You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر اعمال ساسپتور در مایکروفر بر فاکتورهای کیفی پخت کیک فنجانی صدیقه سلیمانی فرد، زهرا امام جمعه، محمد شاهدی، غلامرضا عسکری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی کیفیت گوجه فرنگی زیتونی (رقم سانتلا) بسته بندی شده در فیلم های پلی اتیلنی و نانو پلیمر سیلیکونی به روش اتمسفر تغییریافته بهاره احمدی، بهجت تاج الدین، حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن صمغ دانه بالنگو بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی فخرالدین صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط استخراج آنتی اکسیدانهای طبیعی گیاه چای کوهی به کمک امواج فراصوت سروش رحیمی خویگانی، احمد رجایی، سید امیر حسین گلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی بهبود عمر ماندگاری قارچ دکمه ای به وسیله پراستیک اسید و اسانس زیره سبز مژده پیرانی، مهرنوش تدینی، علی فضل آرا
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پوشش خوراکی بر پایهی آلژینات حاوی روغن اساسی ضایعات پوست لیموترش و اسید اسکوربیک بر ویژگیهای بافتی، رنگی، میکروبی و حسی برش تازهی میوهی به مونا حدیدی، مینا کارگزاری، حسن گندمی نصرآبادی
چکیده
بررسی اثر خرد کردن ریز بر ترکیب فیزیکوشمیایی و محتوی فیبر سبوس گندم امین سرفراز، محمد حسین عزیزی، حسن احمدی گاولیقی، محسن برزگر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی و بسته بندی تحت خلاء بر زمان ماندگاری سینه مرغ سحر پیروز، محمدرضا خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی، اثر ضد میکروبی و برهمکنش اسانس زردچوبه و ریحان علیه برخی از باکتری های بیماری زا افسانه سمیعی، فریده طباطبایی یزدی، مصطفی مظاهری طهرانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه تاثیر روش های مختلف استخراج بر بازدهی و ترکیب اسید چرب روغن دانه نارنج محمد تقی گلمکانی، غلامرضا مصباحی، نرجس گرجی، مهرداد نیاکوثری
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه تاثیر روش های کربن دی اکسید فوق بحرانی و آب زیر بحرانی بر محتوای ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی میوه زغال اخته فروغ گیلانی، زینب رفتنی امیری، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی، نمک و زمان قوام یابی بر روی خواص رئولوژیکی ژل سوریمی شیرین اشرفی شهمیرزادی، علی معتمدزادگان، علی جعفرپور، بهرام شهره
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن آلوورا بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و بافت نان بربری مجید جعفری، سید حسین حسینی قابوس
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاًثیر شرایط فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی، عملکردی و میکروساختار پودرهای شیره خرما خشایار سرابندی، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه خصوصیات تورمی، بافتی و رئولوژی پخت برنج (طارم محلی) برداشت شده از شهرستانهای ساری، فریدونکنار و نوشهر استان مازندران رضا فرهمندفر، مریم اثنی عشری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پیشتیمار متابیسولفیت سدیم و دمای خشک کردن بر خصوصیات کیفی زرشک بیدانه مهدی خیاط، فرشته صفی خانی، مهدی جهانی، فرید مرادی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر نوع بسته بندی بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Rainbow Trout) فاطمه رمضان، محمدعلی سحری، عیسی گلشاهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر بتاسیکلودکسترین و کلریدسدیم روی دانسیته ظاهری سیبزمینی طی سرخکردن جلال دهقان نیا، ژیلا رنجزاد، بابک قنبرزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی فنوتیپی باکتریهای اسید لاکتیک ذاتی ماست تولید شده از شیر گوسفند عشایر منطقه الوند و ارزیابی پتانسیل تولید اسید آنها نفیسه دعوتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی پارامترهای خشک کردن شلتوک نیم جوش و تأثیر خشک کن ترکیبی هوا گرم – فروسرخ بر راندمان برنج سالم (مطالعه موردی: رقم فجر) ابراهیم تقی نژاد، محمد هادی خوش تقاضا، علی متولی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی با استفاده از هیدروکلوئیدهای ژلاتین و گوار و بررسی کاربرد شیره خرما بعنوان شیرین کننده طبیعی پرند محمودی، حمید توکلی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
طراحی، ساخت و کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی در تشخیص سریع فساد گوشت چرخ شده شتر در بسته بندی هوا، خلاء و اتمسفر اصلاح شده محمد جواد وریدی، مهدی وریدی، میثم وجدی، اعظم شریف پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثر پلیساکاریدهای غلاف نخود فرنگی بر پایداری و رفتار جریانی امولسیون روغن در آب مریم جلیلی صفریان، علی گنجلو، ماندانا بی مکر، سهیلا زرین قلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان تشخیص تقلبات عسل با استفاده از مدلسازی ماشین های بردار پشتیبان زهرا فرهادیان، مسعود هنرور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط استخراج رنگدانه کورکومین از ریزوم زردچوبه با استفاده از تکنیک رویه سطح پاسخ (RSM) شادی بلوریان، آیدا کامکار، مسعود نجف نجفی، علی محمدی ثانی، فرشته حسینی، حامد صابریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی تولید پنیر فتای بدون آب گیری با استفاده از طرح آماری مخلوط حنان لشکری، محمد جواد وریدی، محمد هادی اسکندری، مهدی وریدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر روش های مختلف استخراج بر کیفیت و کمیت روغن ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) سارا وفا، محمود ناصری، مریم وفایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر حلالهای مختلف بر استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه هندوانه ابوجهل صدیقه اسمعیل زاده بهابادی، فروغ یوسف زایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی اسانس زرد چوبه (Curcuma longa) بر برخی از باکتری های شاخص مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی افسانه سمیعی، فریده طباطبایی، مصطفی مظاهری طهرانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه آب گوجه فرنگی و مخلوط سبزیجات فلفل دلمه ای، کرفس و گشنیز مریم بابایی، مهناز هاشمی روان، رضوان پوراحمد
چکیده -
متن کامل (PDF)