You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی اثر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط اکستروژن آرد کامپوزیت گندم سن زده- کینوا در فرمولاسیون میان وعده غذایی آسیه قیافه شیرزادی، محمد جواد وریدی، الناز میلانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه و بررسی ترکیب شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) و اسانس کندر (Boswellia carteri) علیه تعدادی از میکروارگانیسمهای شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی مطهره پیرنیا، فریده طباطبایی یزدی، سیدعلی مرتضوی، محبت محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر استفاده از آرد کدو تنبل در تهیه بیسکویت رژیمی و خواص حسی و فیزیکوشیمیایی آن پریسا دلالت، لیدا شاهسونی مجرد، شادی مهدیخانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود تولید گابا و زنده مانی لاکتوباسیلوس برویس G42 در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش با استفاده از ریزپوشانی با ایزوله پروتئین سویا و آلژینات سدیم مژده کریمی، فریده طباطبایی یزدی، سید علی مرتضوی، ایمان شهابی قهفرخی، جمشید خان چمنی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه تقلبات شیر خام تحویل شده به کارخانه های لبنی استان مازندران آرش عبادی، مجتبی بنیادیان، مریم عباس والی، فهیمه توریان، زهرا هاشمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر دماهای خشک کردن و غلظت گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی صمغ دانه قدومه شهری-ایزوله پروتئین خلر سیده الهام ابراهیمی، آرش کوچکی، محبت محبی، الناز میلانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی مرزه کوهی بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس طی نگهداری گوشت چرخ کرده نجمه واحد دهکردی، ابراهیم رحیمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان تولید کیک صبحانه کم کالری با استفاده از فیبر سیب و صمغ گوار اکرم شریفی، سونیا رجبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
پایداری ویتامین D3 و عنصر روی در برنج غنیشده به روش پخت اکستروژن طی مراحل فرآوری، نگهداری و پخت سارا رنجبر، علیرضا بصیری، امیرحسین الهامی راد، اکرم شریفی، حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر پیش تیمارهای مختلف بر قدرت آنتیاکسیدانی و برخی از ترکیبات شیمیایی عصاره حاصل از میوههای ولیک آی تکین نجاتی راد، معصومه مقیمی، راحیل رضایی، حمید بخش آبادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر نانوذرات تیتانیومدیاکسید (TiO2) بر رنگیزه های فتوسنتزی و برخی از خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis L.) اتنا غلامی، حسین عباسپور، مهیار گرامی، حمید هاشمی مقدم
چکیده -
متن کامل (PDF)
کنترل مراحل رسیدگی گوجهفرنگی گیلاسی پوششدهی شده با ژل آلوئهورا با استفاده از سامانه بینایی مصنوعی علی گنجلو، محسن زندی، ماندانا بی مکر، سمانه منجم
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان استفاده از پلاریزاسیون جریان الکتریکی مستقیم در کیفیتسنجی شیر راهب فروتن بیگباغلو، فاروق شریفیان، علی حسن پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
جایگزین کردن شیره انگور به جای شکر در تولید کیک اسفنجی و تاثیر آن بر سفتی بافت، حجم، دانسیته و تخلخل محمدرضا کوشکی، محمد حسین عزیزی تیریز زاد، شیما محرابی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات متقابل آروما/بافت بر درک شیرینی شیر کاکائو و کاربرد آن در کاهش مصرف شکر امیرحسین علی پور، محمد دانشی، ابوالفضل صادقیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue