You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
الکتروریزپوشانی: مبانی و کاربرد آن در صنایع غذایی محمد امین میری
*، بهروز قرآنی، حمید رضا میری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی سیب با استفاده از صمغ گوار حسینعلی شهرکی، سید حسین حسینی قابوس
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای آنتیاکسیدانی، فیزیکی -شیمیایی ورئولوژیکی آدامس تهیه شده از صمغ درخت بنه و شیرینکنندههای الکلی زهرا ابوطالبی، aktram pezeshki
*، بابک قنبرزاده، مریم خاکباز حشمتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ساخت یک آپتاحسگر آمپرومتریک برای تعیین میزان باقی مانده آنتی بیوتیک در شیر آیت محمدرزداری، مهدی قاسمی ورنامخواستی، سجاد رستمی، علی اصغر انصافی، زهرا ایزدی
*، مجتبی بنیادیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی ایمنی باکتریهای اسید لاکتیک پروتئولیتیک به دست آمده از نمونههای مختلف شیر خام علی مویدی
*، ماندانا محمودی، مرتضی خمیری، شهرام لقمان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی اثر پیشتیمار آنزیمبری، غوطهوری در غلظتهای مختلف محلول کلریدسدیم و خشککردن خلأ بر میزان جذب روغن و خواص کیفی قطعات سرخ شده بادنجان سیده الهام موسوی کلجاهی، نارملا آصفی
*، میترا صوفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج پلیساکارید محلول در آب از قارچ خوراکی صدفی بهکمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی آن حسین جوینده
*، زهرا حاجی ابراهیمی فروشانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی ماست قالبی کمچرب حاوی کنسانترهی پروتئینی آب-پنیر و رنگدانهی لوتئین فاطمه پناهی، جواد حصاری
*، صدیف آزرادمرد دمیرچی، سید عباس رافت، مهناز منافی دیزج یکان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرمولاسیون نوشیدنی انرژیزا حاوی شیرین کننده طبیعی و پروتئین آب پنیر توسط روش طرح مخلوط- رئوس انتهایی فاطمه زنده بودی، سمیرا یگانه زاد
*، علیرضا صادقیان، محمد مهدی قلیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پوشش خوراکی ژلاتینی حاوی اسانس جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی برگر ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچالی یاسمن هزاوه یی ها، پیمان مهستی شتربانی
*، ژاله خوشخو
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری فیلمهای خوراکی پروتئین کنجاله کنجد حاصل از دو روش استخراج قلیایی و نمکی سیمین صادقی، جعفر محمدزاده میلانی
*، رضا اسماعیل زاده، محمدرضا کسایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین برخی ویژگی های ماست بستنی حاوی شیره توت سفید و ترنجبین محمد رضا ناصری پور، وجیهه فدایی نوغانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن فیبر انبه بر خواص کیفی کیک اسفنجی ساناز خالدی، سارا موحد
*، محمد جواد شکوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر محلولهای شستشو برکاهش بار میکروبی در رطب مضافتی ابوالفضل گلشن تفتی
*، مریم روزبه
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای کاغذهای کرافت پوششدهی شده با محلولهای پروتئینی حاوی پودر عصاره چای با تکنیک لایه به لایه خود شکل گیرنده محبوبه کشیری
*، حسن اسدی، یحیی مقصودلو، حبیب الله میرزایی، ساجده آلسوی آلتینکای
چکیده -
متن کامل (PDF)
تهیه نانوحاملهای بیوپلیمری کیتوزان/صمغ عربی با روش کوآسرواسیون؛ ارزیابی خصوصیات فیزیکی، ریزساختاری/ملکولی و بررسی اثر آنها بر بهبود پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris) سید ابراهیم مرادی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی تولید کلروفیلین مس از چمن و بررسی پایداری آن در نوشیدنی نعناع طی زمان نگهداری حامد صابریان
*، حامد حسینی، شادی بلوریان، فرشته حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی کاربرد عصاره روناس به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی های کیفی دسر شیری طعم دار سمانه کبیری، سمیه رحیمی
*، وجیهه فدائی نوغانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی استخراج روغن از بادامزمینی با پیشتیمار فراصوت به کمک روش سطح پاسخ سید محمود میردیلمی، مهدی فرقانی، حمید بخش آبادی
*، رقیه شیرازی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات اولئوژل تولیدی به روش غیر حرارتی با استفاده از زیست پلیمرهای ژلاتین و زانتان و غنی سازی آن با ویتامین D Amir Goli
*چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی مریمگلی(Salvia officinalis)، ریحان(Ocimum basilicum) و دارچین بر ساکارومایسس سرویزیه در دوغ هاجر شهسوار، مرضیه بلندی
*، هما بقایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی جمعیت میکروبی ارقام خرمای استعمران، زاهدی، شاهانی، کبکاب، مرداسنگ، مضافتی و هلیله ای لیلا نصرت آبادی، حمیدرضا کاوسی، رضا حاجی محمدی فریمانی
*، محمد بلوردی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر استفاده از آرد چیا بر ویژگیهای تکنولوژیکی و تغذیهای نان حجیم بدون گلوتن اصغر فرهادی، سیدهادی پیغمبردوست
*، کاظم علیرضالو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی میکروامولسیونهای حاوی بتا- سیتواسترول بر پایه روغن کنجد عاطفه پورجاهد
*، حبیب اله عباسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثر پوشش پروبیوتیکی باکتریهای Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum روی شاخص های فیزیکی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) سکینه علیزاده
*، سید علی جعفرپور، سکینه یگانه، رضا صفری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر برداشت دقیق بر کیفیت عرق تولید شده از گیاهان دارویی (مطالعه موردی زوفا (Hyssopus officinalis)) علی صائبی، سعید مینایی
*، علیرضا مهدویان، محمد تقی عبادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
روش بهینه تهیه شیرین کننده طبیعی عصاره تغلیظ شده توت با ارزیابی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی شادی بصیری
*، فرزاد غیبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر دمای انبار و نیتریک اکسید بر کیفیت و انبارمانی آریلهای انار نادری مریم ماندگاری، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
*، لاله مشرف، مریم تاتاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر اینولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کفیر تولید شده از شیرگاومیش مهدی قصاب نزاد، محمد حجتی
*، حسین جوینده
چکیده -
متن کامل (PDF)
خواص فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی عسل حاوی عرق شوید به روش پروسهای و بیولوژیکی سارا خدری، محمد گلی
*، فروغ مرتضایی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)