده با شیرین بیان و نانو ذرات سولفات مس بررسی خواص فیزیکوشیمیایی اکرم خاکپور، محمود رضازاد باری، سجاد پیرسا، فاطمه خاکپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue