You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تحلیل انرژی و اگزرژی فرآیند خشک کردن قطعات سیب در یک خشککن هوای گرم محسن بیگی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی استفاده از خواص لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس کانکئی جدا شده از عسل در تهیه آب انار پروبیوتیک لیلا ناطقی، نیلوفر قربانی، ناصر تاج آبادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و جداسازی اولیه فرکشن های پپتیدی فرآورده تخمیری سس سوراغ مهدی نیکو، رامین مناف فر، مهدی ایمانی، حسن احمدی گاولیقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
پتانسیل پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس های جدا شده از ماست لیقوان تبریز محمود توکلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر عصاره های مختلف بره موم بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقرهای در شرایط یخچال: ترکیبات شیمیایی، ارزیابی میکروبی و حسی سیده زهرا سیدالنگی، علی اکبر شیخی کوهسار، مهشید شاملوفر، صابر شزیفیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فیتوشیمیایی و ضد میکروبی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر جمعیت ریزاندامگان عامل مسمومیت و عفونت غذایی فریده طباطبایی، بهروز علیزاده بهبهانی، علیرضا وسیعی، سید علی مرتضوی، فخری شهیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکی کدو مسمایی(.L Cucurbita pepo) در فرآیند سرخ کردن عمیق نینا دلیری، فریبا زینالی، محسن اسمعیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر غلظتهای متفاوت گلیسرول و سوربیتول بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین کانولا فرزانه ولی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد و مقایسه ویژگیهای آن با بستنی معمولی سجاد قادری، مصطفی مظاهری تهرانی، سید محمد علی رضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرجایگزین کردن نمک طعام با عصاره گیاه سیاه شور مصری در فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی تولیدی به شیوه فراپالایش: با رویکرد رژیمی صدیقه امیری، امیر شاکریان، محمد حجت الاسلامی، ساحل سها
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر سبوس گندم با اسید فیتیک کاهش یافته بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مرغ برگر الهه اکبری، جواد کرامت، مهشید جهادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر صمغ های اسفرزه و گزانتان بر ویژگی های فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی سمیرا بیک زاده، سید هادی پیغمبردوست، مهدی بیک زاده، محمد اصغری جعفرآبادی، عزیز همایونی راد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی سینیتیک استخراج نشاسته از سیبزمینی با مدلهای تحلیلی و تجربی، با بهکارگیری الگوریتم ژنتیک ریحانه حسن زاده، بهروز عباسی سورکی، جواد صیاد امین
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی قابلیت اتصال به کلسیم پپتیدهای زیست فعال حاصل از پروتئین دانه ی گوجه نسیم مشگین فر، علیرضا صادقی ماهونک، بهروز اکبری، محمد قربانی، فیدل تولدرا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر گلیسرول و سوربیتول بر ریز ساختار و ویژگی های فیزیکو شیمیایی فیلم خوراکی ترکیبی ایزوله پروتئین کانولا- ژلاتین آزاده رائیجی، علی معتمدزادگان، یحیی مقصودلو
چکیده
بهینه سازی ترکیب پوشش خوراکی با کاربرد طرح مرکب بر عمر انباری و خواص کیفی میوه انجیر (Ficus Carica domestica L.) ندا مومنی، میرخلیل پیروزی فرد، محمد علیزاده خالدآباد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر افزودن شیر ارزن بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA-5، باکتری های آغازگر ماست و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک سمیرا فرقانی، سیدهادی پیغمبردوست، جواد حصاری، رضا رضایی مکرم
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر آنزیم گلوکزایزومراز بر محلول گلوکزی و هیدرولیز محلول شکر سفید با آنزیم انورتاز جهت تولید شربت با فروکتوز بالا خدیجه شیرانی بیدابادی، محمد حجت الاسلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی عصاره جلبک قهوه ای (Sargassum glaucescens) در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ علی طاهری، افره نصرتی، چکاوک خواجه امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید مربای سیب با کالری کاهشیافته با استفاده از سوکرالوز و مالتودکسترین به جای شکر و بررسی ویژگیهای کیفی آن مهسا درویشی، محمد حجت الاسلامی، جواد کرامت
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن پودر چای سبز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتیاکسیدانی بستنی علیرضا ملک نژاد، لیلا ناطقی، علیرضا شهاب لواسانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر سوکرالوز و مالتیتول برخواص فیزیکوشیمیایی و حسی ذرت حجیم شده به روش انفجاری شیرین احمد کارگری دهکردی، سارا موحد، بیژن خورشیدپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر کازئینات سدیم و عصاره نعناع فلفلی بر میزان پروتئولیز و خاصیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین در ماست پروبیوتیک بدون چربی شهین زمردی، عزیزه رضایی، اصغر خسروشاهی اصل، حسن ملکی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه اثر روش های مختلف استخراج بر خصوصیات ضداکسایشی عصاره های پالپ میوه ازگیل ژاپنی(Eriobotrya japonica Lindl.) در پایدارسازی روغن سویا مجتبی دلفانیان، رضا اسماعیل زاده کناری، محمد علی سحری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر کیتوزان و کلرید کلسیم بر حفظ کیفیت پس از برداشت و ترکیبهای پاداکسنده میوه توتفرنگی حسین میغانی، ناصر برومند، اسحاق مقبلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پودر ژله حاوی پودر کدوحلوایی فاطمه کریمی، سید حسین حسینی قابوس
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر بسته بندی نانوکامپوزیتهای زیست تخریب پذیر بر پایه پلی اتیلن- نشاسته- نانورس بر خصوصیات فیزیکوشیمایی قارچ دکمه ای مهناز بنایان کرمانی، الهام مهدیان، رضا کاراژیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر تکنیک تبادل یونی و دما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی محلول شکر خام و سفید خدیجه شیرانی بیدابادی، محمد حجت الاسلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
غنی سازی غلات صبحانه با استفاده از پودر کدوحلوایی فاطمه غفوری، سید حسین حسینی قابوس
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی پوششدهی در کیکهای فاقد گلوتن غنیشده با بتاکاروتن با روش سطح پاسخ زینب بهاری، داود زارع، سارا موحد
چکیده -
متن کامل (PDF)