You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تشکیل کمپلکس بین بیوپلیمرهای موسیلاژ دانه بزرک و ژلاتین به روش توده ای شدن مرکب
فرزانه محسنی، امیر گلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئین سویا با استفاده از صمغ دانه بالنگو
فخرالدین صالحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر تیمارهای پس از برداشت (آب گرم، اسید آسکوربیک و اسید سالیسیلیک) و بسته‌بندی بر خصوصیات کیفی میوه تازه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris L.)
معصومه عبدالهی، فرید مرادی نژاد، محمد حسن سیاری زهان، حسن بیات
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید و ارزیابی ویژگی‌های نانوکامپوزیت‌های هیبریدی کربوکسی‌متیل سلولز تقویت شده با نانوذرات مونت‌موریلونیت و TiO2
یونس زاهدی، بهرام فتحی آچاچلویی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML وویژگی‌های رنگ، رطوبت و ریزساختار نانو کپسول‌های امگا-3 تولیدشده با استفاده از تکنیک کواسرواسیون
سید علی جعفرپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن شیر سویا بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک در پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک
شیرین ایرانی، رضوان پوراحمد، علی اکبریان موغاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید الئوژل از روغن کلزا با استفاده از مخلوط اتیل سلولز و پلی‌گلیسرول پلی‌ ریسینولئات
فرناز شریعتی، صدیف آزادمرد دمیرچی، امیر حسین شیرانی راد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پروبیوتیک بومی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیرگونه پلانتاروم PTCC 1896 بر طول عمر با استفاده از مدل نماتود سینورابدایتیس الگانس به صورت درون تنی
صفورا اکبری علویجه، صبیحه سلیمانیان زاد، محمود شیخ زین الدین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات شرایط خشک کردن بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی پودر روغن تخمه ی کدو حلوایی
منصوره گرانپور، غلامحسن اسدی، زهرا امام جمعه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی و ماندگاری نان قالبی بدون گلوتن
زهرا نظری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر روش استخراج بر خاصیت آنتی اکسیدانی و برخی متابولیت‌های ثانویه عصاره گیاه اوجی
رضا اسماعیل زاده کناری، مریم اثنی عشری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی روند رهایش لیمونن از نانوساختار آمیلوز در سامانه شبیه‌سازی‌شده‌ی گوارشی با استفاده از سامانه استنتاج فازی -عصبی (ANFIS)
سید مهدی جعفری، محمد گنجه، یحیی مقصودلو، علی محمد تمدن، مهرداد نیاکوثری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر میزان اولئیک اسید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی زئین ذرت
عبدالحسین آقابابایی، سید علی مرتضوی، حمید توکلی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر استفاده از کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیک بدون گلوتن
فاطمه عباس‌زاده، فاطمه عباس‌زاده، مهران اعلمی، مهران اعلمی، علیرضا صادقی ماهونک، علیرضا صادقی ماهونک، مهدی کاشانی نژاد، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر دمای نگهداری و درجه استخراج بر زمان ماندگاری آرد گندم
رضا افخمی ماسوله، محمدرضا اسحاقی، اورنگ عیوض زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر روشهای مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ شمعدانی به منظور افزایش زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی فیتوفاگ در دمای 4 درجه سانتی گراد
فاطمه حسینی، سید روح الله جوادیان، سمیه بهرام
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی تولید اگزوپلی ساکارید توسط باکتری Rhizubium radiobacter PTCC 1654 در لجن لبنی با استفاده از روش آماری سطح پاسخ
الهام اسکندری، سید علی مرتضوی، آرش کوچکی، فریده طباطبایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصاره برگ گیاه برگ بو (Laurus nobilis L ) بر روی سویههای مختلف میکروبی
احمد پدرام نیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی آلودگی به آفلاتوکسین در پنیر سفید ایرانی به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
مرضیه خوری، عصمت خوری، علی محمدی ثانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر عصاره آزاد و نانوریزپوشانی شده شاهدانه در پایداری اکسایشی روغن سویا
تهمینه بخشنده، رضا اسماعیل زاده کناری، زینب رفتنی امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه متکا (.Ferula persica L) به صورت خالص و نانوریزپوشانی شده در افزایش پایداری روغن سویا
پویا تقی نیا، محمد حسین حداد خداپرست، محمد احمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر آرد گندم اکسترود شده و نشاسته پیش ژلاتینی شده گندم بر پارامترهای کیفی و فرآوری نان حجیم حاصل از خمیر منجمد
ایمان بهمنی، سحر نجفی، فاطمه زواره
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر ترکیبات جاذب رطوبت بر خصوصیات فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک فنجانی
مرضیه جرتنها، یحیی مقصودلو، مهران اعلمی، عماد احمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین محتوی، ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و شناسایی ترکیب فنولی غالب در عصاره اناریجه به روش کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا
شهلا سلمانیان، علیرضا صادقی ماهونک، معصومه جامسون
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی نانوساختارهای لیپیدی حاوی اولئوروپئین با استفاده از آزمون دینامیکی نور (DLS) و گرماسنجی روبشی تفاضلی (DSC)
منصوره سلیمانی فرد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیرصمغ پکتین و پودر ژل آلوئه‌ورا برپایدارسازی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی ومیکروبی شربت خاکشیر
اکرم آریان فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML آنالیز پروتئومیک گلیادین و اثر آن روی ویژگی های تکنولوژیکی نان مسطح
رویا آقاقلی زاده، مهدی کدیور، محمد حسین عزیزی، مرتضی زاهدی، محمدرضا رحیمی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر آنزیم پکتیناز و فراصوت بر کیفیت و راندمان استخراج لیکوپن از گوجه فرنگی
سمیرا مهدوی طارونی، علی معتمدزادگان، شبنم حمزه، سعید میرعرب رضی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خشک کردن برگ‌های نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در یک خشک‌کن ترکیبی هوای گرم-ماورای صوت: تأثیر دما و توان ماورای صوت بر زمان، انرژی مصرفی و کمیت اسانس
داود قنبریان، مهدی ترکی هرچگانی، عبدالله قاسمی پیربلوطی، مرتضی صادقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد توأم پلی‌آمین ها و کایتوزان بر ترکیبات زیستی فعال و قهوه‌ای شدن پسته تر
ملیکا بارزمان، سیدحسین میردهقان، فاطمه ناظوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات دما و pH های مختلف بر ویژگی‌های کیفی شربت کربناسیون دوم طی فرآیند خالص‌سازی شربت خام چغندرقند با استفاده از آنالیز کمترین مربعات جزئی (PLS)
بیوک آقا فرمانی، حبیب نویدی فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر صمغ های بومی دانه مرو و کتیرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس کچاپ
فاطمه علی اکبری، ثمر منصوری پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی توالی ژن رنین گاوی و تهیه سازه ژنی مناسب برای تولید کیموزین در مخمر Pichia pastoris
سهیلا محب زاده، ناصر زارع، رسول اصغری ذکریا، بهرام فتحی آچاچلویی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرحامل بر ویژگی های کیفی پودر کرفس تولید شده به وسیله خشک کن پاششی
سیده هدا حیدری بازاردهی، مهرناز امینی فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی آلودگی لوبیا چیتی به ترکیبات آلی پایدار به منظور افزایش ایمنی مواد غذایی (مطالعه موردی : کلرو دی بنزو دی اکسین )
آناهیتا شکورزاده، رکسانا موگوئی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر آنزیم‌بری، بسته‌بندی و مدت نگهداری بر محتوی رطوبت و جذب روغن سیب زمینی خشک شده با مایکروویو
شهرزاد شکوری، حمیدرضا توکلی‌پور، سید حمیدرضا ضیاالحق، سید محسن مرتضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های عملکردی ، مکانیکی و ساختاری فیلم سدیم کازینات با استفاده از نانو رس و اسانس خوشاریزه
رقیه اشرفی، هاله همتی، فروغ محترمی، احسان مقدس کیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات ضد اکسیداسیونی عصاره گیاه اوجی(Mentha aquatica) بر فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای فوق سرد(3- درجه سانتیگراد)
زهرا لطیفی، مهدی شریفی سلطانی، امیر رضا شویکلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدلسازی انتقال حرارت همبرگر طی سرخ کردن عمیق
نجمه واحد دهکردی، نفیسه جهانبخشیان، محمد حجت الاسلامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های تکنولوژیکی و ضد میکروبی نژادهای انتروکوکوس فاسیوم زیر گونه فاسیوم غیربیماری‌زا جدا شده از پنیر لیقوان
زهرا ایزدی مهر، مسعود یاورمنش، محمد باقر حبیبی، محمد رضا عدالتیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue