You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تعیین شرایط مناسب نگهداری گیاه سالیکورنیای تازه عادل میرمجیدی هشتجین، رضا فامیل مؤمن، نیر اعظم خوش خلق سیما
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی فراسودمند حاوی پودر تفاله لیمو ترش و قند مایع خرما سیده الهام موسوی کلجاهی، امیر بابایی صدر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست سیب امیر حسین ابراهیمی، سید ابراهیم حسینی، ژاله خوشخو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط ایزومالت و مالتودکسترین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی کم کالری سیده الهام موسوی کلجاهی، امیر بابابی صدر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر درجه استخراج آرد و آنزیمهای آمیلاز و زایلاناز بر بافت و ویژگیهای حسی نان بربری زهرا شیخ الاسلامی، مهدی کریمی، مهدی قیافه داودی، مریم محفوظی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی برخی ویژگیهای فیزیکی پودر نوشیدنی فوری بر پایه عصاره چغندر قرمز، کف پوشی شده به دو روش هوای داغ و انجمادی مرضیه حاجی آقایی، اکرم شریفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی رشد، متابولیسم اسیدهای آلی و قند و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در عصاره عناب بهناز محمودی، زینب السادات ابراهیم زاده موسوی، فرامرز خداییان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای ممانعتی کاغذهای پوشش دهی و تیمار شده با پلیکاپرولاکتون و نانومواد کریستال سلولز و اکسید روی بردیا صدیفی، نورالدین نظرنژاد، حسن شریفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مدلهای همدمای جذب بر قابلیت حذف ناخالصی های ملاس رقیق چغندرقند با استفاده از کربن فعال پودری بیوک آقا فرمانی، صمد بدبدک، سعید داداشی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره بره موم و اثر آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن آفتابگردان مازیار اسفندیاری فرد، سیدحمیدرضا ضیاءالحق
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر حاملهای مالتودکسترین و صمغ عربی بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی هیدرولیزشدههای کازئین خشک شده به روش پاششی زهرا اکبربگلو، آسا کمالی شجاعی، خشایار سرابندی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر غلظت زیست پلیمرهای سدیم کازئینات و صمغ زانتان بر قابلیت تولید اولئوژل بر اساس سیستم امولسیون روغن در آب مریم مراد عباسی، سید امیر حسین گلی، گلی فیاض
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج روغن از دانه ی کلزا همراه با برگ زیتون با روش پرس سرد و بررسی ویژگیهای کیفی آن سولماز کریم پور گلسفیدی، صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرمولاسیون کوکی حاوی پودر پسماند هویج به روش سطح پاسخ عادیه انور، بهزاد ناصحی، سحر اصغری پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تولید سرکه عناب و نقش مخمر ساکارومایسس سرویزیه و گلوکز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و خاصیت آنتی اکسیدانی آن طیبه شاهی، سید مهدی جعفری، مرتضی محمدی، محسن پویان، مهدی ابراهیمی، ساره حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue