You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر ضد باکتریایی اسانس نارنج و بسته‌بندی اتمسفر تغییر یافته در کنترل استافیلوکوکوس اورئوس در توفوی ماهی تحت تاثیر دما، نمک و pH
لاله رومیانی، مهرنوش تدینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر غلظت های مختلف اینولین و آب پنیر بر ویژگی های کیفی و رئولوژیکی دوغ آلوئه ورای حاوی باکتری‌های پروبیوتیک ریزپوشانی شده
مسعود دزیانی، فاطمه شهدادی، رقیه عزتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک حاوی عناب
آریو امامی فر، زهرا زنگنه، منصوره لطیفیان، زینب ارباب
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی وجود لوکومالاشیت گرین در گوشت ماهیان پرورشی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در استان مازندران
پولین شهره، مریم عزیزخانی، سارا مهدی زاده مود
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرایند شفاف سازی آب گوجه‌فرنگی به وسیله پکتیناز تجاری تثبیت شده با روش سطح پاسخ
عاطفه عبداله زاده، زهرا بیگ محمدی، مهدیه قمری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML امکان سنجی تولید کف جامد فیبری بر پایه فراورده‌های جنبی صنعت غذا (تفاله قهوه-سبوس گندم)
الناز میلانی، ندا هاشمی، غلامعلی گلی موحد، مجید هاشمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان سنجی کاربرد اولئوژل موم کارنوبا-اسید آدیپیک به عنوان جایگزین شورتنینگ در کیک
آرزو علی اصل خیابانی، مهناز طبیبی آذر، لیلا روفه گری نژاد، حامد همیشه کار، آیناز علیزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر دمای طولانی مدت بر روی فعالیت ضداکسایشی، ترکیبات فنولی و رنگ عسل گونه یونجه ایرانی: تجزیه و تحلیل سینتیکی
محمد ملاویسی، عادل بیک بابایی، احسان اکبری، مصطفی شهیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML توسعه یک زیست حسگر ایمپدیمتریک مبتنی بر نانو مواد برای شناسایی تتراسایکلین در عسل
آیت محمدرزداری، مهدی قاسمی ورنامخواستی، سجاد رستمی، زهرا ایزدی، علی اصغر انصافی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر مقدار بنتونیت و pH عصاره بر میزان رنگ و شفافیت عصاره گیاه استویا ربودیانا (Stevia rebaudiana Bertoni)
روح الله احمدی، یوسف حمیداوغلی، بهمن شریفزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر رویکردهای نوین در غنی سازی پاستا با استفاده از میوه ها وسبزی ها
امیرپویا قندهاری یزدی، لیلا کمالی روستا، محمد حسین عزیزی تیریز زاد، مهدی امینی، محمد توکلی، متین یحیوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی 11 رقم و ژنوتیپ میوه فندق در منطقه اشکورات رودسر
شبنم یعقوبی فر، ولی ربیعی، فرهنگ رضوی، داود جوادی، اکبر حسنی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تغذیه‌ای و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدو تنبل طی دوره انبارمانی
فریبا خادمی، زینب مهدی پور بیرگانی، جواد کرامت
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مورفولوژی و ویژگی های ضدمیکروبی میکروفیبرهای الکتروریسی شده‌ی سلولز استات حاوی اسانس لعل کوهستان
حبیب اله عباسی، هدا فهیم، محدثه محبوبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مقایسه‌ای آلودگی به کلی‌فرم و اشرشیا‌‌کلی در مواد غذایی با استفاده از محیط‌های کروموژن مختلف و ارزیابی آن‌ها با روش مرجع
لیلا سهرابی، علی فضل آرا، مهدی پورمهدی بروجنی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue