You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثرات فرآیندهای کباب کردن و مایکروویو در pH های مختلف بر میزان بقایای انروفلوکساسین، اکسی تتراسایکلین و سولفادیازین در گوشت مرغ محمدتقی حیدریان، محمدرضا خانی، اشکان جبلی جوان، علیرضا رحمن
چکیده -
متن کامل (PDF)
کربوکسی متیلاسیون صمغ کندرو بررسی گرانروی و شاخصهای رنگسنجی آوا دلیری، حمید توکلی پور، بهنام مهدوی، محمدرضا سعیدی اصل، امیرحسین الهامی راد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز و فراصوت دهی بر خصوصیات نان بربری حاوی آرد کنجاله سویا هانیه ناصری، ابوالفضل فدوی، سیده زهرا سید النگی
چکیده -
متن کامل (PDF)
امکان سنجی استفاده از روش استریولوژی برای تعیین درصد گوشت بکار رفته در محصولات گوشتی خام (همبرگر) و حرارت دیده (سوسیس) آزاده رشیدی مهر، پریسا فلاحی، عزیزاله زرگران، فاطمه اسفرجانی، مریم امیراحمدی، سهیل اسکندری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات بسته بندی با فیلم پلیاتیلنی پوششدهی شده با منتول و کارواکرول بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و حسی پنیر موزارلای کمرطوبت الهه جهدکاران، ابراهیم حسینی، عبدالرضا محمدی نافچی، لیلا نوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
گروه بندی برخی ژنوتیپ های برتر زردآلوی بومی ایران بر اساس خواص فیزیکی و هندسی فوژان بدیعی، ناصر بوذری، فروغ شواخی، زهرا رفیعی درسنگی
چکیده -
متن کامل (PDF)
فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی غنی شده با پروتئین ماهی قزل آلای رنگین کمان استخراج شده با هیدرولیز اسیدی و قلیایی: بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی، بافتی و حسی حسن نجفزاده، سعید مشکینی، مهسا یوسفی، حامد حسن زاده اوچتپه
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره میوه سماق و نانوذرات مس بر افزایش ماندگاری گوشت چرخ شده گوساله محمدرضا پژوهی الموتی، بهناز بازرگانی گیلانی، فرزانه ایزدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید بیوپلیمر زیستتخریبپذیر بر پایه کیتوزان- نشاسته سیب زمینی حاوی عصاره دانه کرفس برای بستهبندی فیله مرغ فرزانه کرمعلی، مریم اثنی عشری، رضا فرهمندفر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پودر کدوحلوایی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج محمد منصور سمیع، آریو امامی فر، فخرالدین صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه تاثیر غلظت های مختلف ژل آلوئه ورا بر شاخص های حسی، میکروبی و شیمیایی ماهی سی باس آسیایی )(1790Bloch,) ( Lates calcarife نگهداری شده در یخچال حکیمه فکراندیش، انیسه جمشیدی، ماندانا شمسی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
: تأثیر تیمار فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ساختاری نشاستههای استخراج شده از حبوبات مختلف محمدکاظم حیدریان، علیرضا حیدریان، سیدعلی مرتضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی تولید زیستتوده میکروبی توسط لاکتوباسیلوس فرمنتوم 17-4 جدا شده از ترخینه در بستر لجن لبنی بهوسیله روش سطح پاسخ (RSM) علیرضا حیدریان، فریده طباطبایی یزدی، سید علی مرتضوی، فرشته فلاح
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست غنیشده با مخمر نانوایی غیر فعال محمد آزادی، معصومه مهربان سنگ آتش، حسین آزادی، احمد احتیاطی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی عسلهای استان مازندران در مقایسه با نمونههای تجاری عادل حاجیان تیلکی، reza esmaeilzadeh kenari، رضا فرهمندفر، راضیه رضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue