You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بهینهسازی خشک کردن ترکیبی (اسمزی – هوای داغ) ورقههای آلوئهورا با روش سطح پاسخ آی ناز قورچایی، راحیل رضایی، معصومه مقیمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پلاسمای سرد بر اصلاح ویژگیهای نشاستههای غلات محمدکاظم حیدریان، علیرضا حیدریان، سیدعلی مرتضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج آبی روغن از دانه بزرک و بررسی پایداری و ویژگی های فیزیکی شیمیایی آن در طی نگهداری مینا صنعتی آگاه، صدیف آزادمرد دمیرچی، صمد بدبدک، بهرام فتحی آچاچلوئی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون تولید اولئوژل برپایه روغن کنجد و تاثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی سس مایونز شقایق صفی پور، مریم قراچورلو، سیده شیما یوسفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از طرح مخلوط در بهینه سازی فرمولاسیون فیلم کامپوزیت سه جزئی زیست تخریب پذیر حاوی نشاسته، زئین و پلی وینیل الکل برپایه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فرشته حسینی، محمد باقر حبیبی نجفی، عبدالرسول ارومیه ای، مهدی نصیری محلاتی، مسعود یاورمنش
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر عصاره آنتیاکسیدانی دانه بالنگو بر برخی از خواص کیفی ماست همزده کم چرب سارا تیموری، مرضیه بلندی، فریبرز ناهیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد پس از برداشت کیتوزان و پوترسین بر حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری خیار (Cucumis sativus L.) سمیرا فکوری زاده، محمد حسین دانشور، محمدرضا زارع بوانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط هیدرولیز و نوع پروتئاز بر درجه هیدرولیز و ویژگیهای ضداکسایشی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از امعاء و احشا ماهی هوور مسقطی(Katsuwonus pelamis) با استفاده از روش سطح پاسخ شیما کاوه، علیرضا صادقی ماهونک، وحید عرفانی مقدم، محمد قربانی، علی اکبر غلامحسین پور، مجتبی رئیسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره جوانه دانه خردل استخراج شده با امواج فراصوت و اثر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا نرگس نسیمی، پیمانه قاسمی افشار، مریم قراچورلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
آلودگی پنیرهای کوزهای محلی عرضهشده در شهرستان ارومیه به گونههای بروسلا و ارزیابی الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها سما غلامعلی، مسلم نیریز نقدهی، محمدرضا اصغرزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پوشش ژل آلوئه ورا برخصوصیات کیفی ، میکروبی و ماندگاری میوه موز طی انبارمانی سرد زینب نوروزی، رویا ذکاوتی اصل
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر اسانس پونه کوهی و صمغ ژلان بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری دوغ گرمادیده بدون گاز محمد مهدی ذولمجد حقیقی، علیرضا شهاب لواسانی، نازنین زند
چکیده -
متن کامل (PDF)
انجمادزدایی هویج خام با استفاده از سامانه ترکیبی مادونقرمز-هوای گرم و تاثیر آن بر خواص کیفی هویج انجمادزدایی شده راشین شهسوار، مهدی کاشانی نژاد، امان محمد ضیائی فر، یحیی مقصودلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر عصاره ریزپوشانیشده هسته خرما (Phoenix dactylifera L.) بر بیاتی و ویژگیهای ارگانولپتیکی نان باگت کسری افشاری، مجید جوانمرد داخلی، یوسف رمضان، علیرضا بصیری، حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
از سیستم استنتاج فازی-عصبی تطبیقی (انفیس) در مدلسازی شرایط نگهداری انگورهای پوشش داده شده با مالتودکسترین حاوی نانوکربنات پتاسیم و عصاره پیراکانتا مریم ابراهیمی، روح الله کریمی، امیر دارایی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، علیرضا شایگان فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue