You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
جداسازی و شناسایی عوامل میکروبی ایجاد کننده لکه زرد در کالباس مرغ به روش های مبتنی بر کشت و مولکولی عاطفه سرادقی توپکانلو، فخری شهیدی، علی جوادمنش، سید علی مرتضوی، محمد جواد وریدی، سحر روشنک
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی آفلاتوکسین M1 در شیر به کمک آپتاسنسور الکتروشیمیایی مبتنی بر الکترود صفحه-چاپی و روش ولتامتری چرخهای سیده فاطمه احمدی، محمد حجت الاسلامی، حسین کیانی، هومان مولوی، سیده خدیجه احمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اسانس کندر (Boswellia sacra) : قدرت آنتیاکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر تعدادی از سویههای عامل فساد میوه توتفرنگی مصطفی رحمتی جنیدآباد، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پلاسمای سرد بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی صمغ گوار فاطمه فاضلی، رضا فرهمندفر، فرشاد صحبت زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر بسته بندی با فیلم خوراکی نشاسته ساگو حاوی عصاره گیاه پنیرباد بر خواص کیفی فیله مرغ زهرا علیزاده، حمید سرحدی، فاطمه شهدادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی جایگزینی شکر و چربی با عصارهی مالت و اینولین در تولید سیروپ رژیمی به کار رفته در بستنی پروبیوتیک الناز جانقربان، محمد گلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فعالیت شیمیایی و اثر ضدقارچی اسانس پنج انگشت (Vitex agnus-castus) بر پنیسیلیوم دیجیتاتوم و پنیسیلیوم ایتالیکوم عامل کپکزدگی میوه پرتقال مصطفی رحمتی جنیدآباد، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی، بافتی، حسی و رنگی ژله سیب غنی شده با جلبک اسپیرولینا سمیه آزاد فلاح، تیوا کفیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
غیر فعال سازی غیر حرارتی آنزیم پراکسیداز کدو سبز: مدلسازی سطح پاسخ تأثیر اسانسهای زیره، رازیانه و میخک نرجس آقاجانی، امیر دارایی گرمه خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر آنزیم تریپسین و باکتریهای پروبیوتیک و بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ لیلا ناطقی، بهنام صادقیان لودریجه، فاطمه زارعی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پوشش خوراکی تهیه شده از صمغ دانه مرو بر سینتیک تغییرات رنگ و سطح برشهای بادمجان طی فرآیند سرخ کردن محمدامین اسدنهال، فخرالدین صالحی، مجید رسولی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر حلال و روش استخراج بر محتوی فیتوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ مورینگا الیفرا (Moringa oleifera) عباس عسگری کفرانی، محمد فضیلتی، حبیب اله ناظم
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر اسانس نعناع فلفلی و عصاره پنیرک به عنوان نگهدارنده طبیعی بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی سس مایونز مهسا صفی اقدم، آیناز علیزاده، میترا صوفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه اثر عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) بر محتوای آکریلآمید و خصوصیات کیفی سیبزمینی سرخشده آمنه سروش فرد، لیلا روفه گری نژاد، میترا صوفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر نانو ذرات اکسیدروی و بتاگلوکان بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر ژلاتین در طی نگهداری فیله مرغ شهین شرافت خواه آذری، آیناز علیزاده، لیلا روفه گری نژاد، نارملا آصفی، حامد همیشه کار
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی ماندگاری پسته تازه رقم بادامی پوششدهی شده با کیتوزان در شرایط بستهبندی اتمسفر اصلاح شده فرناز رضائیان عطار، ناصر صداقت، سمیرا یگانه زاد، آتنا پاسبان، محمدعلی حصاری نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی LAFTI-L26 و خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند طعم دار قالبی حاوی شیره انگور مینا رضائیان، صابر امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان بهبود خصوصیات کمی و کیفی نان تست با استفاده از خمیرترش تهیه شده از نوشیدنی کامبوجا و شیر سویا و آغازگرهای لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتوباسیلوس پلانتاروم صحرا زارع، فریبا نقی پور، بابک غیاثی طرزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر استفاده از پودر عصاره چوبک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیر یخ سارا خسروشاهی، محمدعلی حصاری نژاد، زهره دیدار، محسن وظیفه دوست
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی سطح پاسخ تغییرات افت وزن، ویتامین ث و ویژگیهای رنگی دانههای انار (رقم شهسوار یزدی) طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ نرجس آقاجانی، امیر دارایی گرمه خانی، امید هدایتی دزفولی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر افزودن هیدروکلویید ها بر خواص رئولوژیکی و شیمیایی ارقام برنج با آمیلوز بالا آذر متحدی، ماندانا طایفه، فاطمه حبیبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شبیه سازی چروکیدگی و انتقال رطوبت و حرارت در خشک کردن چغندر لبویی دانیال مقصودلو کمالی، قدیر اسماعیلی، سید احمد شهیدی، دنیا مقصودلو کمالی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ماست کم چرب فراسودمند غنی شده با آرد دانه بزرک فرناز فتوحی، مهناز منافی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی کینتیک جوانه زنی و رشد شعاعی کپک آسپرژیلوس فومیگاتوس جدا شده از کیک روغنی تحت شرایط مختلف فعالیت آبی و دما حسن نخچیان، فریده طباطبایی یزدی، سیدعلی مرتضوی، محبت محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک بیدانه با پیشتیمار میدان الکتریکی پالسی فاطمه طیبی راد، حمید بخش آبادی، شیلان رشیدزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی محتوای پروتئینی و ارتباط فعالیت آنزیمی با اثر ضد میکروبی نمونههای عسل ایرانی محدثه نقادیان مقدم، الهه محمودی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تآثیر افزودن عصاره چای سبز و استویا به نوشیدنی کامبوجا بر خواص فیزیکو شیمیایی و آنتی اکسیدانی آن حانیه فریدونی، فاطمه حسین مردی، شادی مهدیخانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی ماست غنیشده حاوی پودر کدوحلوایی سیمین دخت جوهری، سید حسین حسینی قابوس، طاهر شاهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه تأثیر کود نیتروژن و فرایند نیم جوش کردن بر محتوای فلزات سنگین دانه برنج آذین نصرالله زاده، آزاده قربانی حسن سرایی، ابراهیم امیری، فاطمه حبیبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر آنتیاکسیدانی، آنتیباکتریالی و ضد قارچی پوششهای خوراکی حاوی عصاره درمنه شرقی (Artemisia scoparia waldst&Kit ) در همبرگر و افزایش ضریب سلامتی فراورده تولید شده محمد مهدی کریمخانی، هادی باقری ثالث
چکیده -
متن کامل (PDF)