You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
ویژگیهای کیفی روغنهای تهیه شده در فروشگاههای روغن کشی در حضور مشتری محمد حجتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر آرد کنجاله کنجد و آناناس بر ویژگیهای تصویری و بافتی کیک اسفنجی عاطفه صادقیزاده، محمد فاضل، هاجر عباسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی های کیک اسفنجی حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی، نگین زنگنه، اخلاص عبدالنبی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مقایسه ای اثر بازدارندگی و کشندگی عصاره برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) حاصل از روشهای استخراج متداول با حلال و سیال فوق داغ بر برخی از میکروارگانیسمهای مواد غذایی محبوبه سرابی جماب، منا کاوه، معصومه مدرس
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین خصوصیات کمپلکس سه گانهی ژلاتین- موسیلاژ بزرک (Linum usitatissimum)- اکسید تانیک اسید فرزانه محسنی، امیر گلی، مریم عبداللهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فعالیت ضدقارچی اسانس اناریجه بر آسپرژیلوس نایجر (کپک سیاه) و بوتریتیس سینهرا (کپک خاکستری) عامل فساد میوه انگور: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی مصطفی رحمتی جنیدآباد، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کنجد سفید با شیر خشک به روش سطح پاسخ کیمیا کارگر، محمد گلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات فیلم بستهبندی ضدمیکروبی بر پایه پلیاتیلن سبک حاوی میکروکپسول های نایسین و لیمونن برروی زمان ماندگاری پنیر پروسس نیر مداح، تکتم مستقیم، اسماعیل حریریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و لفافهای انعطافپذیر بر رشد باکتریهای کشک خشک نازنین زند، علیرضا شهاب لواسانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خاصیت ضد اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره ی متانولی پوست سبز گردو زهرا لطیفی، محمود چهارلنگ، میلاد دانش نیا، سمانه خاکی آرانی، معصومه برزنونی، پروین بُقُری
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه اثر اسید آسکوربیک و اسید سیتریک با بسته بندی پلیاتیلن و پلیاستیرن بر انبارمانی پسته تر احمد آقایی فاطمه ناظوری، ریحانه شافعی، سید حسین میردهقان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی استخراج عصاره اتانولی گیاه تاتاری پرگل (Carduus pycnocephalus L.) به روش سطح پاسخ و مقایسه اثر آنتیاکسیدانی عصاره و اسانس بر پایداری اکسایشی روغن سویا مهدی عبادی، زهرا لطیفی، میلاد دانش نیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خواص آنتیاکسیدانی سلنیوم ریزپوشانیشده در روغن سویای تصفیهشده عاری از آنتیاکسیدان ساناز عباسی، محمد گلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکی، ساختاری و آنتی اکسیدانی فیلم نشاسته سیب زمینی حاوی صمغ زدو و اسانس مریمگلی و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر مهلا پیروزی فرد، رقیه اشرفی یورقانلو، هاله همتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی صمغ های کتیرا، خرنوب و قدومه شیرازی جهت پوشش دهی گوجه فرنگی فاطمه سادات مصطفوی، رسول کدخدایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue