You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تاثیر شدت قهوه‌ای شدن بر ویژگی‌های بین‌ سطحی کانژوگه صمغ ژلان – پروتئین سویا حاصل از واکنش مایلارد
یاسمن لوائی، مهدی وریدی *، مجید نوش کام
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مدل سینتیکی جذب آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه تیمار شده با اسید و اولتراسونیک در خمیر نان سنگک
مهران صیادی، کیانا پورمحمدی *، شهرزاد مالکی، الهه عابدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تجربی و مدل‌سازی فرآیند خشک شدن صمغ دانه بالنگو با خشک‌کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی
نوید گودینی، اشرف گوهری اردبیلی *، فخرالدین صالحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تولید کره لاکتیکی پروبیوتیک:تاثیر نوع سویه و زمان نگهداری بر روی زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و ویژگی های فیزیکو شیمیایی، میکروبیولوژیکی و ارگانولیپتیکی
دلارام کارگر مطلق *، انوشه شریفیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید شیر فراسودمند حاوی دارچین با استفاده از سیستم نانولیپوزوم
شبنم ایمانی، آیناز علیزاده *، مهناز طبیبی آذر، حامد همیشه کار، لیلا روفه گری نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرمولاسیون لوکوم پروبیوتیک بر پایه شیره انگور
الهه امینی، رضا کاراژیان *، نجمه گرد نوشهری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر میکروکپسولاسیون آنزیم فیتاز و آلفا آمیلاز بر ویژگی های شیمیایی،فیزیکی،میکروبی و حسی نان تست سبوس دار
زکریا حسینچی قره آغاج، محمد حسین عزیزی تبریززاد *، غلامحسن اسدی، رضا عزیزی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج پروتئین از سبوس برنج رقم طارم و استفاده آن در تولید کیک بدون گلوتن
مینا ترکمانی میانجی، مانیا صالحی فر *، وجیهه فدایی نوغانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر افزودن سبوس برنج برمحتوای اکریل‌آمید و ویژگی های بافتی نان قالبی
لیلی فدایی اشکیکی *، ماندانا طایفه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر اسانس‌ های ریزدرون پوشانی شده بولاغ اوتی وحشی (Nasturtium officinale L.) و شوید (Anethum graveolens L.) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و ارزیابی حسی دوغ پروبیوتیک
محمدسامی اصولی زاده نوبری، سیده شیما یوسفی *، وریا ویسانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مهارکنندگی و کشندگی قارچ‌های عامل کپک‌زدگی میوه پرتقال (پنی‌سیلیوم دیجیتاتوم و پنی‌سیلیوم ایتالیکوم) با استفاده از عصاره هیدروالکی گیاه اشنان
مصطفی رحمتی جنیدآباد *، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات رئولوژیکی فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست کرفس رژیمی
مهسا محمدی، مسعود دزیانی *، فاطمه شهدادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی و مقایسه خصوصیات رنگی و میکروبی آب آلبالوی پاستوریزه شده به روش فراصوت در شرایط بهینه با پاستوریزاسیون حرارتی
فاطمه نوری صفت، لیلا ناطقی *، حامد زارعی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج و بررسی ویژگی‌های عملکردی پروتئین سبوس برنج و امکان استفاده از آن به‌عنوان جایگزین پروتئین شیر در دسر لبنی کم‌چرب فراسودمند
عاطفه محمدی، سید احمد شهیدی *، علی رافع، شهرام نقی زاده رئیسی، آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضد قارچی باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از آرد بلوط (Quercus persica) تخمیر شده
حسین پورعبدالله، علیرضا صادقی *، مریم ابراهیمی، مهدی کاشانی نژاد، هدی شهیری طبرستانی، جلال محمدزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات ضد قارچی اسانس گیاهان زنیان (Trachyspermum ammi)، مرزه (Satureja hortensis) و نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر کپک‌های آلوده کننده پنیر سفید ایرانی
درنوش جعفرپور *، پریسا عطایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر توان و زمان اعمال فراصوت بر کارایی فرآیند آبگیری اسمزی برش‌های موز
فخرالدین صالحی *، رعنا چراغی، مجید رسولی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML عصاره اتانولی کور (Capparis spinosa): فنل، فلاونوئید، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدباکتریایی آن بر انتروباکتر آئروژنز، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسیتوژنز
محمد نوشاد *، بهروز علیزاده بهبهانی، مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر استفاده از روش‌های مختلف خشک‌کردن و بسته‌بندی تحت اتمسفر اصلاح‌شده بر برخی ویژگی‌های کیفی پودر سیب
شیوا روشنی، سید احمد شهیدی، آزاده قربانی حسن سرایی *، شهرام نقی زاده رئیسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر شرایط استخراج به کمک فراصوت بر فرآیند صمغ‌گیری و بررسی پارامترهای کیفی روغن سویا
reza esmaeilzadeh kenari *، زینب زینب
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر آنالوگ شیر ذرت و منعقد کننده گیاهی با پنیر شیر گاو و رنت حیوانی طی انبارمانی
فریده اسلام بیگ عراقی، رضوان موسوی ندوشن *، افشین جعفرپور، مریم مصلحی شاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر متغیر‌های اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکی و عملکردی غلات صبحانه بر پایه آرد‌های کامل جو دو‌سر و سنجد
شهره تاتاری، فخری شهیدی *، محمدجواد وریدی، الناز میلانی، محبت محبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از منعقد کننده گیاهی ویتانیا کوآگولانس در تولید پنیر پروبیوتیک حاوی اینولین و بررسی خواص فیریکوشیمیایی، حسی و بافتی آن
اکرم کوهکن *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی شرایط هیدرولیز آنزیمی کنسانتره پروتئینی دانه طالبی (Cucumis melo var cantalupensis) جهت دستیابی به حداکثر فعالیت آنتی اکسیدانی.
معصومه خسروی لاریجانی *، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فرآیند سرخ ‌کردن در خلا برش‌ های گوجه‌ فرنگی و تعیین شرایط بهینه
علی رضا بصیری *، نسرین حسنی‌ پر، بابک غیاثی طرزی، صحرا فرهادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی و تاثیر شوک‌های اقتصادی بر بازده سهام صنایع غذایی
امیر دادرس مقدم *، سید مهدی حسینی، محمد حسین کریم، Hossein Badi Farzin، محمد نوروزیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرمولاسیون پاستیل رژیمی غنی‌شده حاوی ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از جایگزینی ساکارز با استویوزید- ایزومالت و ژلاتین با صمغ فارسی به روش سطح پاسخ (RSM)
مینا عبدالعظیمی، محمد گلی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی مونت موریلونیت اصلاح شده با سورفاکتانت کاتیونی
سارا عرب مفرد، سید مهدی جعفری *، امان محمد ضیائی فر، هدی شهیری طبرستانی، قاسم بهلکه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر آرد ارزن دم روباهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد گندم تصفیه و خواص رئولوژیکی خمیر
ژاله احمدی کبیر، محمد حسین عزیزی، حسین عباس تبار اهنگر *، اعظم اعرابی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پارامترهای مختلف برروی قطر و ساختار الیاف نانو الکتروریسی شده استات سلولز پلی اتیلن اکساید
پانته آ صالحی زاده، مسعود تقی زاده *، زهرا امام جمعه
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue