ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 71 - ( 1396 )
تأثیر بسته بندی خلاء بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی بستنی خشک
ص. 13-1
نگار راوش
،
جواد حصاری
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
سید عباس رافت
چکیده
(5658 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1686 دریافت)
تاثیر اسید آسکوربیک و اسید اگزالیک بر ماندگاری آریلهای انار
ص. 24-15
فاطمه عزیزی
،
جواد عرفانی مقدم
،
اورنگ خادمی
،
خشنود نورالهی
چکیده
(5422 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1944 دریافت)
پیشفرآوری دانه سورگوم با امواج فراصوت بهمنظور بهبود فرآیند استخراج بتاگلوکان به روش آب داغ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
ص. 34-25
فریبا نقی پور
،
فریده طباطبایی یزدی
،
مهدی کریمی
،
سید علی مرتضوی
،
محبّت محبّی
چکیده
(4360 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1426 دریافت)
بررسی خواص فیزیکی، ضد اکسایشی و ضدمیکروبی فیلمهای زیست تخریب پذیر پلی ساکارید سویا حاوی اسانس مرزه
ص. 45-35
حسن برزگر
،
وحید علیزاده
چکیده
(4697 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1052 دریافت)
بهینهسازی شرایط استخراج رنگ طبیعی کلروفیل از یونجه و بررسی ویژگی های کمی و کیفی آن در مقایسه با منابع گیاهی مختلف
ص. 57-47
حامد صابریان
،
فرشته حسینی
،
شادی بلوریان
چکیده
(5617 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1396 دریافت)
بررسی مقایسه ای اثر پوشش ژلاتین غنی شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد (°C2±4)
ص. 71-59
سید مهدی اجاق
،
محسن کاظمی
،
حجت میرصادقی
چکیده
(4357 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(986 دریافت)
تعیین همبستگی بین آزمونهای دستگاهی و پردازش تصویر با آزمونهای حسی در نان باگت
ص. 81-73
معصومه صحراگرد
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
ریحانه احمدزاده قویدل
چکیده
(3015 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1318 دریافت)
بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس فرانکفورتر دوددهی شده با منابع دود و زمان متفاوت
ص. 94-83
مهتاب السادات میربد
،
سیدابراهیم حسینی
چکیده
(2827 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1252 دریافت)
تولید کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از مخلوط آرد نخودچی و آرد برنج، صمغ گوار و صمغ زانتان
ص. 109-95
مهتا صابری
،
لیلا ناطقی
،
محمدرضا اسحاقی
چکیده
(3459 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3167 دریافت)
تاثیر درجه غیر اشباعیت سیستم لیپیدی و درجه حرارت بر فعالیت آنتیاکسیدانی ترسیوبوتیل هیدروکینون
ص. 120-111
هادی مهدویان مهر
،
رضا فرهوش
،
علی شریف
چکیده
(2166 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1341 دریافت)
بررسی امکان استفاده از اسانس کارواکرول در پوشش صمغ دانه قدومه شیرازی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی انگور در طول مدت ماندگاری
ص. 134-121
صغری مرآتی فشی
،
لیلا ناطقی
،
نازنین زند
چکیده
(2319 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1483 دریافت)
بررسی مقایسهای اثر ممانعتکنندگی صمغ دانه ریحان، کربوکسیمتیل سلولز و گوار بر انتقال جرم طی سرخکردن عمیق خلالهای سیبزمینی و مدلسازی رگرسیونی سینتیک جذب روغن
ص. 145-135
عنایت الله نقوی
،
رسول قربانی
،
سمیرا باقرزاده3
چکیده
(1962 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1338 دریافت)
بهینه سازی مقادیر قند تری هالوز و پروتئین و تاثیر آن بر قابلیت ورآوری مخمر نانوایی (ساکارومایسس سرویزیه) به روش سطح پاسخ
ص. 157-147
احسان ا. . اژدری
،
سید رضا محمود زاده آخرت
،
جعفر قلی جعفری
،
محسن پرهیزکار
چکیده
(2098 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1709 دریافت)
بررسی اثر عصاره چوبک و صمغ ریحان بر بافت و ظاهر اشترودل حاصل از خمیر منجمد
ص. 169-159
زهرا شیخ الاسلامی
،
مهدی کریمی
،
مهدی قیافه داودی
،
بهاره صحرائیان
چکیده
(2145 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3030 دریافت)
تاثیر فیلم و پوشش نانوکامپوزیت فعال کازئینات سدیم حاوی اسانس دارچین در افزایش ماندگاری فیله سینه مرغ
ص. 184-171
سـعـید رنـجـبریان
،
مـحـمود رضـازاد بـاری
،
هـادی الـماسی
،
صـابر امـیری
چکیده
(2286 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1885 دریافت)
تعیین اثر استفاده از بتا گلوکان و مالتیتول به عنوان جایگزین روغن وقند بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی سس مایونز رژیمی با روش RSM
ص. 200-185
حسین نفرزاده
،
پیمان آریائی
چکیده
(1947 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1530 دریافت)
اثر ترکیبی لاکتوباسیلوس ها همراه با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید(EDTA) در کنترل باکتری های پاتوژن در گوشت چرخ کرده مرغ
ص. 211-201
ندا علی عباسی
،
فریبا زینالی
،
جواد علی اکبرلو
چکیده
(2156 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1425 دریافت)
تأثیر افزودن نشاسته گندم اتصال عرضی بر کاهش میزان آکریلآمید و خواص کیفی نان سنگک
ص. 221-213
مهرشاد عابدی
،
جواد کرامت
،
محمد حجت الاسلامی
چکیده
(2374 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1432 دریافت)
بررسی اثر متغیر های دمایی و رطوبتی فرایند اکستروژن بر برخی خواص عملکردی و پارامترهای رنگ کنسانتره پروتئینهای سویا
ص. 229-223
رسول مظفر پور
،
آرش کوچکی
،
الناز میلانی
،
مهدی وریدی
چکیده
(1949 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1339 دریافت)
بررسی تأثیر افزودن صمغ گوار و امولسیفایر پروپیلن گلیکول منواستئارات بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی
ص. 241-231
امیر احمدی
،
یحیی مقصودلو
،
محسن حمه جانی
چکیده
(2453 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1840 دریافت)
اندازهگیری قدرت تولید گاز پودرهای نانوایی (بیکینگ پودر) با روش سریع حجمسنجی آزمایشگاهی
ص. 249-243
فرزانه امینی
،
سید هادی پیغمبردوست
،
سالار همتی
چکیده
(2251 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3007 دریافت)
افزایش کیفیت و ماندگاری نان با استفاده از تکنولوژی منجمد کردن و صمغ ریحان
ص. 258-251
زهرا شیخ الاسلامی
،
مهدی کریمی
،
تکتم هجرانی
،
مهدی قیافه داوودی
چکیده
(2223 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1843 دریافت)
بررسی ویژگیهای رنگسنجی پوسته، مغز و خصوصیت کیفی نان بربری غنی شده با آرد کامل کینوا
ص. 267-259
شیما جلدانی
،
بهزاد ناصحی
،
حسن برزگر
،
نیازعلی سپهوند
چکیده
(2435 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1433 دریافت)
بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه در فرمولاسیون کیک روغنی و ارزیابی تغییرات فیزیکی و بافتی حاصل
ص. 280-269
امیر جعفرنژادی ماسوله
،
اورنگ عیوض زاده
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(2278 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1297 دریافت)
طراحی و ساخت دستگاه تخمیر تحقیقاتی به منظور پایش چگالی دینامیک خمیر نان
ص. 289-281
علیرضا سلیمانی پور
چکیده
(2477 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1111 دریافت)
بررسی امکان مشروط نمودن دانه گندم با امواج فراصوت و تأثیر آن بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و تصویری نان بربری
ص. 298-291
شهره شیرزائی
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
اسماعیل عطایی صالحی
چکیده
(2239 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3268 دریافت)
ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی ژلاتین-کربوکسیمتیلسلولز و بهینه سازی فرمولاسیون به روش دی-اپتیمال
ص. 308-299
میلاد رنجبر
،
محمدحسین عزیزی
،
عادل میرمجیدی هشتجین
چکیده
(2196 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1557 دریافت)
تاثیر تیمار اسیدسالیسیلیک و نانو زئولیتهای حاوی پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و افزایش عمرانبارمانی کلم براکلی رقم ایتالیکا پلنک
ص. 322-309
فرزاد آزاد شهرکی
،
امیر حسن اسعدیان
چکیده
(1928 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2069 دریافت)
تاثیر فرآوری، دمای نگهداری و مدت زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی مغز گردوی تازه
ص. 332-323
مریم نیکوسیر
،
جواد خزائی
،
محمد رضا اسحاقی
چکیده
(2064 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2531 دریافت)
سیاست جنایی ایران در قبال رفتارهای تهدیدکننده امنیت غذایی: واکاوی بزهانگاری و پاسخگذاری اداری- انضباطی در زنجیره تأمین غذا
ص. 333-350
مهدی قربانی قلجلو
،
جعفر کوشا
چکیده
(2324 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1782 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 334