You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی دو نوع بستنی تهیه شده از شیر بز و گاو با نسبت های مختلف دو اسانس دارچین و هل زهره فتوره بنابی، علیرضا شهاب لواسانی، شیلا برنجی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی هفت نمونه عسل منطقه سیستان سمیه نیک نیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر اسانس لعل کوهستان (اولیوریا دیکامبنز ونت) و عصاره آنغوزه (فرولا آسا فواتیدا) بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت سینه ی بوقلمون طی یک ماریناد اسیدی بابک محمدی، نفیسه زمین دار، محمد مهدی قیصری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی استخراج پروتئین دانه شنبلیله به کمک امواج فراصوت و بررسی خصوصیات ساختاری، عملکردی و فعالیت ضد اکسایشی آن آلا قاسمی کیا، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر صمغ گوار، امولسیفایر داتم، دور همزن و دمای پخت بر خواص فیزیکی شیمیایی، حرارتی و ارگانولپتیکی نان تست فرناز محمدی گلچین، سارا موحد، محمدرضا اسحاقی، حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر نانو پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست انار بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی دانه انار طی نگهداری طیبه شاهی، محمد قربانی، سید مهدی جعفری، علیرضا صادقی ماهونک، یحیی مقصودلو، عادل بیک بابایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مفهوم و پتانسیل های کاربردی پست بیوتیک ها در صنعت مواد غذایی صابر Amiri، سمیرا کاظمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر عصاره آبی- الکلی گیاه دارویی آویشن و اینولین بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست سنتی بوکز ایلام محمدیار حسینی، طیب سیفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فیلم ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی گلوتن حاوی اسانس گلپر، نانو ذره ی منیزیم اکسید و پلی پیرول به روش سطح پاسخ منوچهر فاضلی، محمد علیزاده خالدآباد، سجاد پیرسا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره رازک بر Staphylococcus aureus، Listeria monocytogenes، Escherichia coli و Enterobacter aerogenes در شرایط برونتنی محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی، مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی نوع و ترکیب مواد پوشش دهنده در پایداری رنگدانه فیکوسیانین به روش خشک کن پاششی رضا کاراژیان، مریم عامری، نجمه گرد نوشهری، پری رخ لوائی، احمد احتیاطی، فرزاد صادقی، سید حسین رضوی زادگان
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگی های حسی پنیر پروسس غنی شده با اینولین و پودر سفیده تخم مرغ شادی استوار، محرم وزیری، فردین تمجیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر قند مایع خرما و عصاره استویا به عنوان جایگزین شکر بر خصوصیات کیفی آبمیوه مخلوط سیب-لیمو محجوب شیخ الاسلامی، احمد پدرام نیا، مهدی جلالی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ضدمیکروبی نانوکامپوزیت های نقره و مس تولید شده به روش اکستروژن بر باکتریهای اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس آرمین آذری، امیرعلی انوار، حامد اهری، انوشه شریفان، عباسعلی مطلبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر شرایط استخراج به کمک فراصوت بر راندمان استخراج و میزان ترکیبات فنولی و توکوفرول روغن سویا وحیده گواهیان، رضا اسماعیل زاده کناری، زینب زینب
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی افزودن تفاله قهوه عربیکا بر خواص آنتی اکسیدانی، بافتی و حسی شکلات ایمان پژمان، رضا کاراژیان، نجمه گرد نوشهری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر فناوری اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فراورده حاصل از آرد کامپوزیت جودوسر-برنج شکسته با هدف تولید حریره فوری سمیه اخروی، آرش کوچکی، الناز میلانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر روش های مختلف خشک کردن کف پوشی بر ویژگی های پودر نوشیدنی پرتقالی تهیه شده از پرمیت آزیتا نعمتی، علی معتمدزادگان، جعفر محمد زاده میلانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید کانجوگه ایزوله پروتئین سویا-کربوکسی متیل سلولز از طریق پلاسمای غیرحرارتی هدیه شرف الدین، نفیسه سلطانی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر مصرف رژیم غذایی پر چرب و لاکتوباسیلوس روتری بر وزن بدن، فلور روده و شاخصهای متابولیکی موش C57BL/6 احسان شاد، سید شهرام شکرفروش، سعید نظیفی، محمدهادی اسکندری
چکیده -
متن کامل (PDF)
سنتز آسان و سبز نانوکامپوزیتهای زیست سازگار بر پایه گرافن اکسید کاهشیافته/اکسید آهن جهت اندازهگیری وانیلین در نمونههای غذایی: بهینهسازی به روش سطح پاسخ مهسا تبریزی، سیداحمد شهیدی، فرشته چکین، آزاده قربانی حسن سرایی، شهرام نقی زاده رئیسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر اینولین/کفیران بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی پنیر موزارلای کم چرب ناصر مقیسه، اکرم آریان فر، اسماعیل عطای صالحی، علی رافع
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی برخی ترکیبات فیتوشیمیایی عصاره گیاه خیار آبپران (Ecballium elaterium M. Bieb) تحت اثر روش های مختلف خشک کردن نسرین حسین زاده، حسنعلی نقدی بادی، سپیده کلاته جاری، علی مهرآفرین، سکینه سعیدی سار
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر افزودن عصاره مالت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آب سیب پروبیوتیک حاوی Lactobacillus plantarum زهرا قاسملو، دینا شهرام پور، مرتضی خمیری، الهام اسدپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تابش فرابنفش و مرئی بر استافیلوکوکوس اورئوس، سودوموناس آئروژینوزا محیط کشت و شمارش کلی میکروب دهان و سطوح جامد محمد گلی، شریفه شاهی، مهدی مقضی، رحمان امینی، میترا منصوری بنی، محمد درویشی، سید محسن رنجبران
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فرآیندهای شستشو و حرارت بر میزان باقیمانده سموم آفت کش انتخابی در برنج با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع- طیف سنج جرمی زهره مردانی، لیلا نوری، فرزاد پیرویان، عطاءاله شکوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه اثر آنزیم آسپاراژیناز و برشتگی نان تافتون بر روی آکریل آمید معصومه بارانی، محمد شاهدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر کاربرد نشاسته اصلاح شده استیله به همراه کاپا و یوتا کاراگینان بر پایداری و خواص رئولوژی و حسی شیر کاکائو نیلوفر ثمری، مسعود هنرور، مریم میزانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و عملکردی کلاژن و کلاژن هیدرولیز شده از پوست ماهی هامور (Epinephelus coioides) رضوان موسوی ندوشن، فاطمه عسگری مهرابادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و ارزش غذایی کیویفروت (Actinidia deliciosa var. Hayward) متاثر روشهای مختلف تغذیه طی نگهداری در سردخانه جواد فتاحی مقدم، ابوذر هاشم پور، طاهره رئیسی، معصومه کیااشکوریان
چکیده -
متن کامل (PDF)