You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML الکتروریزپوشانی: مبانی و کاربرد آن در صنایع غذایی
محمد امین میری *، بهروز قرآنی، حمید رضا میری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی سیب با استفاده از صمغ گوار
حسینعلی شهرکی، سید حسین حسینی قابوس *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی، فیزیکی -شیمیایی ورئولوژیکی آدامس تهیه شده از صمغ درخت بنه و شیرین‌کننده‌های الکلی
زهرا ابوطالبی، aktram pezeshki *، بابک قنبرزاده، مریم خاکباز حشمتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ساخت یک آپتاحسگر آمپرومتریک برای تعیین میزان باقی مانده آنتی بیوتیک در شیر
آیت محمدرزداری، مهدی قاسمی ورنامخواستی، سجاد رستمی، علی اصغر انصافی، زهرا ایزدی *، مجتبی بنیادیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی ایمنی باکتری‌های اسید لاکتیک پروتئولیتیک به دست آمده از نمونه‌های مختلف شیر خام
علی مویدی *، ماندانا محمودی، مرتضی خمیری، شهرام لقمان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی اثر پیش‌تیمار آنزیم‌بری، غوطه‌وری در غلظت‌های مختلف محلول کلریدسدیم و خشک‌کردن خلأ بر میزان جذب روغن و خواص کیفی قطعات سرخ ‌شده‌ بادنجان
سیده الهام موسوی کلجاهی، نارملا آصفی *، میترا صوفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج پلی‌ساکارید محلول در آب از قارچ خوراکی صدفی به‌کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن
حسین جوینده *، زهرا حاجی ابراهیمی فروشانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی ماست قالبی کم‌چرب حاوی کنسانتره‌ی پروتئینی آب-پنیر و رنگ‌دانه‌ی لوتئین
فاطمه پناهی، جواد حصاری *، صدیف آزرادمرد دمیرچی، سید عباس رافت، مهناز منافی دیزج یکان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرمولاسیون نوشیدنی انرژی‌زا حاوی شیرین کننده طبیعی و پروتئین آب پنیر توسط روش طرح مخلوط- رئوس انتهایی
فاطمه زنده بودی، سمیرا یگانه زاد *، علیرضا صادقیان، محمد مهدی قلیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پوشش خوراکی ژلاتینی حاوی اسانس جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی برگر ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچالی
یاسمن هزاوه یی ها، پیمان مهستی شتربانی *، ژاله خوشخو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری فیلم‌های خوراکی پروتئین کنجاله کنجد حاصل از دو روش استخراج قلیایی و نمکی
سیمین صادقی، جعفر محمدزاده میلانی *، رضا اسماعیل زاده، محمدرضا کسایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین برخی ویژگی های ماست بستنی حاوی شیره توت سفید و ترنجبین
محمد رضا ناصری پور، وجیهه فدایی نوغانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن فیبر انبه بر خواص کیفی کیک اسفنجی
ساناز خالدی، سارا موحد *، محمد جواد شکوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر محلول‌های شستشو برکاهش بار میکروبی در رطب مضافتی
ابوالفضل گلشن تفتی *، مریم روزبه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های کاغذهای کرافت پوشش‌دهی شده با محلول‌های پروتئینی حاوی پودر عصاره چای با تکنیک لایه به لایه خود شکل گیرنده
محبوبه کشیری *، حسن اسدی، یحیی مقصودلو، حبیب الله میرزایی، ساجده آلسوی آلتینکای
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه نانوحامل‌های بیوپلیمری کیتوزان/صمغ عربی با روش کوآسرواسیون؛ ارزیابی خصوصیات فیزیکی، ریزساختاری/ملکولی و بررسی اثر آن‌ها بر بهبود پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris)
سید ابراهیم مرادی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی تولید کلروفیلین مس از چمن و بررسی پایداری آن در نوشیدنی نعناع طی زمان نگه‌داری
حامد صابریان *، حامد حسینی، شادی بلوریان، فرشته حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی کاربرد عصاره روناس به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی های کیفی دسر شیری طعم دار
سمانه کبیری، سمیه رحیمی *، وجیهه فدائی نوغانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی استخراج روغن از بادام‌زمینی با پیش‌تیمار فراصوت به کمک روش سطح پاسخ
سید محمود میردیلمی، مهدی فرقانی، حمید بخش آبادی *، رقیه شیرازی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات اولئوژل تولیدی به روش غیر حرارتی با استفاده از زیست پلیمر‌های ژلاتین و زانتان و غنی سازی آن با ویتامین D
Amir Goli *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی مریم‌گلی(Salvia officinalis)، ریحان(Ocimum basilicum) و دارچین بر ساکارومایسس سرویزیه در دوغ
هاجر شهسوار، مرضیه بلندی *، هما بقایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی جمعیت میکروبی ارقام خرمای استعمران، زاهدی، شاهانی، کبکاب، مرداسنگ، مضافتی و هلیله ای
لیلا نصرت آبادی، حمیدرضا کاوسی، رضا حاجی محمدی فریمانی *، محمد بلوردی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر استفاده از آرد چیا بر ویژگی‌های تکنولوژیکی و تغذیه‌ای نان حجیم بدون گلوتن
اصغر فرهادی، سیدهادی پیغمبردوست *، کاظم علیرضالو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‎های فیزیکی و شیمیایی میکروامولسیون‎های حاوی بتا- سیتواسترول بر پایه روغن‎ کنجد
عاطفه پورجاهد *، حبیب اله عباسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثر پوشش پروبیوتیکی باکتری‌های Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum روی شاخص های فیزیکی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
سکینه علیزاده *، سید علی جعفرپور، سکینه یگانه، رضا صفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر برداشت دقیق بر کیفیت عرق تولید شده از گیاهان دارویی (مطالعه موردی زوفا (Hyssopus officinalis))
علی صائبی، سعید مینایی *، علیرضا مهدویان، محمد تقی عبادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML روش بهینه تهیه شیرین کننده طبیعی عصاره تغلیظ شده توت با ارزیابی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی
شادی بصیری *، فرزاد غیبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر دمای انبار و نیتریک اکسید بر کیفیت و انبارمانی آریل‌های انار نادری
مریم ماندگاری، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی *، لاله مشرف، مریم تاتاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر اینولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کفیر تولید شده از شیرگاومیش
مهدی قصاب نزاد، محمد حجتی *، حسین جوینده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عسل حاوی عرق شوید به روش پروسه‌ای و بیولوژیکی
سارا خدری، محمد گلی *، فروغ مرتضایی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue