You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تاثیر تیمارهای مختلف دمایی در فرآیند اکستروژن بر خصوصیات کیفی سبوس دو رقم برنج طارم و خزر سید مهدی حسینی بحری، رضا اسماعیل زاده کناری، زینب رفتنی امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر کاربرد عصاره تفاله حاصل از آبگیری انگور قرمز (Vitis vinifera L. cv. Rish baba) بر پایداری اکسایشی، خواص تغذیهای و حسی بیسکویت ماندانا طایفه، آیناز علیزاده، میترا صوفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید و فرمولاسیون شکلات تلخ سین بیوتیک بر پایه میکروکپسول های لاکتوباسیلوس کازئی و پودر شاه بلوط و ارزیابی بقای پروبیوتیک در طی دوره نگهداری الناز تقی زاده، فرزانه عبدالملکی، انوشه شریفان
چکیده -
متن کامل (PDF)
غربالگری جدایه های باکتری های اسید لاکتیک از فرآوردههای لبنی سنتی خراسان به منظور ارزیابی تولید فولات خارج سلولی فاطمه حسینی، محمدباقر حبیبی نجفی، محمدرضا عدالتیان دوم
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی آب سیب حاوی فیبر رژیمی محلول تخم کتان فرناز قاسم زاده، اکرم شریفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر نشاسته اکتنیل سوکسینیک انیدرید بر خواص کف زایی کنسانتره پروتئین آب پنیر محسن صهبایی، سید محمد علی رضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون بیسکویت کراکر تهیه شده از آرد کینوا و آرد ذرت فاطمه شلمزاری، زهرا ارجائی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تهیه امولسیون دوگانه پیکرینگ پایدار شده توسط نانوذرات کیتوزان و ارزیابی متغیرهای فرمولاسیون بر پایداری فیزیکی امولسیونهای حاصل فاطمه حیدری، سید مهدی جعفری، امان محمد ضیائی فر، نیکلاس آنتون
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ترکیبات شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره گیاه پونه (Mentha pulegium) بومی مشگین شهر و نمین سیده معصومه هاشمی نیا، منیژه جمشیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی بدون گلوتن حاوی اینولین پریا کلانی، سارا جعفریان، محمد حسین عزیزی، غلامحسن اسدی، لیلا روزبه نصیرایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکی فیلم فعال گلوتن حاوی اسانس مرزنجوش(Origanum majorana L.)آزاد و درون پوشانی شده و ارزیابی کارایی آن در کنترل فساد میکروبی پنیر فراپالایش و گوشت قرمز هانیه محمدی جارچلو، سید حسین حسینی قابوس، هادی الماسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی تیمول و رسوراترول ریزپوشانی شده با نانوذرات کامپوزیتی زئین- کازئینات فاطمه ساداتی خادر، الهام مهدیان، اسماعیل عطای صالحی، رضا کاراژیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد روش استخراج آب مادون بحرانی در عصاره گیری از صمغ کندر و بررسی قابلیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصارهها سحر گلچین، بهاره حاجی رستملو، زهره دیدار، محسن وظیفه دوست، مرتضی محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر پوشش فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز (CMC) حاوی اسانس پوست گردو و پوست لیمو بر ماندگاری قارچ خوراکی سمانه رجبی، سپیده بهرامی، محمد عبدالهیان نوقابی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فرایند تولید نانوذرات لیپیدی جامد؛ تأثیر پارامترهای فرآیند بر ویژگی های پیش امولسیون و امولسیون نهایی مریم محمدی زاده، آرام بستان، رسول کدخدایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره چای کوهی (Stachys lavandulifolia V.) و بهینه سازی شرایط تولید عصاره ریزپوشانی شده آن رضا اسماعیل زاده کناری، زینب رفتنی امیری، علی معتمدزادگان، جعفر محمدزاده میلانی، جمشید فرمانی، رضا فرهمندفر
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته آمارانت اصلاحشده با مخلوط آدیپیکاسید و استیکانیدرید سحر محمدی، مزدک علیمی، سید احمد شهیدی، شیرین شکوهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مقایسه ای ویژگیهای فیزیکوشیمیایی هیدرولیزهای پروتئینی سارکوپلاسمیک و میوفیبریلار گربه ماهی (Pangasius sutchi) توسط هیدرولیز آنزیمی لیلا نجفیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات زیست فعال از گلبرگ های گل راعی به روش سطح پاسخ زهرا نجاری، محمد فتاحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی اثر همزمان تغییر پارامترهای رنگبری بر پایداری اکسایشی، کارایی رنگبری و حفظ ترکیبات ارزشمند روغن ذرت به روش سطح پاسخ (RSM) لیلا صداقت بروجنی، بهناز نقشبندی، مسعود حبیبی نجفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی گوشت آنالوگ تولیدشده در رطوبت بالا بر پایه ایزوله پروتئین نخود در ترکیب با کنسانتره پروتئین تخم کتان فاطمه ریاضی، مصطفی مظاهری طهرانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین استخراجشده از سیبزمینی نادیا شکرانه، مزدک علیمی، سیداحمد شهیدی، مریم میزانی، محمد بامنی مقدم
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر آنتی اکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسوله شده در روغن سویا در طول مدت یکسال نگهداری شیوا ذوالفقاری، محمد گلی، شریفه شاهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی و بهینه سازی نانوامولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از طرح D-Optimal نسرین فرجی، محمد علیزاده، سهیلا فرجی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه خصوصیات کیفی عسل تولیدی در استانهای سیستان و بلوچستان و قزوین با تأکید بر کاربرد آنها در تشخیص تقلب عسل غلامحسین حقایق، سید محمد احمدی، محمد امین میری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی پایداری اکسایشی روغن سویای مخلوط با روغن بنه (Pistacia atlantica) نسیم دهقان، حسن برزگر، محمدامین مهرنیا، حسین جوینده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر آنتی باکتریالی اسانس گیاه کاکوتی کوهی منطقه خراسان شمالی روی باکتری گرم منفی سالمونلا تیفی موریوم در محیط in vitro عباس بایگان، شیلا صفائیان، رضا شاهین فر، ژاله خوشخو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر گرده گل جمع آوری شده توسط زنبور عسل بر ترکیبات زیست فعال، خواص آنتی اکسیدانی و ماندگاری کیک بدون گلوتن فاطمه جلیلی، سیدهادی پیغمبردوست، صمد بدبدک، عارف اولاد غفاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و شناسایی ترکیبات شیمیایی حاصل از عناب (گوشت و هسته) و ارزیابی امکان استفاده از آن در فرمولاسیون روغن آفتابگردان (در طی نگه داری) نجمه مهرنیا، محسن وظیفه دوست، زهره دیدار، بهاره حاجی رستملو، احمد پدرام نیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی ماست فراسودمند حاوی روغن زیتون و پودر دانه کرفس سمانه رمضانی علی آبادی، معصومه مهربان سنگ آتش، محمدرضا امیریوسفی
چکیده -
متن کامل (PDF)