You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی اثر سرعت سرد کردن و غلظت ارگانوژلاتور بر ویژگی های بافتی اولئوژل روغن کنجد و مقایسه آن با چربی حیوانی
نفیسه سلطانی زاده، سید امیر حسین گلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر افزودن آرد هسته خرما بر ویژگی‌های کوکی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
بهزاد ناصحی، سحر اصغری پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی عسل های با منشاء گیاهی مختلف در استان البرز
زینب رفتنی امیری، سبا بلقیسی
چکیده -   متن کامل (DOCX)
XML ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، تغذیه‌ای، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر چغندر قند
پونه مرادی، محمد گلی، جواد کرامت
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکومکانیکی پاستیل فراسودمند غنی‌شده با روغن ماهی درون‌پوشانی شده در نانوژل کیتوزان-استئاریک اسید به روش امولسیون پیکرینگ
حسین میرزائی مقدم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه و ارزیابی رفتار مصرف کنندگان میگو در کشور بر اساس نظریه رفتار برنامه ریزی شده
سهیل ریحانی پول، علیرضا عالیشاهی، افشین عادلی، عباس نرگسیان، سید مهدی اجاق
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML درون پوشانی ویتامین D3 با نانوذرات ژلاتین ساخته شده به روش ضد حلال دو مرحله ای
سمیه میرآقائی، زهرا امام جمعه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ماکارونی غنی شده با فیبر سیب‌زمینی و پودر جلبک دونالیلا سالینا و ارزیابی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی آن
یدالله مصدق، محمد توکلی، لیلا کمالی روستا، ژاله خوشخو، مرتضی سلطانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن پودر سنجد بر خواص آنتی‌اکسیدانی، تانن و خواص حسی شکلات نعنایی
زهرا تسخیری، معصومه مهربان سنگ آتش، زهرا نظری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس ریحان سبز و برهمکنش آن با آنتی بیوتیک های تتراسایکلین و کلرامفنیکل بر تعدادی از ریزاندامگان عامل عفونت و مسمومیت غذایی
حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی، محمدامین مهرنیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن مقادیر مختلف آب بر ویژگیهای رئولوژیکی، تکنولوژیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه نشاسته ذرت غنی شده با آرد گندم سیاه
اصغر فرهادی، سیدهادی پیغمبردوست، کاظم علیرضالو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اقتصادی کردن و بهینه سازی فرآیند خشک کردن ورقه های کیوی پیش تیمار شده با دز پرتودهی به روش سطح پاسخ در ترکیب با روش تحلیل مولفه‌های اصلی
اصغر عابدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ماندگاری و برخی خصوصیات کیفی فلفل دلمه‌ای (capsicum annum L.) بسته‌بندی شده در اتمسفر اصلاح شده
محمد سیاری، صبا صادقی، مصطفی کرمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید باکتریوسین در فرآیند غیر مداوم تخمیر ضایعات لبنی توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB12
صابر امیری، رضا رضایی مکرم، محمود صوتی خیابانی، محمود رضازاد باری، محمد علیزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ازن بر انبارمانی و برخی خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمه‌ای
مصطفی کرمی، محمد سیاری، صبا صادقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تأثیر اسانس‌های آویشن شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) و زیره سبز (Cuminum cyminum) روی مدت ماندگاری برگرهای بهینه‌شده با سوریمی
آزاده رشیدی مهر، علی فضل آرا، مهدی زارعی، مهدی پورمهدی بروجنی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فرآیندهای خشک کردن، پودر سازی و فشرده‌سازی به منظور تولید قرص فشرده سالم از گوجه‌فرنگی تازه
علی قاسمی، رضا امیری چایجان، محمدحسین عزیزی تبریززاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ردیابی و ارزیابی باقی‌مانده آنتی‌بیوتیک‌های خانواده پنی‌سیلین در نمونه کبد، کلیه و گوشت گاو عرضه شده در میادین شهر تهران به روش کیت الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا
میترا جلالی، مریم عطایی، بهروز اکبری آدرگانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه اثر تیمار حرارتی- رطوبتی دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی‌های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن
سیما مهاجر خراسانی، مهران اعلمی، مهدی کاشانی نژاد، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست فراسودمند غنی‌سازی شده با سبوس تخمیر شده برنج و عصاره کاهو در دوره ماندگاری
حمیدرضا اسفندیاری، مریم مصلحی شاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر صمغ‌های بامیه و کربوکسی‌متیل‌سلولز بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری
بهزاد ناصحی، راضیه رضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان تولید بستنی فراسودمند حاوی پودر جلبک دونالیلاسالینا
میترا سلیم پور اردی، ژاله خوشخو، مژگان امتیازجو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML روش های مورد استفاده در تولید غذاهای بدون شکر یا کم شکر جهت مدیریت تغذیه ای بیماران دیابتی
محمد نجاتیان، نازنین داراب زاده، سیده رقیه دروگر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی نقاط بحرانی در خط تولید دوغ پاستوریزه و ارائه راهکارهای مناسب جهت کنترل آلودگی‌های میکروبی
مژگان یزدی، محبوبه سرابی جماب، ابوالفضل پهلوانلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود دسترسی زیستی پلی‌فنل‌های پوست انار با تشکیل کمپلکس الحاقی با بتاسیکلودکسترین (β-CD)
سارا کلانتری، لیلا روفه‌گری‌نژاد، sajad pirsa، مهدی قره‌خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مقاومت انتروکوکوس‌های جدا شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک‌های رایج درمانی، فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آن‌ها
حسین زنگانه، سیدعلی مرتضوی، فخری شهیدی، بهروز علیزاده بهبهانی، Elnaz Mialni، محمدرضا عدالتیان دوم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن صمغ دانه چیا بر ویژگی های فیزیکوشیمایی پودر زرشک تولید شده به روش کف پوشی
محمد نوشاد، پریسا قاسمی، سمیرا دهقانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر سیستم‌های پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی)
مهدی قیافه داودی، مهدی کریمی، فریبا نقی پور، زهرا شیخ الاسلامی، عادل میرمجیدی، ریحانه احمدزاده قویدل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر فرایند هیدروترمال بر خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی بتاگلوکان یولاف
اعظم ستاری، جعفر محمدزاده میلانی، زینب زینب، علی پاکدین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه کارآیی اتیدیوم مونوآزید (EMA) و پروپیدیوم مونوآزید (PMA)در شمارش سلول های زنده پاتوژن به روش PCR زمان واقعی در سیستم های مدل غذایی
مریم عزیزخانی، فهیمه توریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue