ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 74 - ( 1397 )
تأثیر اعمال ساسپتور در مایکروفر بر فاکتورهای کیفی پخت کیک فنجانی
ص. 1-12
صدیقه سلیمانی فرد
،
زهرا امام جمعه
،
محمد شاهدی
،
غلامرضا عسکری
چکیده
(5044 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1446 دریافت)
بررسی کیفیت گوجه فرنگی زیتونی (رقم سانتلا) بسته بندی شده در فیلم های پلی اتیلنی و نانو پلیمر سیلیکونی به روش اتمسفر تغییریافته
ص. 13-28
بهاره احمدی
،
بهجت تاج الدین
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(5158 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1596 دریافت)
اثر افزودن صمغ دانه بالنگو بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی
ص. 29-36
فخرالدین صالحی
چکیده
(5006 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1392 دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج آنتی اکسیدانهای طبیعی گیاه چای کوهی به کمک امواج فراصوت
ص. 37-49
سروش رحیمی خویگانی
،
احمد رجایی
،
سید امیر حسین گلی
چکیده
(4844 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1200 دریافت)
بررسی بهبود عمر ماندگاری قارچ دکمه ای به وسیله پراستیک اسید و اسانس زیره سبز
ص. 51-63
مژده پیرانی
،
مهرنوش تدینی
،
علی فضل آرا
چکیده
(4867 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1308 دریافت)
تأثیر پوشش خوراکی بر پایهی آلژینات حاوی روغن اساسی ضایعات پوست لیموترش و اسید اسکوربیک بر ویژگیهای بافتی، رنگی، میکروبی و حسی برش تازهی میوهی به
ص. 65-75
مونا حدیدی
،
مینا کارگزاری
،
حسن گندمی نصرآبادی
چکیده
(6147 مشاهده)
بررسی اثر خرد کردن ریز بر ترکیب فیزیکوشمیایی و محتوی فیبر سبوس گندم
ص. 77-84
امین سرفراز
،
محمد حسین عزیزی
،
حسن احمدی گاولیقی
،
محسن برزگر
چکیده
(4212 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1431 دریافت)
بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی و بسته بندی تحت خلاء بر زمان ماندگاری سینه مرغ
ص. 85-98
سحر پیروز
،
محمدرضا خانی
چکیده
(3499 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1585 دریافت)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی، اثر ضد میکروبی و برهمکنش اسانس زردچوبه و ریحان علیه برخی از باکتری های بیماری زا
ص. 99-107
افسانه سمیعی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
مصطفی مظاهری طهرانی
چکیده
(3233 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1408 دریافت)
مقایسه تاثیر روش های مختلف استخراج بر بازدهی و ترکیب اسید چرب روغن دانه نارنج
ص. 109-117
محمد تقی گلمکانی
،
غلامرضا مصباحی
،
نرجس گرجی
،
مهرداد نیاکوثری
چکیده
(2622 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1749 دریافت)
مقایسه تاثیر روش های کربن دی اکسید فوق بحرانی و آب زیر بحرانی بر محتوای ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی میوه زغال اخته
ص. 119-128
فروغ گیلانی
،
زینب رفتنی امیری
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(2431 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1365 دریافت)
بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی، نمک و زمان قوام یابی بر روی خواص رئولوژیکی ژل سوریمی
ص. 129-139
شیرین اشرفی شهمیرزادی
،
علی معتمدزادگان
،
علی جعفرپور
،
بهرام شهره
چکیده
(1988 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1254 دریافت)
اثر افزودن آلوورا بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و بافت نان بربری
ص. 141-154
مجید جعفری
،
سید حسین حسینی قابوس
چکیده
(2041 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1291 دریافت)
تاًثیر شرایط فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی، عملکردی و میکروساختار پودرهای شیره خرما
ص. 155-168
خشایار سرابندی
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(1911 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1194 دریافت)
مقایسه خصوصیات تورمی، بافتی و رئولوژی پخت برنج (طارم محلی) برداشت شده از شهرستانهای ساری، فریدونکنار و نوشهر استان مازندران
ص. 169-179
رضا فرهمندفر
،
مریم اثنی عشری
چکیده
(2325 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1228 دریافت)
اثر پیشتیمار متابیسولفیت سدیم و دمای خشک کردن بر خصوصیات کیفی زرشک بیدانه
ص. 181-190
مهدی خیاط
،
فرشته صفی خانی
،
مهدی جهانی
،
فرید مرادی نژاد
چکیده
(2550 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1243 دریافت)
اثر نوع بسته بندی بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Rainbow Trout)
ص. 191-199
فاطمه رمضان
،
محمدعلی سحری
،
عیسی گلشاهی
چکیده
(2643 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(959 دریافت)
تأثیر بتاسیکلودکسترین و کلریدسدیم روی دانسیته ظاهری سیبزمینی طی سرخکردن
ص. 201-212
جلال دهقان نیا
،
ژیلا رنجزاد
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(1899 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(944 دریافت)
جداسازی و شناسایی فنوتیپی باکتریهای اسید لاکتیک ذاتی ماست تولید شده از شیر گوسفند عشایر منطقه الوند و ارزیابی پتانسیل تولید اسید آنها
ص. 213-222
نفیسه دعوتی
چکیده
(2251 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1625 دریافت)
بررسی پارامترهای خشک کردن شلتوک نیم جوش و تأثیر خشک کن ترکیبی هوا گرم – فروسرخ بر راندمان برنج سالم (مطالعه موردی: رقم فجر)
ص. 223-234
ابراهیم تقی نژاد
،
محمد هادی خوش تقاضا
،
علی متولی
چکیده
(1883 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1129 دریافت)
تولید پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی با استفاده از هیدروکلوئیدهای ژلاتین و گوار و بررسی کاربرد شیره خرما بعنوان شیرین کننده طبیعی
ص. 235-249
پرند محمودی
،
حمید توکلی پور
چکیده
(3683 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1538 دریافت)
طراحی، ساخت و کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی در تشخیص سریع فساد گوشت چرخ شده شتر در بسته بندی هوا، خلاء و اتمسفر اصلاح شده
ص. 243-254
محمد جواد وریدی
،
مهدی وریدی
،
میثم وجدی
،
اعظم شریف پور
چکیده
(5971 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2156 دریافت)
ارزیابی اثر پلیساکاریدهای غلاف نخود فرنگی بر پایداری و رفتار جریانی امولسیون روغن در آب
ص. 251-261
مریم جلیلی صفریان
،
علی گنجلو
،
ماندانا بی مکر
،
سهیلا زرین قلمی
چکیده
(2353 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1059 دریافت)
بررسی امکان تشخیص تقلبات عسل با استفاده از مدلسازی ماشین های بردار پشتیبان
ص. 263-271
زهرا فرهادیان
،
مسعود هنرور
چکیده
(3164 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1072 دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج رنگدانه کورکومین از ریزوم زردچوبه با استفاده از تکنیک رویه سطح پاسخ (RSM)
ص. 273-281
شادی بلوریان
،
آیدا کامکار
،
مسعود نجف نجفی
،
علی محمدی ثانی
،
فرشته حسینی
،
حامد صابریان
چکیده
(3256 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1581 دریافت)
بهینه سازی تولید پنیر فتای بدون آب گیری با استفاده از طرح آماری مخلوط
ص. 283-298
حنان لشکری
،
محمد جواد وریدی
،
محمد هادی اسکندری
،
مهدی وریدی
چکیده
(2346 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2045 دریافت)
تاثیر روش های مختلف استخراج بر کیفیت و کمیت روغن ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
ص. 299-312
سارا وفا
،
محمود ناصری
،
مریم وفایی
چکیده
(2425 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2184 دریافت)
تأثیر حلالهای مختلف بر استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه هندوانه ابوجهل
ص. 313-320
صدیقه اسمعیل زاده بهابادی
،
فروغ یوسف زایی
چکیده
(3923 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1863 دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی اسانس زرد چوبه (Curcuma longa) بر برخی از باکتری های شاخص مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی
ص. 321-329
افسانه سمیعی
،
فریده طباطبایی
،
مصطفی مظاهری طهرانی
چکیده
(2870 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1853 دریافت)
تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه آب گوجه فرنگی و مخلوط سبزیجات فلفل دلمه ای، کرفس و گشنیز
ص. 331-341
مریم بابایی
،
مهناز هاشمی روان
،
رضوان پوراحمد
چکیده
(3667 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1968 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 328