You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر متقابل اسانس به لیمو و نانو امولسیون کیتوسان بر فعالیت های آنزیمی، محتوای آنتی اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius sub sp. sanctus)
شیرین رحمن زاده ایشکه، محمدرضا اصغری، حبیب شیرزاد، ابوالفضل علیرضالو *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیرصمغ زانتان و پکتین بر پایداری سوسپانسیون آب پرتقال پالپ‌دار
سعید قنادی، سارا موحد *، حسین احمدی چناربن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر غلظت آنزیم بر فعالیت ضد انجمادی ژلاتین هیدرولیز در اکتومیوزین خرچنگ دراز آب شیرین قرار گرفته در معرض چرخه های انجماد وانجمادزدایی
مهدی نیکو *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر عصاره برگ پیازچه کوهی بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های کیفی همبرگر نگهداری شده در یخچال
امیر فیجانی، سارا موحد *، حسین احمدی چناربن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML آنالیز تقریبی و ترکیب اسید چرب ماهی تازه و فراوری شده (Lethrinus nebulosus)
علی ابرومند *، سعید ضیایی نژاد، فریده باعثی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از سیستم استنتاج فازی-عصبی (انفیس) در مدل‌سازی استخراج روغن از بادام‌زمینی با پیش‌تیمار مایکروویو
رقیه شیرازی، حمید بخش آبادی *، مسعود بذرافشان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی سینتیک انتقال جرم ناگت مرغ طی پخت با سامانه مادون‌قرمز
مهدی کاشانی نژاد، امان محمد ضیایی فر *، علیرضا صادقی ماهونک، دل آسا رحیمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی درون پوشانی شده با آلژینات سدیم و سیلیس
مسعود نجف نجفی *، فرزانه ضیائیان یزدی نژاد، محبوبه سرابی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر عصاره میوه بلوط بر پایدار‌ی اکسایشی روغن سویا طی فرآیند حرارتی
علی محمدی، رضا فرهمندفر *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر سالیکورنیا اوروپایا (Salicornia europaea L) به عنوان جایگزین نمک طعام بر برخی خواص کیفی و حسی دوغ
شهین زمردی *، روژان شیخ قاسمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات زانتان، اینولین، تاپیوکا و نشاسته پیش ژلاتینه در شرایط مختلف تولید برروی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و ماندگاری سس مایونز کم چرب
علی رضا حاصلی *، مصطفی کرمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی نان تست فاقد گلوتن حاوی صمغ های عربی و دانه خرنوب
سپیده بهرامی *، مسعود هماپور، الهه رجبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تغییرات خصوصیات بافتی، تصویری و حسی کیک بدون گلوتن کم‌ چرب
فریبا نقی‌پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه‌ی تأثیر اسانس نعناع فلفلی و بنزوات سدیم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز
یعقوب جعفری، هادی الماسی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فرمولاسیون پنیر پروسس گسترش‌پذیر تولیدی از پنیر کُوپه، ایزوله سویا و اینولین
مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان فلزات سنگین سرب، کادمیوم، نیکل در زردآلوی خشک (Prunuse armeniaca linnaeus) (آفتابی وتیزابی) عرضه شده در بازارهای سطح شهر تهران
چنگیز اسفندیاری *، فاطمه باقری، پریسا زیارتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از نانوالیاف حاصل از الکتروریسی زئین به عنوان نانوحامل وانکومایسین: بررسی ویژگیها، آزادسازی و خاصیت ضد‫ میکروبی
محمد امین میری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاهش آفلاتوکسینM1 در شرایط invitro با استفاده از تثبیت ساکارومایسس سرویزیه بر سرامیک آلوماسیلیکات
مرجان فروغی *، محبوبه سرابی جماب، جواد کرامت، مسعود نجف نجفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه ی فیلم های امولسیونی بر پایه ی پروتئین پسته وحشی(بنه) به همراه اولئیک اسید و بررسی ویژگی های فیزیکی آن
بهناز طوقی عشقی، ناصر صداقت *، مسعود تقی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص کاربردی و ضد‌میکروبی بیونانوکامپوزیت صمغ قدومه شیرازی و نانو‌اکسید روی
ژاله ابراهیمی، امیر حیدری *، عبدالرضا محمدی نافچی، خدیجه پورخانعلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی فاقد پالم در مقایسه با روغن سرخ کردنی حاوی پالم
ایمان امیرسرداری، سیمین اسدالهی *، محمدرضا اسحاقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های خمیر و خصوصیات کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئینی سویا و صمغ دانه ریحان
فخرالدین صالحی *، سمیرا امین اخلاص، فاطمه سوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کنجد و مخلوط آن با روغن‌های کانولا و اولئین پالم
محمد قربانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر استفاده از آرد نخود خام و حرارت دیده بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
امان محمد ضیایی فر، محبوبه کشیری، بهاره فتحی، نازنین کریمی عبدالملکی، مهران اعلمی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML روغن ساختار یافته آفتابگردان؛ ارزیابی کینتیک بلورینگی و ریزساختار
مهدی نادری *، لادن رشیدی، جمشید فرمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر شرایط هیدرولیز آنزیمی کازئین با پانکراتین بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و عملکردی کازئین هیدرولیز شده
علیرضا صادقی ماهونک *، خشایار سرابندی، حامد همیشه کار، محمد قربانی، سید مهدی جعفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص رئولوژیکی و بافتی سس مایونز کم چرب تهیه‌شده با استفاده از امولسیفایر مونو-دی گلیسرید و صمغ های گوار و زانتان
پیمان رجایی *، محمد اردستانی، مهناز هاشمی روان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتقا خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس به‌وسیله ریز پوشانی اکستروژن دولایه آلژینات سدیم و صمغ زودو
سعید سخاوتی زاده، حمید رضا قیصری *، محمود امین لاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی استخراج پکتین از غلاف نخود فرنگی به کمک امواج میکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ
بهروز اکبری *، منا بهرامی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML آنالیز و تفسیر داده‌های حسی با استفاده از تحلیل مولفه‌های اصلی (PCA)
امیررضا شویک لو *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های انعقادی عصاره گیاه مایه پنیر Withania coagulans L. بر الگوی الکتروفورتیک پروتئین‌های حاصل از آب‌پنیر و بهینه کردن شرایط انعقاد در مقایسه با مایه پنیر استاندارد (کیموزین)
مسعود علیرضایی *، محمد حسین قارونی، آزاده خونساری، علی ولیزاده، کبری چهاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلمهای دولایه پکتین-موم کارنوبا به همراه نانوتیتان
الهام مجد زاده، حسین میرزائی مقدم، محمد هادی موحدنژاد، احمد رجایی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد صمغ کنجاک و فیبر سویا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کالباس کم چرب
صفورا شریفیان، محمد فاضل *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج لوتئین با استفاده از فناوری نانو (روش میکروامولسیون): تاثیر سورفاکتانت‌، کمک‌سورفاکتانت و پیش‌تیمار فراصوت
مهدی جلالی جیوان *، سلیمان عباسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر شرایط فرایند سرخ کردن بر جذب روغن و محاسبه ضریب انتشار موثر رطوبت در فرایند سرخ کردن عمیق فیش فینگر
سید حسین ایزدی، زهرا امام جمعه *، غلامرضا عسکری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خشک کردن کف پوشی پوره قارچ دکمه ای (Agaricusbisporus) و مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن
آتنا پاسبان، محبت محبی *، هاشم پور آذرنگ، مهدی وریدی، آرزو عباسی، سمیرا سیدی مرغکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue