ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 70 - ( 1396 )
جداسازی و تشخیص گونه های مخمر روغنیSAGSGC Candida Orthopsilosi با استفاده از ژن ریبوزومی از ماهی سوف و بهینه سازی تولید روغن و توده زیستی از آن
ص. 1-12
لیلا قاسمی
،
حمیدرضا صمدلوئی
،
حسین جلالی
،
شاهرخ قرنجیک
چکیده
(5313 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2750 دریافت)
بررسی خصوصیات تغذیهای ایزوله پروتئینی دانه کدوی تخم کاغذی
ص. 13-25
سیده نرگس مظلومی
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(5271 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1579 دریافت)
بکارگیری روش شبکههای عصبی مصنوعی در بررسی و تخمین برخی مشخصههای خشککردن بادنجان و شلغم در یک خشککن ترکیبی مایکروویو- همرفتی
ص. 27-45
محمد کاوه
چکیده
(6283 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1843 دریافت)
غنیسازی کلوچه بدون گلوتن با آرد شبه غلات کینوآ، آمارانت و گندم سیاه
ص. 47-56
غلامحسین حقایق
،
اسماعیل عطای صالحی
چکیده
(5873 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1910 دریافت)
کاربرد آرد دانه خربزه و امولسیفایر لستین بهعنوان جایگزین چربی در تولید بیسکوئیت کمچرب
ص. 57-66
غلامحسین حقایق
،
نفیسه زاوه زاد
چکیده
(5624 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1620 دریافت)
بررسی تنوع زیستی باکتریهای اسید لاکتیک دوغ محلی مشهد با استفاده از روش آنالیز ژن 16S rRNA و تعیین توانایی پروبیوتیکی سویههای جدا شده از آن
ص. 67-78
چکیده
(5334 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1364 دریافت)
بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ
ص. 79-89
شیما جلدانی
،
بهزاد ناصحی
،
حسن برزگر
،
نیازعلی سپهوند
چکیده
(5525 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1768 دریافت)
اعتباربخشی روش اندازه گیری آفلاتوکسینM1 در ماست
ص. 91-98
مهسا تبری
،
خشایار تبری
،
زهرا سالاری
چکیده
(4979 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2445 دریافت)
تاثیر افزودن آرد خرفه بر خواص رئولوژیکی خمیر وکیفی نان مسطح بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. 99-112
فاطمه رضاقلی
،
سارا موحد
،
بابک غیاثی طرزی
چکیده
(4346 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4433 دریافت)
مدلسازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از دانههای آفتابگردان با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی در مقیاس صنعتی
ص. 122-113
حمید بخش آبادی
،
مرضیه وحدانی
،
معصومه مقیمی
،
مسعود بذرافشان
،
شیلان رشیدزاده
،
ابولفضل بوژمهرانی
چکیده
(4045 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2660 دریافت)
ترشح لیپاز و تولید دوکوزاهگزانوئیک اسید توسط سویه آئورانتیوکیتریوم رشد یافته در روغن کتان
ص. 134-123
ندا آموزیان
،
شهریار شاکری
،
محمود ملکی
،
احمد شاکری
چکیده
(3244 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1311 دریافت)
اثر پرتودهی اشعه گاما بر خصوصیات کیفی میوه انار در طول انبار سرد
ص. 135-146
میثم اشتری
،
اورنگ خادمی
،
محمود سوف باف سرجمعی
،
حمیده افشار منش
،
محمدعلی عسکری سرچشمه
چکیده
(3654 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2401 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه "به" (Cydonia oblonga)
ص. 158-147
نگین یوسفی
،
فریبا زینالی
،
محمد علیزاده خالدآباد
چکیده
(2630 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1627 دریافت)
تأثیر ژل امولسیفایرحاوی داتم و منوگلیسرید بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی
ص. 170-159
مریم قنادرضایی
،
اکرم آریان فر
،
زهرا شیخ الاسلامی
چکیده
(3081 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3667 دریافت)
مقایسه اثرات سدیم تری پلی فسفات، سدیم هگزا متا فسفات و تترا سدیم پیروفسفات بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ران عمل آمده گاو
ص. 181-171
الهام زمانی
،
محمدرضا خانی
،
شادی مهدیخانی
چکیده
(3660 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3088 دریافت)
بررسی اثر نوع مخمر، زمان تخمیر و اثرات متقابل آنها بر قدرت تولید گاز مخمر نانوایی به روش حجم سنجی گازوگرافی
ص. 183-191
زهرا کسائی
،
عزیز همایونی راد
،
حمیده همایونی راد
چکیده
(3759 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8689 دریافت)
اثر سینرژیک لیزوزیم در پوشش کیتوزان حاوی اسانس زیره سبز
ص. 193-200
مژگان حیدری
،
پیمان مهستی شتربانی
،
افشین آخوندزاده بستی
چکیده
(3036 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1426 دریافت)
سینتیک کاهش قندهای احیا کننده، تشکیل آکریل آمید و تغییرات رنگ طی سرخ کردن خلال سیب زمینی
ص. 211-201
حامد بیکی
،
ناصر همدمی
،
محمد شاهدی باغ خندان
،
سید امیر حسین گلی
،
جلال پورتقی
،
محمد آریاشاد
چکیده
(3026 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2203 دریافت)
ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان
ص. 224-213
اعظم حاج محمدی
،
میرخلیل پیروزی فرد
،
محمد شاهدی
،
محمد علیزاده
چکیده
(2891 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3426 دریافت)
ارزیابی بازیافت ویروس های روده ای از ماهی های پرورشی با استفاده از Male-specific coliphage (MS2)
ص. 236-225
مسعود یاورمنش
،
فریبا قیامتی یزدی
،
پرنیان پزشکی
چکیده
(3411 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2902 دریافت)
بهینهسازی استخراج ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه کاکوتی به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ
ص. 248-237
احمد رجایی
،
حسین میرزایی مقدم
،
نوشین برادران
چکیده
(3282 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1598 دریافت)
خشک کردن برگ گیاه پولک(Stachys schtschegleevii Sosn.) پیش تیمار شده با فراصوت و بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن
ص. 262-249
هما خدایی
،
نارملا آصفی
چکیده
(3200 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1495 دریافت)
تشکیل کانژوگه های لیزوزیم-دکستران با استفاده از حرارت دهی مایکروویو
ص. 270-263
محمد حسین مولایی فر
،
مهرداد نیاکوثری
،
محمود امین لاری
چکیده
(2983 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1440 دریافت)
تاثیر پودر بزرک بر خواص ضد اکسایشی، میکروبی و حسی شکلات
ص. 282-271
زهرا حسن نژاد
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
محمود صوتی خیابانی
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
هانیه رسولی پیروزیان
چکیده
(4055 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2279 دریافت)
ارزیابی همبستگی بین حضور ژن های تولید کننده شیگا توکسین (stx1 و stx2 ) در اشرشیا کلیO157 H7با پارامترهای میکروبی و شیمیایی در شیر خام
ص. 291-283
سیما انصاری
،
مسعود یاورمنش
چکیده
(2560 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3178 دریافت)
بررسی ترکیب اسید های چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسرو سازی، اسکیپ جک(Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares)
ص. 304-293
وجیهه محمودی
،
جواد کرامت
،
محمد حجت الاسلامی
،
هومان مولوی
چکیده
(2979 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2315 دریافت)
بررسی فعالیت ضد مخمری عصاره هیدروالکلی چای سبز درمحیط کشت و شیر استریل
ص. 314-305
سمیرا عیسی زاده رازلیقی
،
مرتضی خمیری
،
علیرضا صادقی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
حبیب الله میرزایی
چکیده
(2917 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2144 دریافت)
اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای خمیر و کیک برنجی
ص. 323-315
فخرالدین صالحی
،
اشرف گوهری اردبیلی
،
مریم ساترابی
،
فاطمه سوری
چکیده
(2945 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2162 دریافت)
اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجهفرنگی خام بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی رب گوجهفرنگی
ص. 336-325
زهرا غلامی منظور
،
ابراهیم احمدی
،
مصطفی کرمی
چکیده
(3141 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2097 دریافت)
فرمولاسیون نانوامولسیون از اسانس مریم گلی (Salvia hypoleuca) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن
ص. 348-337
ساسان قرهنقده
،
حمیدرضا صمدلوئی
،
محمود صوتی خیابانی
،
سامان قرهنقده
چکیده
(4303 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2261 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS