You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثر ضد باکتریایی اسانس نارنج و بستهبندی اتمسفر تغییر یافته در کنترل استافیلوکوکوس اورئوس در توفوی ماهی تحت تاثیر دما، نمک و pH لاله رومیانی، مهرنوش تدینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر غلظت های مختلف اینولین و آب پنیر بر ویژگی های کیفی و رئولوژیکی دوغ آلوئه ورای حاوی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده مسعود دزیانی، فاطمه شهدادی، رقیه عزتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک حاوی عناب آریو امامی فر، زهرا زنگنه، منصوره لطیفیان، زینب ارباب
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی وجود لوکومالاشیت گرین در گوشت ماهیان پرورشی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در استان مازندران پولین شهره، مریم عزیزخانی، سارا مهدی زاده مود
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرایند شفاف سازی آب گوجهفرنگی به وسیله پکتیناز تجاری تثبیت شده با روش سطح پاسخ عاطفه عبداله زاده، زهرا بیگ محمدی، مهدیه قمری
چکیده -
متن کامل (PDF)
امکان سنجی تولید کف جامد فیبری بر پایه فراوردههای جنبی صنعت غذا (تفاله قهوه-سبوس گندم) الناز میلانی، ندا هاشمی، غلامعلی گلی موحد، مجید هاشمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان سنجی کاربرد اولئوژل موم کارنوبا-اسید آدیپیک به عنوان جایگزین شورتنینگ در کیک آرزو علی اصل خیابانی، مهناز طبیبی آذر، لیلا روفه گری نژاد، حامد همیشه کار، آیناز علیزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر دمای طولانی مدت بر روی فعالیت ضداکسایشی، ترکیبات فنولی و رنگ عسل گونه یونجه ایرانی: تجزیه و تحلیل سینتیکی محمد ملاویسی، عادل بیک بابایی، احسان اکبری، مصطفی شهیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
توسعه یک زیست حسگر ایمپدیمتریک مبتنی بر نانو مواد برای شناسایی تتراسایکلین در عسل آیت محمدرزداری، مهدی قاسمی ورنامخواستی، سجاد رستمی، زهرا ایزدی، علی اصغر انصافی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر مقدار بنتونیت و pH عصاره بر میزان رنگ و شفافیت عصاره گیاه استویا ربودیانا (Stevia rebaudiana Bertoni) روح الله احمدی، یوسف حمیداوغلی، بهمن شریفزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
مروری بر رویکردهای نوین در غنی سازی پاستا با استفاده از میوه ها وسبزی ها امیرپویا قندهاری یزدی، لیلا کمالی روستا، محمد حسین عزیزی تیریز زاد، مهدی امینی، محمد توکلی، متین یحیوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی 11 رقم و ژنوتیپ میوه فندق در منطقه اشکورات رودسر شبنم یعقوبی فر، ولی ربیعی، فرهنگ رضوی، داود جوادی، اکبر حسنی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی، تغذیهای و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدو تنبل طی دوره انبارمانی فریبا خادمی، زینب مهدی پور بیرگانی، جواد کرامت
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مورفولوژی و ویژگی های ضدمیکروبی میکروفیبرهای الکتروریسی شدهی سلولز استات حاوی اسانس لعل کوهستان حبیب اله عباسی، هدا فهیم، محدثه محبوبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مقایسهای آلودگی به کلیفرم و اشرشیاکلی در مواد غذایی با استفاده از محیطهای کروموژن مختلف و ارزیابی آنها با روش مرجع لیلا سهرابی، علی فضل آرا، مهدی پورمهدی بروجنی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue