ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 73 - ( 1396 )
کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند
ص. 12-1
مهدی کریمی
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
بهاره صحرائیان
*
،
مهدی قیافه داودی
،
فریبا نقی پور
چکیده
(6416 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3627 دریافت)
بررسی بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات پوست بادمجان
ص. 13-30
لیلا ناطقی
*
،
سمیه انصاری
،
علیرضا شهاب لواسانی
چکیده
(5775 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3374 دریافت)
تولید مافین بدون شکر با استفاده از استویا و عصاره چایسبز
ص. 41-31
سحر نجفی
،
مانیا صالحیفر
*
چکیده
(9478 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4629 دریافت)
تولید و ارزیابی ویژگیهای نانولیپوزومهای حاوی ترکیبات عصاره چای سبز
ص. 49-43
سعید نقوی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
سید هادی پیغمبردوست
*
،
محمود صوتی خیابانی
چکیده
(5916 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3051 دریافت)
بهینه سازی استخراج عصاره گیاه متکا با روش های فراصوت و سیال فوق بحرانی و بررسی فعالیت ضد اکسایشی عصاره آن
ص. 59-51
بهناز مهدی نیا لیچایی
،
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
غلامرضا دین پناه
چکیده
(6266 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6205 دریافت)
کاربرد پیش تیمار اولتراسونیک در استخراج روغن دانه کنجد و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن
ص. 70-61
الهام اشجعی
،
محمدرضا اسحاقی
*
،
سیمین اسدالهی
چکیده
(6235 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1922 دریافت)
اندازهگیری پارامترهای رنگ در اسپاگتی با استفاده از سیستم بینایی ماشین
ص. 71-81
الهام نعمتینیا
،
سامان آبدانان مهدیزاده
*
،
بهزاد ناصحی
چکیده
(4725 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3472 دریافت)
تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال
ص. 83-95
مریم ابوالقاسمی
،
اسحق زکیپور رحیم آبادی
*
،
مصطفی یوسف الهی
چکیده
(4979 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1822 دریافت)
اثر پوشش صمغ قدومه شهری بر انتقال جرم و کیفیت سیب آبگیری شده به روش اسمز
ص. 105-97
مریم محمدخانی
،
آرش کوچکی
*
،
محبت محبی
چکیده
(3123 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1709 دریافت)
تأثیر تغییر نسبت پروتئینهای سرم به کازئین و چربی بر دناتوراسیون حرارتی پروتئینهای سرم
ص. 120-107
سمیه پاکسرشت
،
مصطفی مظاهری طهرانی
*
،
سید محمدعلی رضوی
چکیده
(3646 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1554 دریافت)
اثر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و مالتودکسترین به عنوان جایگزین های چربی در فرایند تولید پنیر خامه ای کم چرب
ص. 131-121
مریم رحمتی
،
مهناز هاشمی روان
*
،
محمدرضا خانی
چکیده
(4275 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1952 دریافت)
مطالعه بر روی کاربرد استفاده از سویههای وحشی لاکتوکوکوس لاکتیس به عنوان آغازگر در کاهش استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر آب نمکی
ص. 140-133
بهاره بهارلو
،
فاطمه نجاتی
*
چکیده
(3042 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1723 دریافت)
تأثیر جایگزینی چربی شیر با روغن هسته پالم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی خامه قنادی
ص. 152-141
نرگس رسولی
،
وجیهه فدائی نوغانی
*
،
بهرام فکری
چکیده
(3855 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1858 دریافت)
اثر تیمارهای منطقه کشت و حلال الکلی و هیدروالکلی بر محتوای فنولی، توکوفرولی و خاصیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه شنبلیله
ص. 162-153
اصغر ساویز
*
چکیده
(3328 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1673 دریافت)
تأثیر دانه آفتابگردان بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری سوریمی کپور نقرهای
ص. 174-163
فاطمه صیادیان
،
لاله رومیانی
*
چکیده
(2720 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1673 دریافت)
بررسی خواص کیفی خامه کمچرب تهیه شده از ژلاتین پای مرغ و کنسانتره پروتئین شیر
ص. 186-175
عاطفه رضاییزاده
،
زینب رفتنی امیری
*
چکیده
