ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 74 - ( 1397 )
تأثیر اعمال ساسپتور در مایکروفر بر فاکتورهای کیفی پخت کیک فنجانی
ص. 1-12
صدیقه سلیمانی فرد
،
زهرا امام جمعه
،
محمد شاهدی
،
غلامرضا عسکری
چکیده
(5842 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1949 دریافت)
بررسی کیفیت گوجه فرنگی زیتونی (رقم سانتلا) بسته بندی شده در فیلم های پلی اتیلنی و نانو پلیمر سیلیکونی به روش اتمسفر تغییریافته
ص. 13-28
بهاره احمدی
،
بهجت تاج الدین
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(5944 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2711 دریافت)
اثر افزودن صمغ دانه بالنگو بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی
ص. 29-36
فخرالدین صالحی
چکیده
(5793 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2503 دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج آنتی اکسیدانهای طبیعی گیاه چای کوهی به کمک امواج فراصوت
ص. 37-49
سروش رحیمی خویگانی
،
احمد رجایی
،
سید امیر حسین گلی
چکیده
(5628 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1702 دریافت)
بررسی بهبود عمر ماندگاری قارچ دکمه ای به وسیله پراستیک اسید و اسانس زیره سبز
ص. 51-63
مژده پیرانی
،
مهرنوش تدینی
،
علی فضل آرا
چکیده
(5699 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2484 دریافت)
تأثیر پوشش خوراکی بر پایهی آلژینات حاوی روغن اساسی ضایعات پوست لیموترش و اسید اسکوربیک بر ویژگیهای بافتی، رنگی، میکروبی و حسی برش تازهی میوهی به
ص. 65-75
مونا حدیدی
،
مینا کارگزاری
،
حسن گندمی نصرآبادی
چکیده
(7158 مشاهده)
بررسی اثر خرد کردن ریز بر ترکیب فیزیکوشمیایی و محتوی فیبر سبوس گندم
ص. 77-84
امین سرفراز
،
محمد حسین عزیزی
،
حسن احمدی گاولیقی
،
محسن برزگر
چکیده
(4959 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2823 دریافت)
بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی و بسته بندی تحت خلاء بر زمان ماندگاری سینه مرغ
ص. 85-98
سحر پیروز
،
محمدرضا خانی
چکیده
(4229 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2739 دریافت)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی، اثر ضد میکروبی و برهمکنش اسانس زردچوبه و ریحان علیه برخی از باکتری های بیماری زا
ص. 99-107
افسانه سمیعی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
مصطفی مظاهری طهرانی
چکیده
(4017 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2464 دریافت)
مقایسه تاثیر روش های مختلف استخراج بر بازدهی و ترکیب اسید چرب روغن دانه نارنج
ص. 109-117
محمد تقی گلمکانی
،
غلامرضا مصباحی
،
نرجس گرجی
،
مهرداد نیاکوثری
چکیده
(3480 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3018 دریافت)
مقایسه تاثیر روش های کربن دی اکسید فوق بحرانی و آب زیر بحرانی بر محتوای ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی میوه زغال اخته
ص. 119-128
فروغ گیلانی
،
زینب رفتنی امیری
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(3247 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2672 دریافت)
بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی، نمک و زمان قوام یابی بر روی خواص رئولوژیکی ژل سوریمی
ص. 129-139
شیرین اشرفی شهمیرزادی
،
علی معتمدزادگان
،
علی جعفرپور
،
بهرام شهره
چکیده
(2672 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2463 دریافت)
اثر افزودن آلوورا بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و بافت نان بربری
ص. 141-154
مجید جعفری
،
سید حسین حسینی قابوس
چکیده
(2736 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2410 دریافت)
تاًثیر شرایط فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی، عملکردی و میکروساختار پودرهای شیره خرما
ص. 155-168
خشایار سرابندی
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(2598 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1736 دریافت)
مقایسه خصوصیات تورمی، بافتی و رئولوژی پخت برنج (طارم محلی) برداشت شده از شهرستانهای ساری، فریدونکنار و نوشهر استان مازندران
ص. 169-179
رضا فرهمندفر
،
مریم اثنی عشری
چکیده
(3053 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2308 دریافت)
اثر پیشتیمار متابیسولفیت سدیم و دمای خشک کردن بر خصوصیات کیفی زرشک بیدانه
ص. 181-190
مهدی خیاط
،
فرشته صفی خانی
،
مهدی جهانی
،
فرید مرادی نژاد
چکیده
(3271 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2402 دریافت)
اثر نوع بسته بندی بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Rainbow Trout)
ص. 191-199
فاطمه رمضان
،
محمدعلی سحری
،
عیسی گلشاهی
چکیده
(3378 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1457 دریافت)
تأثیر بتاسیکلودکسترین و کلریدسدیم روی دانسیته ظاهری سیبزمینی طی سرخکردن
ص. 201-212
جلال دهقان نیا
،
ژیلا رنجزاد
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(2599 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1409 دریافت)
جداسازی و شناسایی فنوتیپی باکتریهای اسید لاکتیک ذاتی ماست تولید شده از شیر گوسفند عشایر منطقه الوند و ارزیابی پتانسیل تولید اسید آنها
ص. 213-222
نفیسه دعوتی
چکیده
(3057 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2972 دریافت)
بررسی پارامترهای خشک کردن شلتوک نیم جوش و تأثیر خشک کن ترکیبی هوا گرم – فروسرخ بر راندمان برنج سالم (مطالعه موردی: رقم فجر)
ص. 223-234
ابراهیم تقی نژاد
،
محمد هادی خوش تقاضا
،
علی متولی
چکیده
(2542 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2263 دریافت)
تولید پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی با استفاده از هیدروکلوئیدهای ژلاتین و گوار و بررسی کاربرد شیره خرما بعنوان شیرین کننده طبیعی
ص. 235-249
پرند محمودی
،
حمید توکلی پور
چکیده
(4471 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2754 دریافت)
طراحی، ساخت و کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی در تشخیص سریع فساد گوشت چرخ شده شتر در بسته بندی هوا، خلاء و اتمسفر اصلاح شده
ص. 243-254
محمد جواد وریدی
،
مهدی وریدی
،
میثم وجدی
،
اعظم شریف پور
چکیده
(7124 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4429 دریافت)
ارزیابی اثر پلیساکاریدهای غلاف نخود فرنگی بر پایداری و رفتار جریانی امولسیون روغن در آب
ص. 251-261
مریم جلیلی صفریان
،
علی گنجلو
،
ماندانا بی مکر
،
سهیلا زرین قلمی
چکیده
(3094 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2103 دریافت)
بررسی امکان تشخیص تقلبات عسل با استفاده از مدلسازی ماشین های بردار پشتیبان
ص. 263-271
زهرا فرهادیان
،
مسعود هنرور
چکیده
(3989 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1587 دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج رنگدانه کورکومین از ریزوم زردچوبه با استفاده از تکنیک رویه سطح پاسخ (RSM)
ص. 273-281
شادی بلوریان
،
آیدا کامکار
،
مسعود نجف نجفی
،
علی محمدی ثانی
،
فرشته حسینی
،
حامد صابریان
چکیده
(4693 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3040 دریافت)
بهینه سازی تولید پنیر فتای بدون آب گیری با استفاده از طرح آماری مخلوط
ص. 283-298
حنان لشکری
،
محمد جواد وریدی
،
محمد هادی اسکندری
،
مهدی وریدی
چکیده
(3138 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3484 دریافت)
تاثیر روش های مختلف استخراج بر کیفیت و کمیت روغن ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
ص. 299-312
سارا وفا
،
محمود ناصری
،
مریم وفایی
چکیده
(3209 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4038 دریافت)
تأثیر حلالهای مختلف بر استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه هندوانه ابوجهل
ص. 313-320
صدیقه اسمعیل زاده بهابادی
،
فروغ یوسف زایی
چکیده
(4854 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3187 دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی اسانس زرد چوبه (Curcuma longa) بر برخی از باکتری های شاخص مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی
ص. 321-329
افسانه سمیعی
،
فریده طباطبایی
،
مصطفی مظاهری طهرانی
چکیده
(3642 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3406 دریافت)
تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه آب گوجه فرنگی و مخلوط سبزیجات فلفل دلمه ای، کرفس و گشنیز
ص. 331-341
مریم بابایی
،
مهناز هاشمی روان
،
رضوان پوراحمد
چکیده
(4824 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3362 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS