You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر صمغ زانتان و کربوکسی متیل سلولز روی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت لیلا ناطقی، مهشید رضایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر نوع حلال بر قدرت آنتی اکسیدانی، میزان فنل و فلاونوئید گیاه Postia puberula پروانه همتی حسن گاویار، حمزه امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
طراحی سنسور نوین بر پایه نانوذره گرافن-کوانتوم دات برای آنالیز رنگ خوراکی سانست یلو مهدی گلچهرگان، رضا فرهمندفر، مهدی شبانی نوش آبادی، حسن کریمی مله
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر پوشش نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی در صمغ کتیرا و اعمال امواج UV-c بر ویژگیهای کیفی ماش جوانهزده لیلا افتخاری، هاجر عباسی، مهشید جهادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر روش تولید فیلم (کامپوزیت یا دولایه) و نسبت بیوپلیمرها بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم فعال کیتوزان - ایزوله پروتئین آب پنیر به روش سطح پاسخ خورشید حسین زاده، اصغر خسروشاهی اصل، محمد علیزاده خالدآباد، هادی الماسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی کارایی شبکههای عصبی مصنوعی در پیشبینی ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی و رنگسنجی نانوذرات کیتوزان الهام آلحسینی، سید مهدی جعفری، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر اینولین بر زندهمانی سویه لاکتوباسیلوس فرمنتوم 17-4 در بستنی عملگرا و ارزیابی ویژگیهای میکروبی و فیزیکوشیمیایی آن حسین جوینده، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
غنیسازی غذای انرژی زا با استفاده از صمغهای بومی ایران امیرحسین رازجو، مریم عزیزخانی، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پوشش آلوئه ورا-لیمونن و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات پس از برداشت خیار (رقم نگین) گیسو ملکی، بهاره سالمی، ناصر صداقت
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پریبیوتیکی حاوی پوره سیب زمینی شیرین، اینولین و قند مایع خرما به روش سطح پاسخ داود میزرایی، احمد پدرام نیا، مهدی جلالی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر سینتیک خشک شدن، مدلسازی ریاضی، کمیت و کیفیت اسانس آویشن حامد کرمی، علی نجات لرستانی، رضا تحویلیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مقادیر آلومینیوم در رب های انار و آلوچه سنتی استان گیلان علیرضا مهرگان نیکو، امیر پورفرزاد، سیامک غیبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر پوششدهی با صمغ فارسی حاوی روغن شاهدانه بر تغییرات جرم و حجم انگور با استفاده از سیستمهای بینایی ماشین و یادگیری ماشین علی گنجلو، محسن زندی، ماندانا بی مکر، ابوالفضل قره باغی
چکیده -
متن کامل (PDF)
خواص شیمیایی اسانس استخراج شده از بذر و برگ مورینگا پرگرینا به روش کلونجر به همراه پیشتیمار فراصوت آنیسا جعفری، مریم مصلحی شاد، زهره غنوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
سنتز فیلمهای بیوکامپوزیت بر پایه کازئینات سدیم تقویتشده با صمغهای ژلان و فارسی و ارزیابی ویژگیهای فیزیکومکانیکی و مورفولوژی آن محمد محسن زاده، محمود علیزاده ثانی، محمد مالکی، مریم عزیزی لعل آبادی، رویا رضائیان دلویی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کمی و کیفی نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد ارزن هادی رفیع، مهدی قیافه داوودی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص آنتی میکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره اکالیپتوس و کاربرد آن در تولید فیلم نشاسته سیبزمینی جهت بستهبندی گوشت مسعود حبیبی نجفی، سید ابراهیم حسینی، سید علی یاسینی اردکانی، ژاله خوشخو، نرگس مورکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج روغن از سیاه دانه همراه با گیاه رزماری با روش پرس سرد و بررسی برخی از ویژگی های کیفی آن ابراهیم افخمی سرای، صدیف آزادمرد دمیرچی، مهدی قره خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و مورفولوژی فیلم آلژینات کلسیم پوشش داده شده با روغن آفتابگردان و یا چربی پیه گاو نرگس نهچیری، صدیقه امیری، محسن رادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون کیک رژیمی با استفاده از غلظت های متفاوت صمغ فارسی و شیرین کننده مالتیتول محمد فاقعی شهر بابکی، علیرضا شهاب لواسانی، نازنین زند
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود ماندگاری و خصوصیات کیفی دونات تخمیری با استفاده از آنتی اکسیدان های استخراج شده از گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در مقایسه با آنتی اکسیدان تجاری شهره عرب شیرازی، احمد پدرام نیا، محمد رضا سعیدی اصل، فریبا نقی پور، حمید توکلی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد صمغ زانتان، کربوکسی متیل سلولز و کنسانتره پروتئین آب پنیر در فرمولاسیون و بهبود خواص خامه قنادی کمچرب لیلا لک زاده، سجاد نصر اصفهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی عصاره قسمتهای مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه درنوش جعفرپور، سید محمد باقر هاشمی، اعظم قائدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی گروه های عاملی زیست فعال، قدرت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل عصاره فلفل دلمه ای قرمز پگاه نمازی، حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی، محمدامین مهرنیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر صمغ دانه ریحان و شاهی بر خصوصیات رئولوژیکی ، بافت و رنگ خمیر ماهی فیتوفاگ علی معتمدزادگان، هایده گرجیان، ندا مشتاقی فرخی ، تندیس خسروی راد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های حسی، رئولوژیکی و زنده مانی باکتری ها در دسر خرمایی پروبیوتیک نگین مهدی زاده، حمید سرحدی، فاطمه شهدادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد روش جدید استخراج جفتشده به کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا برای پایش آنتیبیوتیکهای تتراسایکلینی در شیر گاو حافظ راثی، محمدرضا افشارمقدم، جلیل خندقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر آرد تریتیکاله و بتاگلوکان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان بربری فروغ محترمی، انیس طالبی، پگاه بنایی کیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدل سازی ریاضی لایه نازک سیر درخشککن هوای داغ وتحت خلاء فریبا سهرابی، نارملا آصفی، ارمغان سالم
چکیده -
متن کامل (PDF)
غنیسازی بیسکویت با پروتئین جهت بهبود اثرات سلامتیبخش ارمغان سالم، الهام آل حسینی، سید مهدی جعفری
چکیده -
متن کامل (PDF)