You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثر نسبتهای مختلف هیدروکلوئیدها و امولسیفایرهای غذایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و میکروبی کیک اسفنجی در طی دوره نگهداری مریم فاخرنیا، محمد علیزاده، محمود رضازادباری، حامد حسن زاده اوچتپه
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات ضد دیابتیک شیر پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس IBRC-M 10754 در مدل حیوانی موش ویستار و بررسی زنده مانی باکتری در شیر در شرایط سرد ماهرخ مظفری، مژگان امتیازجو، امیر علی انوار
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی شرایط استخراج آبی ترکیبات فنلی و آنتیاکسیدانی برگ و ریشه گیاه داغ قارپوزی با کاربرد متدولوژی سطح پاسخ عبدالواحد صفرزایی، reza esmaeilzadeh kenari، رضا فرهمندفر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود کیفیت نان حجیم با بکارگیری آمیلاز مقاوم به حرارت تولید شده از Bacillus safensis strain MT501806.1 سوده یوسفی فخر، داریوش مینایی تهرانی، نفیسه دعوتی، آریو امامی فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر ماده فعال سطحی غیر یونی کاهنده ویسکوزیته بر کارآیی کریستالیزاسیون سرد کارخانههای قند مهدی رجایی، وحید حکیم زاده، اکرم آریان فر، مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی متغیرهای مؤثر در جداسازی مواد زیستی توسط فیلتر غشایی تحت خلاء: مطالعه موردی محلول اسیدی پکتین شعیب غلامی، سعید مینائی، علیرضا مهدویان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پودر شیر ارزن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج سمانه اکبری، مهران اعلمی، یحیی مقصودلو، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده -
متن کامل (PDF)
غنیسازی کیک اسفنجی با پودر تفاله گوجهفرنگی و عصاره پوست انار و ارزیابی ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی آن ندا حاتمی، میرخلیل پیروزی فرد، فروغ محترمی، صابر امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای ساختاری نانولیپوزومهای حاوی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic) تولید شده به روش حرارتی خدیجه شیرانی بیدآبادی، شیلا صفائیان، رضوان موسوی ندوشن، ناهید رحیمی فرد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر کینوای فراوری شده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی قالب غذایی فشرده آتوسا نوروزیان، معصومه مهربان سنگ آتش، بهاره صحرائیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان تولید میانوعدههای غذایی سالم بر پایه غلات با افزودن نشاسته مقاوم نوع سه Mehdi Davoodi، مهدی کریمی، فریبا نقی پور، زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر زمان ماندگاری بر روی ویژگی های رئولوژیکی پنیر پروسس تولیدی از سفیده تخم مرغ، روغن ذرت و پروتئین سویا پری سهرابی، محرم وزیری، فردین تمجیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تغییرات در ویژگیهای کیفی روغن استخراج شده با پرس سرد از سیاهدانه پیش تیمار شده با محلول اتانولی در طی نگهداری روشنک حق گوی، صدیف آزادمرد دمیرچی، محمدعلی تربتی، مریم خاکباز حشمتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پوشش ژلاتین حاوی عصاره آبی پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر افزایش ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در دمای یخچال مهدی ابراهیمیان، زهرا پناهی، شهره عالیان سماک خواه، محمد پناهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از آرد ارزن بعنوان جایگزین آرد گندم در تولید نان باگت با گلوتن کاهش یافته نگین قلی زاده حمیدی، حجت کاراژیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue