You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بهینه سازی سطح پاسخ تغییرات برخی خواص کیفی و فیزیکوشیمیایی انگور سیاه (رقم رشه) پوشش دهی شده با مالتودکسترین حاوی کیتوزان و عصاره برگ زیتون طی دوره انبارداری داود داودی، نادر حبیبی، امیر دارائی گرمه خانی، عبدالرحمان رحیمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی پایداری نانوکپسول هیدرولیزات زئین - ویتامین D3 در آب پرتقال با استفاده از فراصوت و تأثیر آن بر ویژگیهای آب پرتقال بهاره صدر، آیناز علیزاده، مهناز طبیبی آذر، حامد همیشه کار، لیلا روفه گری نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرینکنندهی اِستِویا بر خصوصیات نان قندی مسعود یقبانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تیمار پس از برداشت با گابا برای حفظ کیفیت تغذیهای و بهبود عمر انبارمانی فرم تازه بریده قارچ تکمه-ای (Agaricus bisporus) آیدین شکاری، رحیم نقشی بند حسنی، مرتضی سلیمانی اقدم
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثر صمغ کتیرا و استویا بر خصوصیات فیزیکیوشیمیایی و حسی دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حین دوره نگهداری سرد فریبا حدیدی، علی گنجلو، محمد هادی فکور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر پوشش خوراکی صمغ فارسی بر عمرنگهداری توت فرنگی مرضیه اسلامی، حسن برزگر، بهزاد ناصحی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از روش انفیس برای مدلسازی فرآیند خشککردن صمغ دانه "به" با خشککن فروسرخ نوید گودینی، اشرف گوهری اردبیلی، فخرالدین صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید L-گلوتامات در محیط کشت تخمیر حاوی ضایعات غذایی با استفاده از باکتریهای اسید لاکتیک بومی و مقایسه آن با سویه صنعتی نگین غظنفری، فرشته فلاح، علیرضا وسیعی، فریده طباطبایی یزدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی استخراج موسیلاژ از دانه میوه "به" به کمک مایکروویو و با استفاده از روش سطح پاسخ بهاره گودرزی شمس آبادی، محمدامین مهرنیا، محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی، حسن برزگر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر اینولین، کازئینات سدیم و زمان نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر لاکتیکی فاطمه سلامت، مسعود دزیانی، فاطمه شهدادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات افزودن آنزیمهای گلوکز اکسیداز،α- آمیلاز، ترانس گلوتامیناز و زایلاناز بر خواص رئولوژیکی آرد نان بربری و لواش به روش سطح پاسخ امید میرزایی تاش، مهدی قره خانی، حمید میرزایی، افشین جوادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از نانوکپسول های حامل آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس با پوشش مالتودکسترین-کازئینات سدیم به عنوان جایگزین نیتریت سدیم در فرمولاسیون سوسیس معمولی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و بافتی محصول سکینه یگانه، سهیل ریحانی پول
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر افزودن مالت کینوآ بر ماندگاری و ساختار داخلی نان بدون گلوتن آرزو افتخاری یزدی، احمد پدرام نیا، فریبا نقی پور، امیر حسین الهامی راد، رضا سعیدی اصل
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی سینتیکی و رویکرد شبکه عصبی مصنوعی فرایند استخراج به روش حرارتدهی مقاومتی عصاره غازیاغی زینب حسنلوفرد، مهدی قره خانی، محسن زندی، لیلا روفه گری نژاد، علی گنجلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای کیفی و میکروبی کرم کاکائو حاوی روغن بذر کتان ریزپوشانی شده (تولید گاناش شکلاتی فراسودمند) بنفشه مهیمنی، شیلا صفائیان، رضوان موسوی ندوشن، محمد ربانی، حمید توکلی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی میزان مصرف صمغ کربوکسی متیل سلولز در بخشهای مختلف ناگت ماهی کپور سرگنده صدیقه شیخیانی، کاوه رحمانی فرح، مهدی نیکو، فرزانه نوری، احمد قره خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره جوانه بروکلی در پایداری اکسایشی روغن سویا در دمای تسریع شده 60oC سیدرضا موسوی، علی نجفی، هما بقایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای شیمیایی و بررسی فعالیت مهارکنندگی و کشندگی رشد قارچهای عامل فساد و کپکزدگی پس از برداشت میوه سیب با استفاده از اسانس مور تلخ مصطفی رحمتی جنیدآباد، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن آرد کینوا بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی ماست همزده سلوا رنجبر واثق، جواد حصاری، سید هادی پیغمبردوست، حسن محرمپور، صمد بدبدک
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان جایگزینی ساکارز با آرد مالت آنزیمی سورگوم درکیک برنجی بدون گلوتن بهاره صحرائیان، سیدعلی مرتضوی، مهدی کریمی، فریده طباطبایی یزدی، محبت محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی فراسودمند غنی شده با ترکیب آردهای دانه چیا و پوسته اسفرزه عطیه طباطباییان، علی نجفی، لیلا نوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر فرم آزاد و ریزپوشانی با نانولیپوزوم عصاره گیاهان برگبو و رزماری بر رفتار برخی از شاخصهای شیمیایی مواد فساد در ماهی کپور نقرهای نگهداری شده در دمای یخچال جلال اعلا، محمد احمدی، لیلا گلستان، سیداحمد شهیدی، نبی شریعتی فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی شیر استریل غنی شده با کلسیم ریحانه کاوند، مرجانه صداقتی، نرگس مورکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نانوکپسول های حامل آستاگزانتین استخراج شده از میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis) با پوشش ترکیبی مالتودکسترین-کازئینات سدیم و ارزیابی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و رنگی محصول سکینه یگانه، سهیل ریحانی پول
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید باکتریوسین با استفاده از باسیلوس لکینیفورمیس ATCC 9789 و تعیین ویژگیهای ساختاری و ضدمیکروبی آن امین خلیلی، محمود رضازاد باری، سعید حسامی تکلو، صابر Amiri
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پوشش خوراکی پکتین نانو کیتوزان حاوی اسانس مریم گلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان ماندگاری انگور سیاه فاطمه محدثی خراسانی، سیده شیما یوسفی، وریا ویسانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگدانه های طبیعی با کمک روش سطح پاسخ نیلوفر صالحیان لنجی، مهشید جهادی، میترا عطاآبادی
چکیده
بهینه سازی استخراج ترکیبات فراسودمند از میوه نسترن کوهی جهت تولید مکمل غذایی حامد صابریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط تولید کربوکسی متیل سلولز از هسته خرما سیده پریناز مبصری، معصومه مهربان سنگ آتش، حسین ثابت سروستانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی تولید خامه کم چرب تهیه شده از صمغ فارسی با استفاده از روش سطح پاسخ فائزه فرهنگ دهقان، مریم مصلحی شاد، وجیهه فدائی نوغانی
چکیده -
متن کامل (PDF)