ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 69 - ( 1396 )
بررسی اثرات صمغ های دانه شاهی، قدومه شیرازی و متیل سلولز و ترکیب آنها بر جذب روغن و خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده طی فرایند سرخ شدن عمیق
ص. 1-9
مژگان یادگاری
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
سید جعفر هاشمی
چکیده
(5908 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3065 دریافت)
بهینه سازی شرایط تشکیل کمپلکس صمغ فارسی- ایزوله پروتئین آب پنیر
ص. 11-21
نسیم رئوفی
،
رسول کدخدایی
،
مسعود نجف نجفی
چکیده
(5382 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1804 دریافت)
بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از سالیکورنیا پرتودیده با اشعه گاما
ص. 23-30
آیت محمدرزداری
،
رحیم ابراهیمی
چکیده
(5233 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1651 دریافت)
بهینه سازی ویژگیهای کیک رژیمی غنی شده با پودر برگ استویا
ص. 31-41
فروغ چهارطاق
،
بهزاد ناصحی
،
حسن برزگر
چکیده
(5617 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2130 دریافت)
بهبود فرآیند استخراج ساکارز از چغندر قند به کمک روش میدان الکتریکی پالسی قوی و مقایسه آن با فرآیند حرارتی
ص. 43-52
محمد علی صالحی
،
آیدا امیدواری
چکیده
(5679 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2010 دریافت)
بررسی تغییرات برخی از خصوصیات شیمیایی مغز کامل و پودری دو رقم گردو در شرایط دمایی متفاوت
ص. 53-64
هلدا دانائی اسکوئی
،
محسن اسمعیلی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(5024 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2391 دریافت)
اثر شرایط مختلف انبار بر خصوصیات کمی و کیفی پسته تر احمدآقایی
ص. 65-74
فاطمه ناظوری
،
سیامک کلانتری
،
امان اله جوانشاه
،
علی رضا طلایی
چکیده
(4515 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2387 دریافت)
بررسی تاثیر محلولهای اسمزی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیبات معطر زنجبیل در فرآیند خشک کردن
ص. 75-89
مریم شاه امیریان
،
ندا مفتون آزاد
،
لادن جوکار
چکیده
(3495 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2457 دریافت)
اثر کاربرد برخی پایدار کنندههابر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی پودر شیر کاکائوی فوری
ص. 91-104
فروغ لنکرانی
،
وجیهه فدائی نوغانی
چکیده
(3026 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1582 دریافت)
مدلسازی فرآیند خشک کردن توت فرنگی توسط خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی
ص. 105-114
فخرالدین صالحی
،
اشرف گوهری اردبیلی
،
آذر نعمتی
،
راضیه لطیفی داراب
چکیده
(3072 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1793 دریافت)
اثر عصاره کاسنی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش
ص. 115-122
عفت احمدی اقدم
،
جواد حصاری
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(2941 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2597 دریافت)
ارائه روشی جدید برای افزایش کیفیت آب میوه خرما با استفاه از هیدروژل پلی وینیل الکل
ص. 123-133
سجاد پیرسا
،
محمد مهدی مظهری
چکیده
(3079 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1646 دریافت)
تاثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگیهای حسی و زمان ماندگاری همبرگر
ص. 135-146
سمیرا رنجبر
،
سارا موحد
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(3043 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1682 دریافت)
بررسی فعالیت ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارههای مختلف برگ بنه (Pistacia atlantica)
ص. 147-158
حسن برزگر
،
محمد حجتی
،
مرضیه پناهی
چکیده
(2774 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2870 دریافت)
اثر روش های استخراج بر خصوصیات ضداکسایشی گیاه اناریجه (affinis pimpinella)
ص. 159-169
الهام شکوه صارمی
،
محمد باقر حبیبی نجفی
،
محمد حسین حدادخداپرست
،
معصومه بحرینی
چکیده
(3038 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1628 دریافت)
تشخیص تخم مرغهای شکسته با استفاده از روش ظرفیت خازنی و طبقهبندهای هوشمند
ص. 171-180
مهدی قادری
،
احمد بناکار
،
علی اکبر مسعودی
چکیده
(2690 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1629 دریافت)
تأثیر شیرینکنندههای ایزومالت و مالتودکسترین بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی بیسکویت بدون قند حاوی آرد کامل یولاف
ص. 181-193
نرگس نادیان
،
لیلا مصفی
،
محمد حجت الاسلامی
،
شهناز ادیب
چکیده
(3157 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1758 دریافت)
بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از امواج فراصوت و پروتئین ایزوله سویا
ص. 195-204
هادی طالبی
،
مهدی قیافه داودی
چکیده
(2827 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1705 دریافت)
تشخیص روغن های گیاهی در فرآوردههای لبنی صنعتی کرمانشاه با استفاده از روشهای کروماتوگرافی
ص. 205-214
زینب رفتنی امیری
،
سمیه سلمانی
چکیده
(4186 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1889 دریافت)
بررسی اثر جایگزینی گوشت گاو با بوقلمون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی برگر
ص. 215-227
ساره حسینی
،
مجید علی آبادی
چکیده
(3144 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1634 دریافت)
استخراج موثرترین طول موجهای طیف آبمیوه توت سیاه (Morus alba Varnigra L.) با استفاده از مدلهای مختلف رگرسیون حداقل مربعات جزئی (PLS)
ص. 229-241
مریم سلطانی کاظمی
،
سامان آبدانان مهدی زاده
،
مختار حیدری
،
سید مجتبی فارغ
چکیده
(2716 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3055 دریافت)
بررسی اثر دو گونه کشت های آغازگر لاکتیکی Lactobacillus plantarum و Lactobacillus sakei بربرخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول گوشتی تخمیری
ص. 331-243
مهسا محمدطاهری
،
سید ابراهیم حسینی
چکیده
(2785 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2614 دریافت)
بررسی امکان بهبود خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی دونات تخمیری ترکیبی (گندم-سیبزمینی) با استفاده از قند چند الکلی
ص. 243-253
علیرضا رحمانیان
،
مهدی قیافه داودی
چکیده
(2710 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1476 دریافت)
بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و تصویری کیک اسفنجی حاوی آرد کنجاله کنجد و آناناس و تعیین سطح بهینه این دو ماده مغذی
ص. 255-268
عاطفه صادقی زاده دهکردی
،
محمّد فاضل نجف آبادی
،
هاجر عبّاسی
چکیده
(2901 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1581 دریافت)
بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتیاکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ
ص. 269-281
علیرضا ملکی کهکی
،
محمد باقری
،
لیلا ناطقی
چکیده
(3268 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1884 دریافت)
بررسی خصوصیات تغذیهای، تکنولوژیکی و حسی نان برنجی بدون گلوتن حاوی آرد شبه غلات
ص. 283-294
غلامحسین حقایق
چکیده
(3074 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1896 دریافت)
تأثیر صمغهای گوار و زانتان بهعنوان جایگزین بخشی از چربی بر خواص کیفی کیک روغنی
ص. 295-306
علی سوهان آجینی
،
سارا موحد
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(3990 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1738 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و حسی کیک روغنی حاوی جوانه گندم و کنجاله کنجد
ص. 307-318
معصومه مقیمی
چکیده
(2955 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1807 دریافت)
امکانسنجی تولید پاستیل کمکالری با استفاده از اینولین و استویوزید
ص. 319-329
الهه محمدی اکبرابادی
،
سلیمان عباسی
چکیده
(3104 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1683 دریافت)
بررسی تاثیر نگهداری در یخ بر ترکیب شیمیایی و محتوی پراکسید ماهی صافی) (Siganus javus
ص. 345-352
علی آبرومند
،
فریده باعثی
چکیده
(2709 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2453 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS