ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 75 - ( 1397 )
تأثیر شرایط فرایند اکستروژن پخت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی فراورده حجیم شده سورگوم
ص. 1-12
مرنضی جعفری
،
آرش کوچکی
،
الناز میلانی
چکیده
(5700 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2079 دریافت)
تشخیص وجود مشتقات خوکی در نمونههای گوشت و غذاهای بسیار فرآوری شده مشکوک با استفاده از روش واکنش زنجیرهای پلیمراز زمان واقعی
ص. 13-22
الهام ملکی
،
محمد قربانی
،
محمد حمید
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مرتضی خمیری
چکیده
(5188 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1864 دریافت)
بررسی تأثیر عصاره نانوریزپوشانی شده برگ گزنه در کنترل پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 23-33
رضا اسماعیل زاده کناری
،
پونه پناهی
چکیده
(4541 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1550 دریافت)
تاثیر پوشش کیتوزان حاوی اسانس پونهکوهی بر ماندگاری گوشت فیله مرغ در دوره نگهداری در دمای یخچال
ص. 35-45
هدی حکیم
،
علی فضل آرا
،
مهرنوش تدینی
چکیده
(5668 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4660 دریافت)
تولید بستنی فراسودمند با پودر کدوحلوایی
ص. 47-59
مرضیه عاشورمحمدی
،
سید حسین حسینی قابوس
چکیده
(5021 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1260 دریافت)
تأثیر انجماد ترموالکتریک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، خصوصیات حسی و کیفیت میکروبی گوشت قرمز
ص. 61-71
آرزو سیاری
،
مجید جوانمرد
،
شهریار صرامی
چکیده
(4480 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1728 دریافت)
مدلسازی اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات بافتی کیک هویج
ص. 73-82
فخرالدین صالحی
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(4199 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1178 دریافت)
بررسی تأثیر پودرتفاله چغندر و صمغ عربی بر ویژگیهایخمیر و نان بربری
ص. 83-92
بهزاد ناصحی
،
علی اکبر ابراهیمی
چکیده
(3065 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1863 دریافت)
تأثیر پیش تیمار امواج فراصوت و نوع حلال بر ظرفیت ضد اکسایشی و ترکیبات فنلی قهوه
ص. 93-100
هادی یوسفی ماکویی
،
عباس جلیل زاده
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(2704 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(977 دریافت)
تولید پودر خرما به روش خشک کردن پاششی و ارزیابی متغیرهای خشک کردن در خواص فیزیکی پودر حاصل
ص. 101-111
صدیقه مقبلی
،
سید مهدی جعفری
،
یحیی مقصودلو
چکیده
(3504 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2099 دریافت)
بررسی جایگزینی سوربات ها با پلی اول ها و تاثیر بر روی خواص فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و بافتی کیک مافین
ص. 113-121
ایمان بهمنی
،
مرضیه بلندی
چکیده
(11252 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(15349 دریافت)
بررسی تاثیر پیشتیمارهای مختلف بر خصوصیات تغییر رنگ و بافت در خشککردن لایههای سیب
ص. 123-136
علی متولی
،
سید جعفر هاشمی
چکیده
(2251 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1629 دریافت)
ارزیابی اثر رنگ های طبیعی و مصنوعی بر برخی ویژگی های نان برنجی
ص. 137-147
زینب رفتنی امیری
،
سمیه سلمانی
چکیده
(2557 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1641 دریافت)
انتخاب استاندارد داخلی مناسب جهت تعیین بازدهی اینتراستریفیکاسیون روغن سویا به کمک مایکروویو
ص. 149-159
لیلا دهقان
،
محمد تقی گلمکانی
چکیده
(2144 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3121 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون شیر پسته با استفاده از روش سطح پاسخ و ارزیابی ویسکوزیته،خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
ص. 161-172
سمانه گردابی طرقی
،
مهرناز امینی فر
،
مریم مصلحی شاد
چکیده
(2120 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1138 دریافت)
بهینه سازی ویژگیهای فیزیکی، بازدارندگی و آنتی اکسیدانی فیلم بیونانوکامپوزیت کفیران- نانورس حاوی آلفاتوکوفرول با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 173-188
ستاره عطالو
،
محمد علیزاده خالدآباد
،
هادی الماسی
چکیده
(2002 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1071 دریافت)
عوامل موثر بر تولید و فعالیت آنزیم لخته کننده شیر در قارچ Rhizomucor miehei
ص. 189-200
پروانه راشدی
،
ناصر زارع
،
بهرام فتحی آچاچلوئی
،
رسول اصغری ذکریا
چکیده
(2719 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2720 دریافت)
تاثیر عصاره نعنا فلفلی بر کیفیت روغن سویا در طی حرارت دهی مایکروویو
ص. 201-216
رضا فرهمندفر
،
علی امینی
،
شیرین فقیه نصیری
،
مریم اثنی عشری
چکیده
(2349 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1544 دریافت)
بهینهسازی رهایش میکروکپسولهای لیکوپن ساخته شده با دیواره پروتئین آب پنیر و مالتودکسترین توسط روش سطح پاسخ
ص. 217-233
آزاده سلیمی
،
یحیی مقصودلو
،
سید مهدی جعفری
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مهدی کاشانی نژاد
،
امان محمد ضیائی فر
چکیده
(2399 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1494 دریافت)
تأثیر سطوح مختلف اینولین و کیتوزان بر ویژگی های فیزیکی وشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک
ص. 235-245
بهرام فتحی آچاچلویی
،
هوشنگ محمودی مغاس
چکیده
(2693 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1230 دریافت)
ارزیابی خواص ضد میکروبی لاکتوباسیلوس برویس جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو
ص. 247-257
فرزانه کیا دلیری
،
علیرضا صادقی
،
مرتضی خمیری
،
مهدی کاشانی نژاد
،
مهران اعلمی
چکیده
(2187 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1893 دریافت)
ارزیابی خاصیت ضدمیکروبی عصاره الکلی گیاه روناس صخره زی(Rubia Florida) بر باکتری های بیماریزای مواد غذایی
ص. 259-266
بهمن گرمهء
،
الهام مهدیان
چکیده
(2872 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2884 دریافت)
بررسی اثر تیمار میدان الکتریکی پالسی (PEF) بر کیفیت شربت خام استخراج شده از چغندر قند
ص. 267-276
کبری رضائی
،
مصطفی شهیدی نوقابی
،
خلیل بهزاد
،
عبدالمجید مسکوکی
چکیده
(2985 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1096 دریافت)
تأثیر افزودن پکتین بر روی ویژگی های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ی ذرت
ص. 277-290
المیرا عبدالعلی زاده
،
مهدی قره خانی
چکیده
(2157 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1257 دریافت)
تأثیر امواج فراصوت و آنزیمبری روی چروکیدگی قطعات سیبزمینی طی سرخکردن
ص. 291-302
جلال دهقان نیا
،
الهام رزاق پور
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(1729 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(841 دریافت)
بررسی بیاتی کیک بدون گلوتن تهیه شده از آرد ارزن تیمار شده حرارتی- رطوبتی
ص. 303-317
بهاره فتحی
،
مهران اعلمی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(2389 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2119 دریافت)
بررسی امکان تولید کباب لقمه غنیسازی شده با آرد هسته سنجد و فیتواسترول
ص. 319-326
سمیرا ملکی آذر
،
مریم فهیم دانش
چکیده
(2122 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(773 دریافت)
تولید و بهینه سازی پودر آب انجیر در خشککن پاششی نیمه صنعتی با نازل دو سیال
ص. 327-342
لیلا ناطقی
،
محبوبه جوکار
،
امید رضا روستا پور
چکیده
(1926 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1165 دریافت)
بررسی هیدرولیز آنزیمی پرمیت حاصل از اولترافیلتراسیون شیر پنیرسازی
ص. 343-351
آزیتا نعمتی
،
محمد علیزاده
،
زهرا قاسم پور
چکیده
(4837 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1743 دریافت)
بهکارگیری امواج فراصوت در بهبود بافت و مقبولیت حسی کیک برنجی بدون گلوتن کمچرب
ص. 353-359
فریبا فریبا نقی پور
چکیده
(1734 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1063 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 345