You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی اثر سرعت سرد کردن و غلظت ارگانوژلاتور بر ویژگی های بافتی اولئوژل روغن کنجد و مقایسه آن با چربی حیوانی نفیسه سلطانی زاده، سید امیر حسین گلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر افزودن آرد هسته خرما بر ویژگیهای کوکی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج بهزاد ناصحی، سحر اصغری پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی عسل های با منشاء گیاهی مختلف در استان البرز زینب رفتنی امیری، سبا بلقیسی
چکیده -
متن کامل (DOCX)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، تغذیهای، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر چغندر قند پونه مرادی، محمد گلی، جواد کرامت
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکومکانیکی پاستیل فراسودمند غنیشده با روغن ماهی درونپوشانی شده در نانوژل کیتوزان-استئاریک اسید به روش امولسیون پیکرینگ حسین میرزائی مقدم
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه و ارزیابی رفتار مصرف کنندگان میگو در کشور بر اساس نظریه رفتار برنامه ریزی شده سهیل ریحانی پول، علیرضا عالیشاهی، افشین عادلی، عباس نرگسیان، سید مهدی اجاق
چکیده -
متن کامل (PDF)
درون پوشانی ویتامین D3 با نانوذرات ژلاتین ساخته شده به روش ضد حلال دو مرحله ای سمیه میرآقائی، زهرا امام جمعه
چکیده -
متن کامل (PDF)
ماکارونی غنی شده با فیبر سیبزمینی و پودر جلبک دونالیلا سالینا و ارزیابی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی آن یدالله مصدق، محمد توکلی، لیلا کمالی روستا، ژاله خوشخو، مرتضی سلطانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر افزودن پودر سنجد بر خواص آنتیاکسیدانی، تانن و خواص حسی شکلات نعنایی زهرا تسخیری، معصومه مهربان سنگ آتش، زهرا نظری
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس ریحان سبز و برهمکنش آن با آنتی بیوتیک های تتراسایکلین و کلرامفنیکل بر تعدادی از ریزاندامگان عامل عفونت و مسمومیت غذایی حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی، محمدامین مهرنیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن مقادیر مختلف آب بر ویژگیهای رئولوژیکی، تکنولوژیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه نشاسته ذرت غنی شده با آرد گندم سیاه اصغر فرهادی، سیدهادی پیغمبردوست، کاظم علیرضالو
چکیده -
متن کامل (PDF)
اقتصادی کردن و بهینه سازی فرآیند خشک کردن ورقه های کیوی پیش تیمار شده با دز پرتودهی به روش سطح پاسخ در ترکیب با روش تحلیل مولفههای اصلی اصغر عابدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ماندگاری و برخی خصوصیات کیفی فلفل دلمهای (capsicum annum L.) بستهبندی شده در اتمسفر اصلاح شده محمد سیاری، صبا صادقی، مصطفی کرمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید باکتریوسین در فرآیند غیر مداوم تخمیر ضایعات لبنی توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB12 صابر امیری، رضا رضایی مکرم، محمود صوتی خیابانی، محمود رضازاد باری، محمد علیزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ازن بر انبارمانی و برخی خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمهای مصطفی کرمی، محمد سیاری، صبا صادقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تأثیر اسانسهای آویشن شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) و زیره سبز (Cuminum cyminum) روی مدت ماندگاری برگرهای بهینهشده با سوریمی آزاده رشیدی مهر، علی فضل آرا، مهدی زارعی، مهدی پورمهدی بروجنی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فرآیندهای خشک کردن، پودر سازی و فشردهسازی به منظور تولید قرص فشرده سالم از گوجهفرنگی تازه علی قاسمی، رضا امیری چایجان، محمدحسین عزیزی تبریززاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
ردیابی و ارزیابی باقیمانده آنتیبیوتیکهای خانواده پنیسیلین در نمونه کبد، کلیه و گوشت گاو عرضه شده در میادین شهر تهران به روش کیت الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا میترا جلالی، مریم عطایی، بهروز اکبری آدرگانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه اثر تیمار حرارتی- رطوبتی دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگیهای خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن سیما مهاجر خراسانی، مهران اعلمی، مهدی کاشانی نژاد، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست فراسودمند غنیسازی شده با سبوس تخمیر شده برنج و عصاره کاهو در دوره ماندگاری حمیدرضا اسفندیاری، مریم مصلحی شاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر صمغهای بامیه و کربوکسیمتیلسلولز بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری نان بربری بهزاد ناصحی، راضیه رضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان تولید بستنی فراسودمند حاوی پودر جلبک دونالیلاسالینا میترا سلیم پور اردی، ژاله خوشخو، مژگان امتیازجو
چکیده -
متن کامل (PDF)
روش های مورد استفاده در تولید غذاهای بدون شکر یا کم شکر جهت مدیریت تغذیه ای بیماران دیابتی محمد نجاتیان، نازنین داراب زاده، سیده رقیه دروگر
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی نقاط بحرانی در خط تولید دوغ پاستوریزه و ارائه راهکارهای مناسب جهت کنترل آلودگیهای میکروبی مژگان یزدی، محبوبه سرابی جماب، ابوالفضل پهلوانلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود دسترسی زیستی پلیفنلهای پوست انار با تشکیل کمپلکس الحاقی با بتاسیکلودکسترین (β-CD) سارا کلانتری، لیلا روفهگرینژاد، sajad pirsa، مهدی قرهخانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مقاومت انتروکوکوسهای جدا شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیکهای رایج درمانی، فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آنها حسین زنگانه، سیدعلی مرتضوی، فخری شهیدی، بهروز علیزاده بهبهانی، Elnaz Mialni، محمدرضا عدالتیان دوم
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن صمغ دانه چیا بر ویژگی های فیزیکوشیمایی پودر زرشک تولید شده به روش کف پوشی محمد نوشاد، پریسا قاسمی، سمیرا دهقانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر سیستمهای پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی) مهدی قیافه داودی، مهدی کریمی، فریبا نقی پور، زهرا شیخ الاسلامی، عادل میرمجیدی، ریحانه احمدزاده قویدل
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر فرایند هیدروترمال بر خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی بتاگلوکان یولاف اعظم ستاری، جعفر محمدزاده میلانی، زینب زینب، علی پاکدین
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه کارآیی اتیدیوم مونوآزید (EMA) و پروپیدیوم مونوآزید (PMA)در شمارش سلول های زنده پاتوژن به روش PCR زمان واقعی در سیستم های مدل غذایی مریم عزیزخانی، فهیمه توریان
چکیده -
متن کامل (PDF)