ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 70 - ( 1396 )
جداسازی و تشخیص گونه های مخمر روغنیSAGSGC Candida Orthopsilosi با استفاده از ژن ریبوزومی از ماهی سوف و بهینه سازی تولید روغن و توده زیستی از آن
ص. 1-12
لیلا قاسمی
،
حمیدرضا صمدلوئی
،
حسین جلالی
،
شاهرخ قرنجیک
چکیده
(4728 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1716 دریافت)
بررسی خصوصیات تغذیهای ایزوله پروتئینی دانه کدوی تخم کاغذی
ص. 13-25
سیده نرگس مظلومی
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(4694 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1195 دریافت)
بکارگیری روش شبکههای عصبی مصنوعی در بررسی و تخمین برخی مشخصههای خشککردن بادنجان و شلغم در یک خشککن ترکیبی مایکروویو- همرفتی
ص. 27-45
محمد کاوه
چکیده
(5701 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1463 دریافت)
غنیسازی کلوچه بدون گلوتن با آرد شبه غلات کینوآ، آمارانت و گندم سیاه
ص. 47-56
غلامحسین حقایق
،
اسماعیل عطای صالحی
چکیده
(5225 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1524 دریافت)
کاربرد آرد دانه خربزه و امولسیفایر لستین بهعنوان جایگزین چربی در تولید بیسکوئیت کمچرب
ص. 57-66
غلامحسین حقایق
،
نفیسه زاوه زاد
چکیده
(5054 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1239 دریافت)
بررسی تنوع زیستی باکتریهای اسید لاکتیک دوغ محلی مشهد با استفاده از روش آنالیز ژن 16S rRNA و تعیین توانایی پروبیوتیکی سویههای جدا شده از آن
ص. 67-78
چکیده
(4785 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(995 دریافت)
بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ
ص. 79-89
شیما جلدانی
،
بهزاد ناصحی
،
حسن برزگر
،
نیازعلی سپهوند
چکیده
(4978 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1384 دریافت)
اعتباربخشی روش اندازه گیری آفلاتوکسینM1 در ماست
ص. 91-98
مهسا تبری
،
خشایار تبری
،
زهرا سالاری
چکیده
(4386 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1974 دریافت)
تاثیر افزودن آرد خرفه بر خواص رئولوژیکی خمیر وکیفی نان مسطح بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. 99-112
فاطمه رضاقلی
،
سارا موحد
،
بابک غیاثی طرزی
چکیده
(3527 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3175 دریافت)
مدلسازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از دانههای آفتابگردان با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی در مقیاس صنعتی
ص. 122-113
حمید بخش آبادی
،
مرضیه وحدانی
،
معصومه مقیمی
،
مسعود بذرافشان
،
شیلان رشیدزاده
،
ابولفضل بوژمهرانی
چکیده
(3301 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1720 دریافت)
ترشح لیپاز و تولید دوکوزاهگزانوئیک اسید توسط سویه آئورانتیوکیتریوم رشد یافته در روغن کتان
ص. 134-123
ندا آموزیان
،
شهریار شاکری
،
محمود ملکی
،
احمد شاکری
چکیده
(2607 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(976 دریافت)
اثر پرتودهی اشعه گاما بر خصوصیات کیفی میوه انار در طول انبار سرد
ص. 135-146
میثم اشتری
،
اورنگ خادمی
،
محمود سوف باف سرجمعی
،
حمیده افشار منش
،
محمدعلی عسکری سرچشمه
چکیده
(2946 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1442 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه "به" (Cydonia oblonga)
ص. 158-147
نگین یوسفی
،
فریبا زینالی
،
محمد علیزاده خالدآباد
چکیده
(2082 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1264 دریافت)
تأثیر ژل امولسیفایرحاوی داتم و منوگلیسرید بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی
ص. 170-159
مریم قنادرضایی
،
اکرم آریان فر
،
زهرا شیخ الاسلامی
چکیده
(2489 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3191 دریافت)
مقایسه اثرات سدیم تری پلی فسفات، سدیم هگزا متا فسفات و تترا سدیم پیروفسفات بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ران عمل آمده گاو
ص. 181-171
الهام زمانی
،
محمدرضا خانی
،
شادی مهدیخانی
چکیده
(2928 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2138 دریافت)
بررسی اثر نوع مخمر، زمان تخمیر و اثرات متقابل آنها بر قدرت تولید گاز مخمر نانوایی به روش حجم سنجی گازوگرافی
ص. 183-191
زهرا کسائی
،
عزیز همایونی راد
،
حمیده همایونی راد
چکیده
(3052 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6624 دریافت)
اثر سینرژیک لیزوزیم در پوشش کیتوزان حاوی اسانس زیره سبز
ص. 193-200
مژگان حیدری
،
پیمان مهستی شتربانی
،
افشین آخوندزاده بستی
چکیده
(2313 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1093 دریافت)
سینتیک کاهش قندهای احیا کننده، تشکیل آکریل آمید و تغییرات رنگ طی سرخ کردن خلال سیب زمینی
ص. 211-201
حامد بیکی
،
ناصر همدمی
،
محمد شاهدی باغ خندان
،
سید امیر حسین گلی
،
جلال پورتقی
،
محمد آریاشاد
چکیده
(2396 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1309 دریافت)
ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان
ص. 224-213
اعظم حاج محمدی
،
میرخلیل پیروزی فرد
،
محمد شاهدی
،
محمد علیزاده
چکیده
(2332 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2930 دریافت)
ارزیابی بازیافت ویروس های روده ای از ماهی های پرورشی با استفاده از Male-specific coliphage (MS2)
ص. 236-225
مسعود یاورمنش
،
فریبا قیامتی یزدی
،
پرنیان پزشکی
چکیده
(2736 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2384 دریافت)
بهینهسازی استخراج ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه کاکوتی به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ
ص. 248-237
احمد رجایی
،
حسین میرزایی مقدم
،
نوشین برادران
چکیده
(2646 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1208 دریافت)
خشک کردن برگ گیاه پولک(Stachys schtschegleevii Sosn.) پیش تیمار شده با فراصوت و بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن
ص. 262-249
هما خدایی
،
نارملا آصفی
چکیده
(2584 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1081 دریافت)
تشکیل کانژوگه های لیزوزیم-دکستران با استفاده از حرارت دهی مایکروویو
ص. 270-263
محمد حسین مولایی فر
،
مهرداد نیاکوثری
،
محمود امین لاری
چکیده
(2384 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1056 دریافت)
تاثیر پودر بزرک بر خواص ضد اکسایشی، میکروبی و حسی شکلات
ص. 282-271
زهرا حسن نژاد
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
محمود صوتی خیابانی
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
هانیه رسولی پیروزیان
چکیده
(3445 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1932 دریافت)
ارزیابی همبستگی بین حضور ژن های تولید کننده شیگا توکسین (stx1 و stx2 ) در اشرشیا کلیO157 H7با پارامترهای میکروبی و شیمیایی در شیر خام
ص. 291-283
سیما انصاری
،
مسعود یاورمنش
چکیده
(2009 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2153 دریافت)
بررسی ترکیب اسید های چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسرو سازی، اسکیپ جک(Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares)
ص. 304-293
وجیهه محمودی
،
جواد کرامت
،
محمد حجت الاسلامی
،
هومان مولوی
چکیده
(2380 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1403 دریافت)
بررسی فعالیت ضد مخمری عصاره هیدروالکلی چای سبز درمحیط کشت و شیر استریل
ص. 314-305
سمیرا عیسی زاده رازلیقی
،
مرتضی خمیری
،
علیرضا صادقی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
حبیب الله میرزایی
چکیده
(2207 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1210 دریافت)
اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای خمیر و کیک برنجی
ص. 323-315
فخرالدین صالحی
،
اشرف گوهری اردبیلی
،
مریم ساترابی
،
فاطمه سوری
چکیده
(2321 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1295 دریافت)
اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجهفرنگی خام بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی رب گوجهفرنگی
ص. 336-325
زهرا غلامی منظور
،
ابراهیم احمدی
،
مصطفی کرمی
چکیده
(2510 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1210 دریافت)
فرمولاسیون نانوامولسیون از اسانس مریم گلی (Salvia hypoleuca) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن
ص. 348-337
ساسان قرهنقده
،
حمیدرضا صمدلوئی
،
محمود صوتی خیابانی
،
سامان قرهنقده
چکیده
(3569 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1847 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 340