(3221 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1823 دریافت)
بررسی پیشرفت واکنش مایلارد در دو روش حرارت دهی مایکروویو و متداول در سامانه سرم آلبومین گاوی- مالتودکسترین
ص. 199-187
فرزانه نصرالله زاده
،
مهدی وریدی
*
،
آرش کوچکی
،
فرزین هادی زاده
چکیده
(3365 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1614 دریافت)
تاثیر پوشش زانتان حاوی اسانس نعناع فلفلی Mentha piperita)) روی ویزگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال
ص. 212-201
سعیده عربشاهی دلویی
*
،
محبوبه تجری بالاجاده
،
قربانعلی مهقانی
،
عادله محمدی
چکیده
(3419 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1785 دریافت)
بررسی تأثیر فرایند پوستگیری با فناوری پرتودهی مادونقرمز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیوی
ص. 225-213
زهرا محمدی
*
،
مهدی کاشانی نژاد
،
امان محمد ضیائیفر
،
محمد قربانی
چکیده
(3544 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1688 دریافت)
بررسی ویژگی آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گرده گل زنبور عسل
ص. 240-227
عاطفه مقصودلو
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
حسین محب الدینی
چکیده
(4160 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1910 دریافت)
فرمولاسیون پاستیل هلو حاوی رنگ کاروتنوئیدی استخراج شده از میکروکوکوس روزئوس و بهینهسازی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی آن
ص. 254-241
محمود یلمه
،
مرتضی خمیری
*
،
محمد قربانی
،
عزت الله قائمی
،
سیده ساناز رمضانپور
چکیده
(3344 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1848 دریافت)
تشخیص تقلبات آبلیموی صنعتی در آبلیموی طبیعی با استفاده از آنالیز خواص فیزیکوشیمیایی آبلیمو و روش های آماری
ص. 255-263
سجاد پیرسا
*
،
محمد علیزاده
،
نسرین فرجی
،
سهیلا فرجی
چکیده
(4262 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1864 دریافت)
بررسی اثر نوع نشاسته اصلاح شده و فشار گاز دی اکسید کربن بر برخی ویژگی های تعیین کننده پایداری نوشابه امولسیونی طعم دار
ص. 265-277
بی بی مرضیه رضوی زاده
*
،
زینب زعفرانی
،
رسول کد خدایی
چکیده
(3751 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4018 دریافت)
ارزیابی افزودن آرد نخود بر ویژگیهای کیفی کیکهای روغنی و اسفنجی
ص. 279-287
مهرنوش اعلایی
،
سارا موحد
*
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(3628 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1672 دریافت)
بهینه سازی آنزیم بری حرارتی و تاثیر اسانس گلپر بر فعالیت آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 289-300
نرجس آقاجانی
چکیده
(3289 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1702 دریافت)
بررسی ویژگیهای ضداکسایشی بتاکاروتن استخراج شده از کدوحلوایی
ص. 301-310
مینا شاکری نیا
،
سید حسین حسینی قابوس
*
چکیده
(3091 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1732 دریافت)
تولید مخلوط پودر دانه بزرک و کنجد همراه با روغن زیتون و بررسی ویژگیهای کیفی آن طی نگهداری
ص. 311-317
سارا سلیمزاده
*
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(3517 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1718 دریافت)
تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. 330-319
منصوره یانپی
،
مهران اعلمی
*
،
جلال محمدزاده
،
علیرضا صادقی
،
محبوبه کشیری
چکیده
(3407 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3541 دریافت)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ممانعت کنندگی آسیب DNA و بازدارندگی فعالیت آنزیم های آلفا-گلوکوسیداز و آلفا-آمیلاز پپتید های زیست فعال فرآورده تخمیری سس ماهی ساردین
ص. 331-341
یاور بوستانی ماوی
،
مهدی نیکو
،
بهروز آتشبار
،
احمدی گاولیقی احمدی گاولیقی
چکیده
(3278 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2983 دریافت)
بررسی و مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و فلزات سنگین در چای صادراتی و وارداتی
ص. 343-349
پویا زرعی
*
،
حامد فراجی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
پرستو کریمی فر
،
هیلسا بیدخوری
،
منا فراجی هریس
چکیده
(3604 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6572 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS