You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثر متقابل اسانس به لیمو و نانو امولسیون کیتوسان بر فعالیت های آنزیمی، محتوای آنتی اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius sub sp. sanctus) شیرین رحمن زاده ایشکه، محمدرضا اصغری، حبیب شیرزاد، ابوالفضل علیرضالو
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیرصمغ زانتان و پکتین بر پایداری سوسپانسیون آب پرتقال پالپدار سعید قنادی، سارا موحد
*، حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر غلظت آنزیم بر فعالیت ضد انجمادی ژلاتین هیدرولیز در اکتومیوزین خرچنگ دراز آب شیرین قرار گرفته در معرض چرخه های انجماد وانجمادزدایی مهدی نیکو
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر عصاره برگ پیازچه کوهی بر زمان ماندگاری و ویژگیهای کیفی همبرگر نگهداری شده در یخچال امیر فیجانی، سارا موحد
*، حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
آنالیز تقریبی و ترکیب اسید چرب ماهی تازه و فراوری شده (Lethrinus nebulosus) علی ابرومند
*، سعید ضیایی نژاد، فریده باعثی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از سیستم استنتاج فازی-عصبی (انفیس) در مدلسازی استخراج روغن از بادامزمینی با پیشتیمار مایکروویو رقیه شیرازی، حمید بخش آبادی
*، مسعود بذرافشان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی سینتیک انتقال جرم ناگت مرغ طی پخت با سامانه مادونقرمز مهدی کاشانی نژاد، امان محمد ضیایی فر
*، علیرضا صادقی ماهونک، دل آسا رحیمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی درون پوشانی شده با آلژینات سدیم و سیلیس مسعود نجف نجفی
*، فرزانه ضیائیان یزدی نژاد، محبوبه سرابی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر عصاره میوه بلوط بر پایداری اکسایشی روغن سویا طی فرآیند حرارتی علی محمدی، رضا فرهمندفر
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر سالیکورنیا اوروپایا (Salicornia europaea L) به عنوان جایگزین نمک طعام بر برخی خواص کیفی و حسی دوغ شهین زمردی
*، روژان شیخ قاسمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات زانتان، اینولین، تاپیوکا و نشاسته پیش ژلاتینه در شرایط مختلف تولید برروی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و ماندگاری سس مایونز کم چرب علی رضا حاصلی
*، مصطفی کرمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی نان تست فاقد گلوتن حاوی صمغ های عربی و دانه خرنوب سپیده بهرامی
*، مسعود هماپور، الهه رجبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تغییرات خصوصیات بافتی، تصویری و حسی کیک بدون گلوتن کم چرب فریبا نقیپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسهی تأثیر اسانس نعناع فلفلی و بنزوات سدیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز یعقوب جعفری، هادی الماسی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فرمولاسیون پنیر پروسس گسترشپذیر تولیدی از پنیر کُوپه، ایزوله سویا و اینولین مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان فلزات سنگین سرب، کادمیوم، نیکل در زردآلوی خشک (Prunuse armeniaca linnaeus) (آفتابی وتیزابی) عرضه شده در بازارهای سطح شهر تهران چنگیز اسفندیاری
*، فاطمه باقری، پریسا زیارتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از نانوالیاف حاصل از الکتروریسی زئین به عنوان نانوحامل وانکومایسین: بررسی ویژگیها، آزادسازی و خاصیت ضد میکروبی محمد امین میری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
کاهش آفلاتوکسینM1 در شرایط invitro با استفاده از تثبیت ساکارومایسس سرویزیه بر سرامیک آلوماسیلیکات مرجان فروغی
*، محبوبه سرابی جماب، جواد کرامت، مسعود نجف نجفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تهیه ی فیلم های امولسیونی بر پایه ی پروتئین پسته وحشی(بنه) به همراه اولئیک اسید و بررسی ویژگی های فیزیکی آن بهناز طوقی عشقی، ناصر صداقت
*، مسعود تقی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص کاربردی و ضدمیکروبی بیونانوکامپوزیت صمغ قدومه شیرازی و نانواکسید روی ژاله ابراهیمی، امیر حیدری
*، عبدالرضا محمدی نافچی، خدیجه پورخانعلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی فاقد پالم در مقایسه با روغن سرخ کردنی حاوی پالم ایمان امیرسرداری، سیمین اسدالهی
*، محمدرضا اسحاقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای خمیر و خصوصیات کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئینی سویا و صمغ دانه ریحان فخرالدین صالحی
*، سمیرا امین اخلاص، فاطمه سوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کنجد و مخلوط آن با روغنهای کانولا و اولئین پالم محمد قربانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر استفاده از آرد نخود خام و حرارت دیده بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج امان محمد ضیایی فر، محبوبه کشیری، بهاره فتحی، نازنین کریمی عبدالملکی، مهران اعلمی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
روغن ساختار یافته آفتابگردان؛ ارزیابی کینتیک بلورینگی و ریزساختار مهدی نادری
*، لادن رشیدی، جمشید فرمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر شرایط هیدرولیز آنزیمی کازئین با پانکراتین بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی و عملکردی کازئین هیدرولیز شده علیرضا صادقی ماهونک
*، خشایار سرابندی، حامد همیشه کار، محمد قربانی، سید مهدی جعفری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص رئولوژیکی و بافتی سس مایونز کم چرب تهیهشده با استفاده از امولسیفایر مونو-دی گلیسرید و صمغ های گوار و زانتان پیمان رجایی
*، محمد اردستانی، مهناز هاشمی روان
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارتقا خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس بهوسیله ریز پوشانی اکستروژن دولایه آلژینات سدیم و صمغ زودو سعید سخاوتی زاده، حمید رضا قیصری
*، محمود امین لاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی استخراج پکتین از غلاف نخود فرنگی به کمک امواج میکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ بهروز اکبری
*، منا بهرامی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
آنالیز و تفسیر دادههای حسی با استفاده از تحلیل مولفههای اصلی (PCA) امیررضا شویک لو
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای انعقادی عصاره گیاه مایه پنیر Withania coagulans L. بر الگوی الکتروفورتیک پروتئینهای حاصل از آبپنیر و بهینه کردن شرایط انعقاد در مقایسه با مایه پنیر استاندارد (کیموزین) مسعود علیرضایی
*، محمد حسین قارونی، آزاده خونساری، علی ولیزاده، کبری چهاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلمهای دولایه پکتین-موم کارنوبا به همراه نانوتیتان الهام مجد زاده، حسین میرزائی مقدم، محمد هادی موحدنژاد، احمد رجایی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد صمغ کنجاک و فیبر سویا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کالباس کم چرب صفورا شریفیان، محمد فاضل
*چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج لوتئین با استفاده از فناوری نانو (روش میکروامولسیون): تاثیر سورفاکتانت، کمکسورفاکتانت و پیشتیمار فراصوت مهدی جلالی جیوان
*، سلیمان عباسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر شرایط فرایند سرخ کردن بر جذب روغن و محاسبه ضریب انتشار موثر رطوبت در فرایند سرخ کردن عمیق فیش فینگر سید حسین ایزدی، زهرا امام جمعه
*، غلامرضا عسکری
چکیده -
متن کامل (PDF)
خشک کردن کف پوشی پوره قارچ دکمه ای (Agaricusbisporus) و مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن آتنا پاسبان، محبت محبی
*، هاشم پور آذرنگ، مهدی وریدی، آرزو عباسی، سمیرا سیدی مرغکی
چکیده -
متن کامل (PDF)