You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تاثیر شدت قهوهای شدن بر ویژگیهای بین سطحی کانژوگه صمغ ژلان – پروتئین سویا حاصل از واکنش مایلارد یاسمن لوائی، مهدی وریدی
*، مجید نوش کام
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مدل سینتیکی جذب آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه تیمار شده با اسید و اولتراسونیک در خمیر نان سنگک مهران صیادی، کیانا پورمحمدی
*، شهرزاد مالکی، الهه عابدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تجربی و مدلسازی فرآیند خشک شدن صمغ دانه بالنگو با خشککن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی نوید گودینی، اشرف گوهری اردبیلی
*، فخرالدین صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تولید کره لاکتیکی پروبیوتیک:تاثیر نوع سویه و زمان نگهداری بر روی زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و ویژگی های فیزیکو شیمیایی، میکروبیولوژیکی و ارگانولیپتیکی دلارام کارگر مطلق
*، انوشه شریفیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید شیر فراسودمند حاوی دارچین با استفاده از سیستم نانولیپوزوم شبنم ایمانی، آیناز علیزاده
*، مهناز طبیبی آذر، حامد همیشه کار، لیلا روفه گری نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون لوکوم پروبیوتیک بر پایه شیره انگور الهه امینی، رضا کاراژیان
*، نجمه گرد نوشهری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر میکروکپسولاسیون آنزیم فیتاز و آلفا آمیلاز بر ویژگی های شیمیایی،فیزیکی،میکروبی و حسی نان تست سبوس دار زکریا حسینچی قره آغاج، محمد حسین عزیزی تبریززاد
*، غلامحسن اسدی، رضا عزیزی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج پروتئین از سبوس برنج رقم طارم و استفاده آن در تولید کیک بدون گلوتن مینا ترکمانی میانجی، مانیا صالحی فر
*، وجیهه فدایی نوغانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر افزودن سبوس برنج برمحتوای اکریلآمید و ویژگی های بافتی نان قالبی لیلی فدایی اشکیکی
*، ماندانا طایفه
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر اسانس های ریزدرون پوشانی شده بولاغ اوتی وحشی (Nasturtium officinale L.) و شوید (Anethum graveolens L.) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و ارزیابی حسی دوغ پروبیوتیک محمدسامی اصولی زاده نوبری، سیده شیما یوسفی
*، وریا ویسانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مهارکنندگی و کشندگی قارچهای عامل کپکزدگی میوه پرتقال (پنیسیلیوم دیجیتاتوم و پنیسیلیوم ایتالیکوم) با استفاده از عصاره هیدروالکی گیاه اشنان مصطفی رحمتی جنیدآباد
*، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات رئولوژیکی فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست کرفس رژیمی مهسا محمدی، مسعود دزیانی
*، فاطمه شهدادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و مقایسه خصوصیات رنگی و میکروبی آب آلبالوی پاستوریزه شده به روش فراصوت در شرایط بهینه با پاستوریزاسیون حرارتی فاطمه نوری صفت، لیلا ناطقی
*، حامد زارعی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج و بررسی ویژگیهای عملکردی پروتئین سبوس برنج و امکان استفاده از آن بهعنوان جایگزین پروتئین شیر در دسر لبنی کمچرب فراسودمند عاطفه محمدی، سید احمد شهیدی
*، علی رافع، شهرام نقی زاده رئیسی، آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضد قارچی باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از آرد بلوط (Quercus persica) تخمیر شده حسین پورعبدالله، علیرضا صادقی
*، مریم ابراهیمی، مهدی کاشانی نژاد، هدی شهیری طبرستانی، جلال محمدزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات ضد قارچی اسانس گیاهان زنیان (Trachyspermum ammi)، مرزه (Satureja hortensis) و نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر کپکهای آلوده کننده پنیر سفید ایرانی درنوش جعفرپور
*، پریسا عطایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر توان و زمان اعمال فراصوت بر کارایی فرآیند آبگیری اسمزی برشهای موز فخرالدین صالحی
*، رعنا چراغی، مجید رسولی
چکیده -
متن کامل (PDF)
عصاره اتانولی کور (Capparis spinosa): فنل، فلاونوئید، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدباکتریایی آن بر انتروباکتر آئروژنز، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسیتوژنز محمد نوشاد
*، بهروز علیزاده بهبهانی، مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر استفاده از روشهای مختلف خشککردن و بستهبندی تحت اتمسفر اصلاحشده بر برخی ویژگیهای کیفی پودر سیب شیوا روشنی، سید احمد شهیدی، آزاده قربانی حسن سرایی
*، شهرام نقی زاده رئیسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر شرایط استخراج به کمک فراصوت بر فرآیند صمغگیری و بررسی پارامترهای کیفی روغن سویا reza esmaeilzadeh kenari
*، زینب زینب
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر آنالوگ شیر ذرت و منعقد کننده گیاهی با پنیر شیر گاو و رنت حیوانی طی انبارمانی فریده اسلام بیگ عراقی، رضوان موسوی ندوشن
*، افشین جعفرپور، مریم مصلحی شاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر متغیرهای اکستروژن بر ویژگیهای فیزیکی و عملکردی غلات صبحانه بر پایه آردهای کامل جو دوسر و سنجد شهره تاتاری، فخری شهیدی
*، محمدجواد وریدی، الناز میلانی، محبت محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از منعقد کننده گیاهی ویتانیا کوآگولانس در تولید پنیر پروبیوتیک حاوی اینولین و بررسی خواص فیریکوشیمیایی، حسی و بافتی آن اکرم کوهکن
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی شرایط هیدرولیز آنزیمی کنسانتره پروتئینی دانه طالبی (Cucumis melo var cantalupensis) جهت دستیابی به حداکثر فعالیت آنتی اکسیدانی. معصومه خسروی لاریجانی
*، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فرآیند سرخ کردن در خلا برش های گوجه فرنگی و تعیین شرایط بهینه علی رضا بصیری
*، نسرین حسنی پر، بابک غیاثی طرزی، صحرا فرهادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی و تاثیر شوکهای اقتصادی بر بازده سهام صنایع غذایی امیر دادرس مقدم
*، سید مهدی حسینی، محمد حسین کریم، Hossein Badi Farzin، محمد نوروزیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرمولاسیون پاستیل رژیمی غنیشده حاوی ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از جایگزینی ساکارز با استویوزید- ایزومالت و ژلاتین با صمغ فارسی به روش سطح پاسخ (RSM) مینا عبدالعظیمی، محمد گلی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی مونت موریلونیت اصلاح شده با سورفاکتانت کاتیونی سارا عرب مفرد، سید مهدی جعفری
*، امان محمد ضیائی فر، هدی شهیری طبرستانی، قاسم بهلکه
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر آرد ارزن دم روباهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد گندم تصفیه و خواص رئولوژیکی خمیر ژاله احمدی کبیر، محمد حسین عزیزی، حسین عباس تبار اهنگر
*، اعظم اعرابی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پارامترهای مختلف برروی قطر و ساختار الیاف نانو الکتروریسی شده استات سلولز پلی اتیلن اکساید پانته آ صالحی زاده، مسعود تقی زاده
*، زهرا امام جمعه
چکیده -
متن کامل (PDF)