You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
نقش فرآیند اولترافیلتراسیون در شفاف سازی آب انار: تاثیر بر ترکیبات زیست فعال و تشکیل ترکیبات زیست رنگی بیوک آقا فرمانی، صمد بدبدک
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی کالری دریافتی گروههای درآمدی مختلف خانوار تحت تأثیر سیاست جبران درآمد اسمی ناشی از شوک قیمت مواد غذایی منتخب الهه بنایی، سید مجتبی مجاوریان
*، سید علی حسینی یکانی، عباس میرزایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مدیریت پسماند گل پساب تولیدی در کارخانجات تولید شکر از نیشکر در مناطق جنوب ایران مرتضی نوروزی
*، ابوالفضل دانایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین پای مرغ-عصاره پوست سبز گردو بر کیفیت و زمان نگهداری فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان در دمای یخچال نسرین افشار، ناصر صداقت
*، محمد محسن زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پرتقالهای ارقام تامسون ناول و والنسیا در طی نگهداری در سردخانه طاهره کاکوئی، اسماعیل عطای صالحی
*، الهام مهدیان، جواد فتاحی مقدم
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود کیفیت کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد برنج قهوه ای و سفید و صمغ های اسفرزه، فارسی و قدومه شیرازی نغمه علائی بخش، علیرضا فرجی
*، فریبا نقی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پیش تیمار گلوتامات سدیم بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و ترکیبات زیست-فعال گندم جوانه زده روح اله پاشایی بهرام، افشین جوادی
*، صمد بدبدک، سید مصطفی اعرج خدایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تغییرات حسی فیش فینگر تولید شده از گوشت چرخ شده و سوریمی ماهی کوتر ساده(Sphyraena jello) وتاثیر جایگزینی گوشت قرمز با گوشت ماهی در طول نگهداری در سردخانه (۱۸- درجه سلسیوس) به مدت چهار ماه سحر جلیلی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن صمغ بالنگوشیرازی بر ویژگی های تکنولوژیکی و حسی نان قالبی بدون گلوتن بر پایه آرد ذرت مهدی جلالی، زهرا شیخ الاسلامی
*، امیر حسین الهامی راد، محمدحسین حدادخداپرست، مهدی کریمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی پایداری فیزیکی و شیمیایی نانوامولسیون امگا3 و اثر ضدباکتریایی آن بر دو باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و سودوموناس آئروجینوزا زهرا غفوری، علی فضل آرا
*، مهدی پورمهدی بروجنی، ندا باورصاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پاداکسندگی عصاره برگ رزماری نانوریزپوشانی شده در صمغ دانه ریحان بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان و خصوصیات حسی خلال سیب زمینی سرخ شده در آن سیده زینب جعفری، سارا جعفریان
*، محمد حجتی، لیلا نجفیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تاثیر خشک کردن حرارتی و انجمادی بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات عملکردی تفاله هویج زهرا رضوانی، امیر گلی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر روش خشک کردن بر خواص کیفی و میکروبی لواشک زرشک سولماز خجسته منش، مسعود دزیانی
*، فاطمه شهدادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
درون پوشانی کروسین در حامل های نیوزومی و لیپوزومی و بررسی ویژگی های آنها حنان لشکری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر مدت زمان انجماد در افزایش بازدهی هیدرولیز نشاسته سیب زمینی توسط آلفا آمیلاز الهه عابدی
*، کیانا پورمحمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
غنی سازی نوشیدنی تخمیری بر پایه گندم سیاه و عدس با نانولیپوزوم های ویتامین E وC میرحسین موسوی، مهدی قره خانی
*، کاظم علیرضالو، لیلا روفه گری نژاد، صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر کاربرد بعد از برداشت گاماآمینوبوتریک اسید، اکسید کلسیم و سالیسیلیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجهفرنگی مهلا خوشهالی، فاطمه ناظوری
*، محمود رقامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
فعالیت پروتئولیتیکی Lactobacillus rhamnosus GG و Lactobacillus paracasei در دسر نوشیدنی لبنی و تاثیر آنها بر خاصیت آنتی اکسیدانی محصول: مقایسه نوع تخمیری و غیرتخمیری سیما طاهری، مرتضی خُمیری
*، علی مویدی، مهران اعلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بسته بندی پنیر فراپالایش با فیلم خوراکی نانوکامپوزیت ایزوله پروتین ماش- پکتین سیب حاوی میکروانکپسولاسیون عصاره هل و نانو ذره اکسید سریوم و کربن کوانتوم دات های گرافیتی: بررسی ویژگی های فیزیکیوشیمیایی آن ایرج کریمی ثانی، محمد علیزاده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر اسانسهای کاکوتی و ترخون بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان نگهداری شده در یخچال پروانه صادق زاده مرندی، افشین جوادی
*، محمدرضا افشار مقدم
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره و نانوکپسول حاوی عصاره هیدروالکلی اندام های هوایی گیاه هوفاریقون بر ماندگاری پنیر سفید سپیده تبریزی، الهام مهدیان
*، علی محمدی ثانی کاخکی، محبوبه سرابی جماب، فاطمه عروجعلیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر پوشش خوراکی تهیه شده بر پایه پروتئین آب پنیر و ژلاتین بر افزایش ماندگاری فیله گوساله در دمای یخچال علی حسینلو، احمد قره خانی
*، امیر توکمه چی
چکیده -
متن کامل (PDF)
فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه شیر جو حاوی اینولین و کنسانتره آب سیب مریم محمدی زاده
*، مریم استادحسین
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری نشاستهی ذرت قبل و بعد از پیش تیمار فشار بالا کیانا پورمحمدی
*، الهه عابدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تهیه و بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی نانوامولسیون های تهیه شده بر پایه روغن زیتون به منظور درون پوشانی فیتواسترول ها حسن بنی تمیم، عاطفه پورجاهد
*، صفورا کریمی، محمدرضا عصاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن گرده گل بر خواص فیزیکیشیمیایی خمیر و کیفیت کیک بدون گلوتن فراسودمند فاطمه جلیلی، سیدهادی پیغمبردوست
*، صمد بدبدک، عارف اولاد غفاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید سوسیس بر پایه پروتئین قارچی فوزاریوم ونناتوم (جایگزین گوشت) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن نرگس شهبازپور، انوشه شریفان
*، کیانوش خسروی دارانی، هدایت حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر روش خشککردن بر برخی مواد مؤثره عصاره دو گونه مریم گلی محدثه جعفری، محمد سیاری
*، علی عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فرآیند خشک کردن همرفت برش های سیب: بررسی تغییرات دمایی نمونه با استفاده از ترموگرافی مادون قرمز آتنا پاسبان، حسن صدرنیا، سید احمد شهیدی، محبت محبی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی برخی خصوصیات فیزیکی و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیرکازئینات سدیم حاوی نانواکسید تیتانیوم و اسانس هسته انگور و تأثیر آن بر مقاومت اکسیداتیو روغن زیتون بکر هاله همتی
*، رقیه اشرفی یورقانلو، مهلا پیروزی فرد
چکیده -
متن کامل (PDF)