You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی تأثیر سیستمهای هیدروکلوئیدی بر ساختار ژلی پروتئینهای شیر طی تخمیر ماست علی معتمدزادگان
*چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی وآنالیز همزمان هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای در نمونههای نان بربری با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی- طیفسنج جرمی وحیده مرادی، سید مهدی سیدین اردبیلی
*، عطاا شکوری، سید ابراهیم حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی ژنتیکی و بررسی فعالیت ضد باکتریایی جدایه های لاکتیکی بدست آمده از کره مسکه بر باکتری های بیماریزا استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا انتریکا احمد نصرالله زاده، مرتضی خمیری
*، علیرضا صادقی، ماندانا محمودی، مریم ابراهیمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص عملکردی و تولید ماست فراسودمند با استفاده از کلاژن پوست ماهی سنگسر شیرین سادات متولی، رضوان موسوی ندوشن
*، محمد ربانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان استفاده از کنجاله ارده و نوشیدنی کمبوجا در تولید کیک روغنی کم چرب و فراسودمند فاطمه زهرایی پور، فریبا نقی پور
*، سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر افزودن آرد دانه چیای برشته شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری طی انبارمانی مه رخ حاتمیان، محمد نوشاد
*، سامان آبدانان مهدی زاده، حسن برزگر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر ماکرو و نانوامولسیون اسانس روغنی دارچین بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی فیلم های امولسیونی بر پایه ی کربوکسی متیل سلولز رضا فتاحی، بابک قنبرزاده
*، جلال دهقان نیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر دما بر روی تشکیل کمپلکس آلفا-لاکتالبومین-اولئوروپئین با بهکارگیری روشهای طیفسنجی و داکینگ مولکولی ایمان کاتوزیان، سید مهدی جعفری
*، یحیی مقصودلو، لیلا کرمی، محمد حسن ایکانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
فرمولاسیون بیسکویت فراسودمند با استفاده از پسماند فرآوری انگور و آرد سویای جوانه زده آذر سپاهی، اسماعیل عطای صالحی
*، مسعود یغبانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر قطعات خشک شده میوه آناناس بر ویژگیهای کیفی مافین زهرا ساعدی، رضا کاراژیان
*، معصومه مهربان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی جامع عوامل موثر بر افزایش سرانه مصرف میگو در شهر تهران با تکیه بر سازه های نگرش و تصمیم به خرید سهیل ریحانی پول، افشین عادلی
*، علیرضا عالیشاهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن آب پنیر حاصل از پنیر گوسفندی بر روی کیفیت نوشیدنی کفیر مهدی بیدقی، محمد حسین موثق
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر اینولین بومی و نشاسته مقاوم به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رنگ، عملکردی و رئولوژیکی پوشش اسنک حجیم Elnaz Mialni
*، ندا هاشمی، غلامعلی گلی موحد، مجید هاشمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر عصاره پونه کوهی بر پایداری حرارتی روغن کانولا مائده خردمندی، اسماعیل عطای صالحی
*، رضا اسماعیل زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید هیدروژل برپایه کیتوزان و موسیلاژ دانه بارهنگ شهری به روش تودهای شدن مرکب سعید حمدی پور، میر خلیل پیروزی فرد
*، هادی الماسی، حامد همیشه کار
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue