You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تشکیل کمپلکس بین بیوپلیمرهای موسیلاژ دانه بزرک و ژلاتین به روش توده ای شدن مرکب فرزانه محسنی، امیر گلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئین سویا با استفاده از صمغ دانه بالنگو فخرالدین صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر تیمارهای پس از برداشت (آب گرم، اسید آسکوربیک و اسید سالیسیلیک) و بستهبندی بر خصوصیات کیفی میوه تازه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris L.) معصومه عبدالهی، فرید مرادی نژاد، محمد حسن سیاری زهان، حسن بیات
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید و ارزیابی ویژگیهای نانوکامپوزیتهای هیبریدی کربوکسیمتیل سلولز تقویت شده با نانوذرات مونتموریلونیت و TiO2 یونس زاهدی، بهرام فتحی آچاچلویی
چکیده -
متن کامل (PDF)
وویژگیهای رنگ، رطوبت و ریزساختار نانو کپسولهای امگا-3 تولیدشده با استفاده از تکنیک کواسرواسیون سید علی جعفرپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن شیر سویا بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک در پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک شیرین ایرانی، رضوان پوراحمد، علی اکبریان موغاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید الئوژل از روغن کلزا با استفاده از مخلوط اتیل سلولز و پلیگلیسرول پلی ریسینولئات فرناز شریعتی، صدیف آزادمرد دمیرچی، امیر حسین شیرانی راد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پروبیوتیک بومی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیرگونه پلانتاروم PTCC 1896 بر طول عمر با استفاده از مدل نماتود سینورابدایتیس الگانس به صورت درون تنی صفورا اکبری علویجه، صبیحه سلیمانیان زاد، محمود شیخ زین الدین
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات شرایط خشک کردن بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی پودر روغن تخمه ی کدو حلوایی منصوره گرانپور، غلامحسن اسدی، زهرا امام جمعه
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی و ماندگاری نان قالبی بدون گلوتن زهرا نظری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر روش استخراج بر خاصیت آنتی اکسیدانی و برخی متابولیتهای ثانویه عصاره گیاه اوجی رضا اسماعیل زاده کناری، مریم اثنی عشری
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی روند رهایش لیمونن از نانوساختار آمیلوز در سامانه شبیهسازیشدهی گوارشی با استفاده از سامانه استنتاج فازی -عصبی (ANFIS) سید مهدی جعفری، محمد گنجه، یحیی مقصودلو، علی محمد تمدن، مهرداد نیاکوثری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر میزان اولئیک اسید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی زئین ذرت عبدالحسین آقابابایی، سید علی مرتضوی، حمید توکلی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر استفاده از کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگیهای کیک بدون گلوتن فاطمه عباسزاده، فاطمه عباسزاده، مهران اعلمی، مهران اعلمی، علیرضا صادقی ماهونک، علیرضا صادقی ماهونک، مهدی کاشانی نژاد، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر دمای نگهداری و درجه استخراج بر زمان ماندگاری آرد گندم رضا افخمی ماسوله، محمدرضا اسحاقی، اورنگ عیوض زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر روشهای مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ شمعدانی به منظور افزایش زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی فیتوفاگ در دمای 4 درجه سانتی گراد فاطمه حسینی، سید روح الله جوادیان، سمیه بهرام
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی تولید اگزوپلی ساکارید توسط باکتری Rhizubium radiobacter PTCC 1654 در لجن لبنی با استفاده از روش آماری سطح پاسخ الهام اسکندری، سید علی مرتضوی، آرش کوچکی، فریده طباطبایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصاره برگ گیاه برگ بو (Laurus nobilis L ) بر روی سویههای مختلف میکروبی احمد پدرام نیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی آلودگی به آفلاتوکسین در پنیر سفید ایرانی به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا مرضیه خوری، عصمت خوری، علی محمدی ثانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر عصاره آزاد و نانوریزپوشانی شده شاهدانه در پایداری اکسایشی روغن سویا تهمینه بخشنده، رضا اسماعیل زاده کناری، زینب رفتنی امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه متکا (.Ferula persica L) به صورت خالص و نانوریزپوشانی شده در افزایش پایداری روغن سویا پویا تقی نیا، محمد حسین حداد خداپرست، محمد احمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر آرد گندم اکسترود شده و نشاسته پیش ژلاتینی شده گندم بر پارامترهای کیفی و فرآوری نان حجیم حاصل از خمیر منجمد ایمان بهمنی، سحر نجفی، فاطمه زواره
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر ترکیبات جاذب رطوبت بر خصوصیات فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک فنجانی مرضیه جرتنها، یحیی مقصودلو، مهران اعلمی، عماد احمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین محتوی، ویژگیهای آنتیاکسیدانی و شناسایی ترکیب فنولی غالب در عصاره اناریجه به روش کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا شهلا سلمانیان، علیرضا صادقی ماهونک، معصومه جامسون
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی نانوساختارهای لیپیدی حاوی اولئوروپئین با استفاده از آزمون دینامیکی نور (DLS) و گرماسنجی روبشی تفاضلی (DSC) منصوره سلیمانی فرد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیرصمغ پکتین و پودر ژل آلوئهورا برپایدارسازی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی ومیکروبی شربت خاکشیر اکرم آریان فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
آنالیز پروتئومیک گلیادین و اثر آن روی ویژگی های تکنولوژیکی نان مسطح رویا آقاقلی زاده، مهدی کدیور، محمد حسین عزیزی، مرتضی زاهدی، محمدرضا رحیمی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر آنزیم پکتیناز و فراصوت بر کیفیت و راندمان استخراج لیکوپن از گوجه فرنگی سمیرا مهدوی طارونی، علی معتمدزادگان، شبنم حمزه، سعید میرعرب رضی
چکیده -
متن کامل (PDF)
خشک کردن برگهای نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در یک خشککن ترکیبی هوای گرم-ماورای صوت: تأثیر دما و توان ماورای صوت بر زمان، انرژی مصرفی و کمیت اسانس داود قنبریان، مهدی ترکی هرچگانی، عبدالله قاسمی پیربلوطی، مرتضی صادقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد توأم پلیآمین ها و کایتوزان بر ترکیبات زیستی فعال و قهوهای شدن پسته تر ملیکا بارزمان، سیدحسین میردهقان، فاطمه ناظوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات دما و pH های مختلف بر ویژگیهای کیفی شربت کربناسیون دوم طی فرآیند خالصسازی شربت خام چغندرقند با استفاده از آنالیز کمترین مربعات جزئی (PLS) بیوک آقا فرمانی، حبیب نویدی فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر صمغ های بومی دانه مرو و کتیرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس کچاپ فاطمه علی اکبری، ثمر منصوری پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی توالی ژن رنین گاوی و تهیه سازه ژنی مناسب برای تولید کیموزین در مخمر Pichia pastoris سهیلا محب زاده، ناصر زارع، رسول اصغری ذکریا، بهرام فتحی آچاچلویی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرحامل بر ویژگی های کیفی پودر کرفس تولید شده به وسیله خشک کن پاششی سیده هدا حیدری بازاردهی، مهرناز امینی فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی آلودگی لوبیا چیتی به ترکیبات آلی پایدار به منظور افزایش ایمنی مواد غذایی (مطالعه موردی : کلرو دی بنزو دی اکسین ) آناهیتا شکورزاده، رکسانا موگوئی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر آنزیمبری، بستهبندی و مدت نگهداری بر محتوی رطوبت و جذب روغن سیب زمینی خشک شده با مایکروویو شهرزاد شکوری، حمیدرضا توکلیپور، سید حمیدرضا ضیاالحق، سید محسن مرتضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های عملکردی ، مکانیکی و ساختاری فیلم سدیم کازینات با استفاده از نانو رس و اسانس خوشاریزه رقیه اشرفی، هاله همتی، فروغ محترمی، احسان مقدس کیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات ضد اکسیداسیونی عصاره گیاه اوجی(Mentha aquatica) بر فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای فوق سرد(3- درجه سانتیگراد) زهرا لطیفی، مهدی شریفی سلطانی، امیر رضا شویکلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی انتقال حرارت همبرگر طی سرخ کردن عمیق نجمه واحد دهکردی، نفیسه جهانبخشیان، محمد حجت الاسلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای تکنولوژیکی و ضد میکروبی نژادهای انتروکوکوس فاسیوم زیر گونه فاسیوم غیربیماریزا جدا شده از پنیر لیقوان زهرا ایزدی مهر، مسعود یاورمنش، محمد باقر حبیبی، محمد رضا عدالتیان
چکیده -
متن کامل (PDF)