ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 73 - ( 1396 )
کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند
ص. 12-1
مهدی کریمی
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
بهاره صحرائیان
،
مهدی قیافه داودی
،
فریبا نقی پور
چکیده
(5192 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1834 دریافت)
بررسی بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات پوست بادمجان
ص. 13-30
لیلا ناطقی
،
سمیه انصاری
،
علیرضا شهاب لواسانی
چکیده
(4668 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1576 دریافت)
تولید مافین بدون شکر با استفاده از استویا و عصاره چایسبز
ص. 41-31
سحر نجفی
،
مانیا صالحیفر
چکیده
(8514 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2965 دریافت)
تولید و ارزیابی ویژگیهای نانولیپوزومهای حاوی ترکیبات عصاره چای سبز
ص. 49-43
سعید نقوی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
سید هادی پیغمبردوست
،
محمود صوتی خیابانی
چکیده
(4795 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1309 دریافت)
بهینه سازی استخراج عصاره گیاه متکا با روش های فراصوت و سیال فوق بحرانی و بررسی فعالیت ضد اکسایشی عصاره آن
ص. 59-51
بهناز مهدی نیا لیچایی
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
غلامرضا دین پناه
چکیده
(5240 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3654 دریافت)
کاربرد پیش تیمار اولتراسونیک در استخراج روغن دانه کنجد و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن
ص. 70-61
الهام اشجعی
،
محمدرضا اسحاقی
،
سیمین اسدالهی
چکیده
(4996 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1215 دریافت)
اندازهگیری پارامترهای رنگ در اسپاگتی با استفاده از سیستم بینایی ماشین
ص. 71-81
الهام نعمتینیا
،
سامان آبدانان مهدیزاده
،
بهزاد ناصحی
چکیده
(3698 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1541 دریافت)
تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال
ص. 83-95
مریم ابوالقاسمی
،
اسحق زکیپور رحیم آبادی
،
مصطفی یوسف الهی
چکیده
(3806 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1146 دریافت)
اثر پوشش صمغ قدومه شهری بر انتقال جرم و کیفیت سیب آبگیری شده به روش اسمز
ص. 105-97
مریم محمدخانی
،
آرش کوچکی
،
محبت محبی
چکیده
(2148 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(999 دریافت)
تأثیر تغییر نسبت پروتئینهای سرم به کازئین و چربی بر دناتوراسیون حرارتی پروتئینهای سرم
ص. 120-107
سمیه پاکسرشت
،
مصطفی مظاهری طهرانی
،
سید محمدعلی رضوی
چکیده
(2513 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(896 دریافت)
اثر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و مالتودکسترین به عنوان جایگزین های چربی در فرایند تولید پنیر خامه ای کم چرب
ص. 131-121
مریم رحمتی
،
مهناز هاشمی روان
،
محمدرضا خانی
چکیده
(2995 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1221 دریافت)
مطالعه بر روی کاربرد استفاده از سویههای وحشی لاکتوکوکوس لاکتیس به عنوان آغازگر در کاهش استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر آب نمکی
ص. 140-133
بهاره بهارلو
،
فاطمه نجاتی
چکیده
(2050 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(994 دریافت)
تأثیر جایگزینی چربی شیر با روغن هسته پالم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی خامه قنادی
ص. 152-141
نرگس رسولی
،
وجیهه فدائی نوغانی
،
بهرام فکری
چکیده
(2785 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1141 دریافت)
اثر تیمارهای منطقه کشت و حلال الکلی و هیدروالکلی بر محتوای فنولی، توکوفرولی و خاصیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه شنبلیله
ص. 162-153
اصغر ساویز
چکیده
(2208 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(941 دریافت)
تأثیر دانه آفتابگردان بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری سوریمی کپور نقرهای
ص. 174-163
فاطمه صیادیان
،
لاله رومیانی
چکیده
(1812 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(947 دریافت)
بررسی خواص کیفی خامه کمچرب تهیه شده از ژلاتین پای مرغ و کنسانتره پروتئین شیر
ص. 186-175
عاطفه رضاییزاده
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(2143 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1112 دریافت)
بررسی پیشرفت واکنش مایلارد در دو روش حرارت دهی مایکروویو و متداول در سامانه سرم آلبومین گاوی- مالتودکسترین
ص. 199-187
فرزانه نصرالله زاده
،
مهدی وریدی
،
آرش کوچکی
،
فرزین هادی زاده
چکیده
(2360 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(930 دریافت)
تاثیر پوشش زانتان حاوی اسانس نعناع فلفلی Mentha piperita)) روی ویزگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال
ص. 212-201
سعیده عربشاهی دلویی
،
محبوبه تجری بالاجاده
،
قربانعلی مهقانی
،
عادله محمدی
چکیده
(2395 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1063 دریافت)
بررسی تأثیر فرایند پوستگیری با فناوری پرتودهی مادونقرمز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیوی
ص. 225-213
زهرا محمدی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
امان محمد ضیائیفر
،
محمد قربانی
چکیده
(2544 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1010 دریافت)
بررسی ویژگی آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گرده گل زنبور عسل
ص. 240-227
عاطفه مقصودلو
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
حسین محب الدینی
چکیده
(2935 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1198 دریافت)
فرمولاسیون پاستیل هلو حاوی رنگ کاروتنوئیدی استخراج شده از میکروکوکوس روزئوس و بهینهسازی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی آن
ص. 254-241
محمود یلمه
،
مرتضی خمیری
،
محمد قربانی
،
عزت الله قائمی
،
سیده ساناز رمضانپور
چکیده
(2288 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1144 دریافت)
تشخیص تقلبات آبلیموی صنعتی در آبلیموی طبیعی با استفاده از آنالیز خواص فیزیکوشیمیایی آبلیمو و روش های آماری
ص. 255-263
سجاد پیرسا
،
محمد علیزاده
،
نسرین فرجی
،
سهیلا فرجی
چکیده
(3166 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1144 دریافت)
بررسی اثر نوع نشاسته اصلاح شده و فشار گاز دی اکسید کربن بر برخی ویژگی های تعیین کننده پایداری نوشابه امولسیونی طعم دار
ص. 265-277
بی بی مرضیه رضوی زاده
،
زینب زعفرانی
،
رسول کد خدایی
چکیده
(2612 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2018 دریافت)
ارزیابی افزودن آرد نخود بر ویژگیهای کیفی کیکهای روغنی و اسفنجی
ص. 279-287
مهرنوش اعلایی
،
سارا موحد
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(2600 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(957 دریافت)
بهینه سازی آنزیم بری حرارتی و تاثیر اسانس گلپر بر فعالیت آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 289-300
نرجس آقاجانی
چکیده
(2239 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1010 دریافت)
بررسی ویژگیهای ضداکسایشی بتاکاروتن استخراج شده از کدوحلوایی
ص. 301-310
مینا شاکری نیا
،
سید حسین حسینی قابوس
چکیده
(2025 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1010 دریافت)
تولید مخلوط پودر دانه بزرک و کنجد همراه با روغن زیتون و بررسی ویژگیهای کیفی آن طی نگهداری
ص. 311-317
سارا سلیمزاده
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(2417 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1013 دریافت)
تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. 330-319
منصوره یانپی
،
مهران اعلمی
،
جلال محمدزاده
،
علیرضا صادقی
،
محبوبه کشیری
چکیده
(2423 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1801 دریافت)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ممانعت کنندگی آسیب DNA و بازدارندگی فعالیت آنزیم های آلفا-گلوکوسیداز و آلفا-آمیلاز پپتید های زیست فعال فرآورده تخمیری سس ماهی ساردین
ص. 331-341
یاور بوستانی ماوی
،
مهدی نیکو
،
بهروز آتشبار
،
احمدی گاولیقی احمدی گاولیقی
چکیده
(2274 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1204 دریافت)
بررسی و مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و فلزات سنگین در چای صادراتی و وارداتی
ص. 343-349
پویا زرعی
،
حامد فراجی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
پرستو کریمی فر
،
هیلسا بیدخوری
،
منا فراجی هریس
چکیده
(2364 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3592 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 335