ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 76 - ( 1397 )
تحلیل انرژی و اگزرژی فرآیند خشک کردن قطعات سیب در یک خشککن هوای گرم
ص. 1-11
محسن بیگی
چکیده
(4824 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1919 دریافت)
بررسی استفاده از خواص لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس کانکئی جدا شده از عسل در تهیه آب انار پروبیوتیک
ص. 13-23
لیلا ناطقی
،
نیلوفر قربانی
،
ناصر تاج آبادی
چکیده
(5191 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2323 دریافت)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و جداسازی اولیه فرکشن های پپتیدی فرآورده تخمیری سس سوراغ
ص. 25-35
مهدی نیکو
،
رامین مناف فر
،
مهدی ایمانی
،
حسن احمدی گاولیقی
چکیده
(4672 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1375 دریافت)
پتانسیل پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس های جدا شده از ماست لیقوان تبریز
ص. 37-50
محمود توکلی
چکیده
(4687 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1261 دریافت)
اثر عصاره های مختلف بره موم بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقرهای در شرایط یخچال: ترکیبات شیمیایی، ارزیابی میکروبی و حسی
ص. 51-65
سیده زهرا سیدالنگی
،
علی اکبر شیخی کوهسار
،
مهشید شاملوفر
،
صابر شزیفیان
چکیده
(5227 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1475 دریافت)
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فیتوشیمیایی و ضد میکروبی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر جمعیت ریزاندامگان عامل مسمومیت و عفونت غذایی
ص. 67-76
فریده طباطبایی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
علیرضا وسیعی
،
سید علی مرتضوی
،
فخری شهیدی
چکیده
(4525 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2938 دریافت)
بررسی خواص فیزیکی کدو مسمایی(.L Cucurbita pepo) در فرآیند سرخ کردن عمیق
ص. 77-86
نینا دلیری
،
فریبا زینالی
،
محسن اسمعیلی
چکیده
(6470 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1442 دریافت)
تاثیر غلظتهای متفاوت گلیسرول و سوربیتول بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین کانولا
ص. 87-100
فرزانه ولی پور
چکیده
(3273 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1186 دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد و مقایسه ویژگیهای آن با بستنی معمولی
ص. 101-115
سجاد قادری
،
مصطفی مظاهری تهرانی
،
سید محمد علی رضوی
چکیده
(3574 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1544 دریافت)
اثرجایگزین کردن نمک طعام با عصاره گیاه سیاه شور مصری در فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی تولیدی به شیوه فراپالایش: با رویکرد رژیمی
ص. 117-130
صدیقه امیری
،
امیر شاکریان
،
محمد حجت الاسلامی
،
ساحل سها
چکیده
(3229 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1704 دریافت)
بررسی اثر سبوس گندم با اسید فیتیک کاهش یافته بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مرغ برگر
ص. 131-140
الهه اکبری
،
جواد کرامت
،
مهشید جهادی
چکیده
(2138 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1323 دریافت)
بررسی اثر صمغ های اسفرزه و گزانتان بر ویژگی های فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی
ص. 141-152
سمیرا بیک زاده
،
سید هادی پیغمبردوست
،
مهدی بیک زاده
،
محمد اصغری جعفرآبادی
،
عزیز همایونی راد
چکیده
(5923 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5283 دریافت)
بررسی سینیتیک استخراج نشاسته از سیبزمینی با مدلهای تحلیلی و تجربی، با بهکارگیری الگوریتم ژنتیک
ص. 153-164
ریحانه حسن زاده
،
بهروز عباسی سورکی
،
جواد صیاد امین
چکیده
(2493 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1122 دریافت)
بررسی قابلیت اتصال به کلسیم پپتیدهای زیست فعال حاصل از پروتئین دانه ی گوجه
ص. 167-175
نسیم مشگین فر
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
بهروز اکبری
،
محمد قربانی
،
فیدل تولدرا
چکیده
(2117 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1053 دریافت)
بررسی اثر گلیسرول و سوربیتول بر ریز ساختار و ویژگی های فیزیکو شیمیایی فیلم خوراکی ترکیبی ایزوله پروتئین کانولا- ژلاتین
ص. 175-185
آزاده رائیجی
،
علی معتمدزادگان
،
یحیی مقصودلو
چکیده
(2746 مشاهده)
بهینه سازی ترکیب پوشش خوراکی با کاربرد طرح مرکب بر عمر انباری و خواص کیفی میوه انجیر (Ficus Carica domestica L.)
ص. 189-206
ندا مومنی
،
میرخلیل پیروزی فرد
،
محمد علیزاده خالدآباد
چکیده
(2275 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1735 دریافت)
بررسی اثر افزودن شیر ارزن بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA-5، باکتری های آغازگر ماست و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک
ص. 207-219
سمیرا فرقانی
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
جواد حصاری
،
رضا رضایی مکرم
چکیده
(2633 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2725 دریافت)
بررسی اثر آنزیم گلوکزایزومراز بر محلول گلوکزی و هیدرولیز محلول شکر سفید با آنزیم انورتاز جهت تولید شربت با فروکتوز بالا
ص. 221-230
خدیجه شیرانی بیدابادی
،
محمد حجت الاسلامی
چکیده
(5510 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1443 دریافت)
بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی عصاره جلبک قهوه ای (Sargassum glaucescens) در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 231-242
علی طاهری
،
افره نصرتی
،
چکاوک خواجه امیری
چکیده
(3299 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1401 دریافت)
تولید مربای سیب با کالری کاهشیافته با استفاده از سوکرالوز و مالتودکسترین به جای شکر و بررسی ویژگیهای کیفی آن
ص. 243-255
مهسا درویشی
،
محمد حجت الاسلامی
،
جواد کرامت
چکیده
(2565 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1051 دریافت)
تاثیر افزودن پودر چای سبز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتیاکسیدانی بستنی
ص. 257-268
علیرضا ملک نژاد
،
لیلا ناطقی
،
علیرضا شهاب لواسانی
چکیده
(2182 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1059 دریافت)
تاثیر سوکرالوز و مالتیتول برخواص فیزیکوشیمیایی و حسی ذرت حجیم شده به روش انفجاری شیرین
ص. 269-279
احمد کارگری دهکردی
،
سارا موحد
،
بیژن خورشیدپور
چکیده
(2482 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1066 دریافت)
تأثیر کازئینات سدیم و عصاره نعناع فلفلی بر میزان پروتئولیز و خاصیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین در ماست پروبیوتیک بدون چربی
ص. 281-292
شهین زمردی
،
عزیزه رضایی
،
اصغر خسروشاهی اصل
،
حسن ملکی نژاد
چکیده
(2471 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1026 دریافت)
مقایسه اثر روش های مختلف استخراج بر خصوصیات ضداکسایشی عصاره های پالپ میوه ازگیل ژاپنی(Eriobotrya japonica Lindl.) در پایدارسازی روغن سویا
ص. 293-306
مجتبی دلفانیان
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
محمد علی سحری
چکیده
(2924 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(764 دریافت)
اثر کیتوزان و کلرید کلسیم بر حفظ کیفیت پس از برداشت و ترکیبهای پاداکسنده میوه توتفرنگی
ص. 307-317
حسین میغانی
،
ناصر برومند
،
اسحاق مقبلی
چکیده
(2778 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2073 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پودر ژله حاوی پودر کدوحلوایی
ص. 319-328
فاطمه کریمی
،
سید حسین حسینی قابوس
چکیده
(2857 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1602 دریافت)
تاثیر بسته بندی نانوکامپوزیتهای زیست تخریب پذیر بر پایه پلی اتیلن- نشاسته- نانورس بر خصوصیات فیزیکوشیمایی قارچ دکمه ای
ص. 329-335
مهناز بنایان کرمانی
،
الهام مهدیان
،
رضا کاراژیان
چکیده
(4949 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2890 دریافت)
بررسی تأثیر تکنیک تبادل یونی و دما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی محلول شکر خام و سفید
ص. 337-345
خدیجه شیرانی بیدابادی
،
محمد حجت الاسلامی
چکیده
(4850 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1840 دریافت)
غنی سازی غلات صبحانه با استفاده از پودر کدوحلوایی
ص. 347-356
فاطمه غفوری
،
سید حسین حسینی قابوس
چکیده
(2057 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1357 دریافت)
بهینهسازی پوششدهی در کیکهای فاقد گلوتن غنیشده با بتاکاروتن با روش سطح پاسخ
ص. 357-369
زینب بهاری
،
داود زارع
،
سارا موحد
چکیده
(5137 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1562 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 343