You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر پودر سنجد بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان‌ فاقد گلوتن
اکرم لوینی، فروغ محترمی ، سجاد پیرسا، انیس طالبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی و مدل‌سازی سینتیک تغییرات برخی از ویژگی‌های پس از برداشت گوجه‌فرنگی گیلاسی پوشش‌دار شده با ژل تازه آلوئه‌ورا حین انبارمانی در دماهای مختلف
سمانه منجم، علی گنجلو ، ماندانا بی مکر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ورقه های خشک سیب دماوند تحت اثر عصاره ی تفاله انگور
منا رنجبر، محمد قربانی ، علیرضا صادقی ماهونک، یحیی مقصودلو، علی مویدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین ترکیبات اسانس میخک (Eugenia caryophyllata) و مقایسه خاصیت ضد باکتریایی آن با برخی آنتی بیوتیک های متداول
عبداله دده زاده، حسن نورافکن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی گروه‌های عاملی، ترکیبات فنولی و فلاوونوئیدی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی اسانس اسطوخودوس لارستانی: یک مطالعه آزمایشگاهی
مینا علادی، محمدامین مهرنیا ، حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی و مطالعه امکان آلودگی میان بافتی سبزیجات به باکتریهای بیماریزای گوارشی در اثر جذب و انتقال آن از طریق ریشه گیاه
فرحناز رحیمی نژاد ، امیرحسین خسروی، فاطمه مهرآذین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی تولید فیلم زیست تخریب‌پذیر حاوی عصاره آبی ریشه گیاه چوبک و نانوامولسیون اسانس رزماری بر پایه ژلاتین به روش سطح پاسخ
فخری شهیدی ، محمد مالکی، سحر روشنک، محمود علیزاده ثانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر کوزه‌ای بسته بندی شده در فیلم زیست تخریب‌پذیر بر پایه پلی‌وینیل الکل و نشاسته لوبیاچیتی حاوی اسانس‌های سیر، زنجبیل و دارچین
لیلا ناطقی ، علی خزایی، نازنین زند، عبدالرسول ارومیه ای
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر حضور باکتری‌های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم و استرپتوکوکوس ترموفیلوس بر خواص فیزیکوشیمیایی، رنگ سنجی و رئولوژیک شکلات تلخ پروبیوتیک
نیما مباهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر ضد میکروبی رنگدانه نوربیکسین تجاری (Bixa orellana L.) بر باکتری های پاتوژن و عامل فساد مواد غذایی در محیط in vitro
احمد نصرالله زاده، محمود رضا زاد باری ، هادی الماسی، مهران مرادی، سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر کاربرد ترکیبات ضد میکروبی طبیعی با منشاء گیاهی، حیوانی و میکروبی در مواد غذایی
صابر امیری ، میثم رجبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی خشک‌کردن و باز‌جذب آب گلابی با استفاده از مدل‌های مختلف ریاضی
محسن دلوی اصفهان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پوشش‌های ژلاتین، ژل صبرزرد و کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی برش‌های تازه موسیر ایرانی در طی انبارمانی
شکوه حاجی‌وند قاسم‌آبادی، محمدرضا زارع بوانی ، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیرخشک کردن دومرحله‌ای و پیش تیمار فراصوت برروی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش‌های طالبی
سارا حاج میرزا ، اکرم شریفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه سینتیک خشک کردن برگ نعناع با خشک کن خورشیدی فتوولتائیک / گرمایی با خشک کردن طبیعی
محمدرضا روزگار، محمد حسین عباسپور فرد ، مهدی هدایتی زاده، حمید محمدی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس آویشن بر پنیر خامه‌ای
حنان لشکری ، فرزانه ملک زاده حقیقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نگهدارنده طبیعی از عصاره های میخک، اکالیپتوس و رزماری جهت جایگزینی با نیتریت در سوسیس مرغ
مرتضی کریم پور، علیرضا مهرگان نیکو ، فایزه فلاح، حمیده آسایش طلب
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر مراحل مختلف فرایند تصفیه شیمیایی بر پایداری اکسایشی روغن مغز بنه طی فرایند حرارتی شدید و طولانی
انیسه زارعی جلیانی، حنان لشکری ، جواد توکلی، محمود امین لاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی قدرت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره پنیرک (Malva sylvestris L.) در کلوچه سنتی لاهیجان (بر پایه آرد گندم-ارزن)
فاطمه پورحاجی، بهاره صحرائیان ، غلامحسین حقایق
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی جایگزینی فیبر تفاله سیب به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های شیمیایی و بافتی کیک
مریم ثابت قدم، محمد رضا سعیدی اصل، اکرم شریفی ، محمد آرمین، احمد پدرام نیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تبیین جامعه شناختی مصرف نان(مورد مطالعه شهروندان ساکن در مناطق 3،7 و 19 شهر تهران)
بیژن زارع، صلاح الدین قادری، لیلا نوری، محمدرضا سابقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نوشیدنی پایدار از دانه خربزه واریته خاتونی (Cucumis melo cv. Khatooni) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و تغذیه‌ای آن
پوران حیدری، درنوش جعفرپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه جامع فعالیت آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال تولیدشده از ضایعات ماهی، مرغ و میگو با استفاده از آنزیم فلاورزیم
سهیل ریحانی پول ، سکینه یگانه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی محدوده‌های مختلف وزن مولکولی پروتئین آبکافتی حاصل از سر ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
سکینه یگانه ، مینا اسمعیلی خاریکی، حامد احمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر استخراج روغن از دانه گلرنگ به کمک اولتراسوند و خواص فیزیکوشیمیایی روغن و کنجاله تولیدی
علی اکبر شاهی چهرق، زینب رفتنی امیری ، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی و مقایسه تاثیر بیقیدوباکتربیفیدوم و انتروکوکوس فاسیوم به صورت سویه تک و ترکیبی بر ترکیبات موثر بر عطر و طعم پنیر فراپالایش
عطیه حبیبی، علیرضا شهاب لواسانی ، سید امیرمحممد مرتضویان فارسانی، سید ابراهیم حسینی، حامد زارعی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پوشش خوراکی آلژینات سدیم حاوی عصاره به لیمو (Lippia citrodora) بر ماندگاری گوشت چرخ کرده در شرایط یخچالی
سیده مرضیه موسوی طارسی، لیلا نجفیان ، امیر احمدپور، سیده مریم موسوی طارسی، سیده فرناز باقری قادیکلایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر افزودن آرد کینوا و آرد گندم جوانه‌زده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک اسفنجی
نگین جواهری پور، لیدا شاهسونی ، شادی مهدیخانی، یاسر اینانلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر همزمان صمغ اسفرزه و رنگ‌های خوراکی کورکومین و بتالائین بر خواص فیزیکی، حسی و پایداری نوشیدنی سنتی تخمیری ایرانی (دوغ)
حسام الدین آخوندزاده، مسعود تقی زاده ، مهدی ایرانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر چالش‌ها و عوامل تاثیرگذار بر موفقیت فرآورده‌های گوشتی در بازار و لزوم به‌کار‌گیری مدیریت و انتقال دانش در صنعت
امیررضا شویک لو
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue