You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML نقش فرآیند اولترافیلتراسیون در شفاف سازی آب انار: تاثیر بر ترکیبات زیست فعال و تشکیل ترکیبات زیست رنگی
بیوک آقا فرمانی، صمد بدبدک *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی کالری دریافتی گروه‌های درآمدی مختلف خانوار تحت تأثیر سیاست جبران درآمد اسمی ناشی از شوک قیمت مواد غذایی منتخب
الهه بنایی، سید مجتبی مجاوریان *، سید علی حسینی یکانی، عباس میرزایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مدیریت پسماند گل پساب تولیدی در کارخانجات تولید شکر از نیشکر در مناطق جنوب ایران
مرتضی نوروزی *، ابوالفضل دانایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین پای مرغ-عصاره پوست سبز گردو بر کیفیت و زمان نگهداری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان در دمای یخچال
نسرین افشار، ناصر صداقت *، محمد محسن زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و حسی پرتقال‌های ارقام تامسون ناول و والنسیا در طی نگهداری در سردخانه
طاهره کاکوئی، اسماعیل عطای صالحی *، الهام مهدیان، جواد فتاحی مقدم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود کیفیت کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد برنج قهوه ‌ای و سفید و صمغ‌ های اسفرزه، فارسی و قدومه شیرازی
نغمه علائی بخش، علیرضا فرجی *، فریبا نقی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پیش تیمار‌ گلوتامات سدیم بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و ترکیبات زیست-فعال گندم جوانه زده
روح اله پاشایی بهرام، افشین جوادی *، صمد بدبدک، سید مصطفی اعرج خدایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تغییرات حسی فیش فینگر تولید شده از گوشت چرخ شده و سوریمی ماهی کوتر ساده(Sphyraena jello) وتاثیر جایگزینی گوشت قرمز با گوشت ماهی در طول نگهداری در سردخانه (۱۸- درجه سلسیوس) به مدت چهار ماه
سحر جلیلی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن صمغ بالنگوشیرازی بر ویژگی های تکنولوژیکی و حسی نان قالبی بدون گلوتن بر پایه آرد ذرت
مهدی جلالی، زهرا شیخ الاسلامی *، امیر حسین الهامی راد، محمدحسین حدادخداپرست، مهدی کریمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی پایداری فیزیکی و شیمیایی نانوامولسیون امگا3 و اثر ضدباکتریایی آن بر دو باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و سودوموناس آئروجینوزا
زهرا غفوری، علی فضل آرا *، مهدی پورمهدی بروجنی، ندا باورصاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پاداکسندگی عصاره برگ رزماری نانوریزپوشانی شده در صمغ دانه ریحان بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان و خصوصیات حسی خلال سیب زمینی سرخ شده در آن
سیده زینب جعفری، سارا جعفریان *، محمد حجتی، لیلا نجفیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تاثیر خشک کردن حرارتی و انجمادی بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات عملکردی تفاله هویج
زهرا رضوانی، امیر گلی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر روش خشک کردن بر خواص کیفی و میکروبی لواشک زرشک
سولماز خجسته منش، مسعود دزیانی *، فاطمه شهدادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML درون پوشانی کروسین در حامل های نیوزومی و لیپوزومی و بررسی ویژگی های آنها
حنان لشکری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر مدت زمان انجماد در افزایش بازدهی هیدرولیز نشاسته سیب زمینی توسط آلفا آمیلاز
الهه عابدی *، کیانا پورمحمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غنی سازی نوشیدنی تخمیری بر پایه گندم سیاه و عدس با نانولیپوزوم های ویتامین E وC
میرحسین موسوی، مهدی قره خانی *، کاظم علیرضالو، لیلا روفه گری نژاد، صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر کاربرد بعد از برداشت گاماآمینوبوتریک اسید، اکسید کلسیم و سالیسیلیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجه‌فرنگی
مهلا خوشهالی، فاطمه ناظوری *، محمود رقامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فعالیت پروتئولیتیکی Lactobacillus rhamnosus GG و Lactobacillus paracasei در دسر نوشیدنی لبنی و تاثیر آن‌ها بر خاصیت آنتی اکسیدانی محصول: مقایسه نوع تخمیری و غیرتخمیری
سیما طاهری، مرتضی خُمیری *، علی مویدی، مهران اعلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بسته بندی پنیر فراپالایش با فیلم خوراکی نانوکامپوزیت ایزوله پروتین ماش- پکتین سیب حاوی میکروانکپسولاسیون عصاره هل و نانو ذره اکسید سریوم و کربن کوانتوم دات های گرافیتی: بررسی ویژگی های فیزیکیوشیمیایی آن
ایرج کریمی ثانی، محمد علیزاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر اسانس‌های کاکوتی و ترخون بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان نگهداری شده در یخچال
پروانه صادق زاده مرندی، افشین جوادی *، محمدرضا افشار مقدم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره و نانوکپسول حاوی عصاره هیدروالکلی اندام های هوایی گیاه هوفاریقون بر ماندگاری پنیر سفید
سپیده تبریزی، الهام مهدیان *، علی محمدی ثانی کاخکی، محبوبه سرابی جماب، فاطمه عروجعلیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر پوشش خوراکی تهیه شده بر پایه پروتئین آب پنیر و ژلاتین بر افزایش ماندگاری فیله گوساله در دمای یخچال
علی حسینلو، احمد قره خانی *، امیر توکمه چی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه شیر جو حاوی اینولین و کنسانتره آب سیب
مریم محمدی زاده *، مریم استادحسین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ساختاری نشاسته‌ی ذرت قبل و بعد از پیش تیمار فشار بالا
کیانا پورمحمدی *، الهه عابدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه و بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی نانوامولسیون های تهیه شده بر پایه روغن زیتون به منظور درون پوشانی فیتواسترول ها
حسن بنی تمیم، عاطفه پورجاهد *، صفورا کریمی، محمدرضا عصاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن گرده گل بر خواص فیزیکی‌شیمیایی خمیر و کیفیت کیک بدون گلوتن فراسودمند
فاطمه جلیلی، سیدهادی پیغمبردوست *، صمد بدبدک، عارف اولاد غفاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید سوسیس بر پایه پروتئین قارچی فوزاریوم ونناتوم (جایگزین گوشت) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن
نرگس شهبازپور، انوشه شریفان *، کیانوش خسروی دارانی، هدایت حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر روش خشک‌کردن بر برخی مواد مؤثره عصاره دو گونه مریم گلی
محدثه جعفری، محمد سیاری *، علی عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فرآیند خشک کردن همرفت برش های سیب: بررسی تغییرات دمایی نمونه با استفاده از ترموگرافی مادون قرمز
آتنا پاسبان، حسن صدرنیا، سید احمد شهیدی، محبت محبی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی برخی خصوصیات فیزیکی و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیرکازئینات سدیم حاوی نانواکسید تیتانیوم و اسانس هسته انگور و تأثیر آن بر مقاومت اکسیداتیو روغن زیتون بکر
هاله همتی *، رقیه اشرفی یورقانلو، مهلا پیروزی فرد
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue