You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی رب گوجه فرنگی با استفاده از عصاره دانه رازیانه و گیاه کاکوتی کوهی و پیش بینی نتایج حاصله با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی مریم محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) وعسل در فرمولاسیون پاستیل انبه نگار فتحی دوآبی، ابراهیم حسینی، غلامحسن اسدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
سینتیک زمان - کشندگی نانولیپوزوم های حاوی نانوذرات اکسید روی علیه اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس پروین سوری، آریو امامی فر، نفیسه دعوتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آب انگور حاوی پاراپروبیوتیک لاکتوباسیلوس گاسری در زمان ماندگاری محمد مهدی قلیان، آرش بابایی، فاطمه زنده بودی، سید امیرمحمد Mortazavian، وحید کوشکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر دما و اولتراسوند بر بازده استخراج و فعالیت آنتیاکسیدانی پلیفنولهای سه رقم خرمای مصافتی، کبکاب و سایر آذین خسروی لرگانی، سید هادی رضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرآیند استخراج ترکیبات موثره گیاه رازک (Humulus lupulus) با کمک فراصوت مهدی کاملان، احمد پدرام نیا، پروین شرایعی، امیر حسین الهامی، محمدرضا سعیدی اصل
چکیده -
متن کامل (PDF)
سنتز سبز نانوکامپوزیت سهجزئی «Ag/AgCl/TiO2» با استفاده از گیاه آویشن شیرازی (Zataria Multiflora) سویل محمدی، حامد اهری، سیده شیما یوسفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات اسید سالیسیلیک و موسیلاژ ریحان بر برخی شاخصهای کیفی پس از برداشت بامیه (Abelmoschus esculentus L.) ساسان دیناروند، محمدرضا زارع بوانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد کامل و مالت غلات و شبه غلات پریوش سادات علوی، علیرضا فرجی، فریبا نقی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فعالیت ضدقارچی و قطرهاله عدم رشد عصاره جَفت بلوط ایرانی برکپکهای پنیسیلیوم دیجیتاتوم و پنیسیلیوم ایتالیکوم (شاخص فساد کپکزدگی پس از برداشت میوه مرکبات) طیبه شکوهی، علیرضا شهاب لواسانی، فرناز دستمالچی، حامد زارعی، کبری حاجی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خواص پپتیدهای حاصل از هیدرولیز آنزیمی جوانه شبدر و بررسی ویژگیهای نانولیپوزوم های حامل آنها سمین رشیدی، پیمان آریایی، مهرو اسماعیلی، رویا باقری
چکیده -
متن کامل (PDF)
مروری بر کاربردهای جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در بهبود خواص تغذیهای و عملکردی محصولات لبنی و استفاده در بازیافت ضایعات صنعت لبنی حامد حسن زاده اوچتپه، پریسا لطفی، بابک قنبرزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال تخلیص شده از ضایعات حاصل از فرآوری ماهی هوور مسقطی(Katsuwonus pelamis)با استفاده از آنزیم های گوارشی پپسین و تریپسین شیما کاوه، علیرضا صادقی ماهونک، وحید عرفانی مقدم، محمد قربانی، علی اکبر غلامحسین پور، مجتبی رئیسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو سین بیوتیک حاوی" اینولین، استویا و لاکتوباسیلوس پلانتاروم" حانیه مویدی، غلامحسن اسدی، ابراهیم حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پودر آبپنیر فراپالایش و لاکتولوز بر قابلیت زندهمانی باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و ویژگیهای رنگ و حسی پنیر سینبیوتیک فراپالوده غزال نصرتی، حسین جوینده، محمد حجتی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue