ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 68 - ( 1396 )
تأثیر تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز و ایزوله پروتئین آبپنیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و ارگانولپتیکی پنیر سفید آبنمکی کمچرب
ص. 1-16
عرفان دانش
،
حسین جوینده
،
مصطفی گودرزی
چکیده
(4949 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1782 دریافت)
بررسی اثر افزودن صمغ های گوار و زانتان در کاهش میزان نمک رشته آشی
ص. 17-25
مرضیه مهرعلیها
،
سارا سهراب وندی
،
لیلا ناطقی
چکیده
(5034 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2532 دریافت)
تولید پاستیل زردآلو و بررسی فعالیت آب و ویژگی های رنگی، بافتی و پذیرش آن
ص. 27-35
الناز فتاحی
چکیده
(5580 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2607 دریافت)
بررسی خصوصیات آنتیرادیکالی لیگنین استخراج شده از گونههای گیاهی توسط دو روش MWL وDL
ص. 37-44
علی ابراهیمزاده
،
رضا اسماعیلزاده کناری
،
علی عبدالخانی
چکیده
(5030 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3365 دریافت)
تعیین نانوساختار میکروامولسیون لیکوپن توسط هدایتسنجی و مطالعات رفتار جریانی
ص. 45-60
عاطفه امیری ریگی
،
سلیمان عباسی
چکیده
(4825 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1545 دریافت)
بررسی اثر سطوح مختلف پودر جلبک کلرلا ولگاریس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک اسفنجی
ص. 61-72
محمدعلی حصاری نژاد
،
فرناز رضاییان عطار
،
امید مصفا
،
بهداد شکرالهی یانچشمه
چکیده
(5775 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1863 دریافت)
ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره گیاه تره کوهی (Allium ampeloprasum L. subsp. iranicum) بر ریزاندامگان بیماری زا با منشاء غذایی
ص. 73-82
منصور سعیدی
،
مرضیه یگانگی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
علیرضا وسیعی
،
فریده طباطبایی یزدی
چکیده
(5331 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2007 دریافت)
شناسایی جدایههای باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس از پنیر متال حاصل از شیر خام به روش های سنتی و مولکولی
ص. 83-92
فهیمه عزیزی
،
محمدباقر حبیبی نجفی
،
محمدرضا عدالتیان
چکیده
(4133 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2311 دریافت)
بررسی خاصیت ضدمیکروبی عصاره متانولی، اسانس و نانولیپوزوم حاوی اسانس نعناع فلفلی
ص. 93-102
ساسان قره نقده
،
سمیرا فرقانی
،
سامان قره نقده
،
محمود صوتی خیابانی
چکیده
(3922 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3238 دریافت)
اثرات پلاسمای سرد اتمسفری بر شیر گاوی و قارچ Candida albicans تلقیح شده به آن
ص. 103-111
اباصلت حسین زاده کلاگر
،
معصومه دیلمی
،
فرشاد صحبت زاده
،
سیده ندا سیادتی
چکیده
(3224 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1809 دریافت)
اثر درجه آبکافت بر خواص عملکردی و فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین آبکافتی تولیدشده از فریم و سر ماهی کپور معمولی
ص. 113-124
سهیل ریحانی پول
،
سید علی جعفرپور
چکیده
(3084 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2318 دریافت)
بررسی تغییرات اسیدهای چرب و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa ) در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی
ص. 125-135
رضا اسماعیل زاده کناری
،
سیده زهرا مهدی پور
،
راضیه رضوی
چکیده
(3372 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1871 دریافت)
اثر بسته بندی و پرتو گاما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان صنعتی پرتودیده در مقایسه با فرآیند پخت معمولی
ص. 137-145
مصطفی کرمی
،
طیبه حمیدوند
،
علیرضا اطمینان
چکیده
(3236 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2272 دریافت)
بررسی اثر جایگزینی اینولین و پودر چای سبز بر فاکتورهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماکارونی
ص. 147-155
فرحناز رحیمی نژاد
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(2889 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2304 دریافت)
مدلسازی و بهینهسازی ویژگیهای کیفی و پایداری نانوکمپلکسهای کلوئیدی جهت کاربرد در نوشیدنی های اسیدی شفاف
ص. 157-169
شقایق شیخ زاده
،
محمد علیزاده
،
محمود رضازاد
چکیده
(2822 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1599 دریافت)
حذف ترکیبات رنگی و ناخالصیها از ملاس نهایی چغندر قند با استفاده از کربن فعال پودری جهت تولید قند اینورت مایع
ص. 171-180
بیوک آقا فرمانی
،
محسن اسمعیلی
چکیده
(3708 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1517 دریافت)
مقایسه ی ترکیبات فنولی بین دو واریته ی چای سبز (هیبرید و کلون 100)
ص. 181-191
زینب نوشی
،
رضا حیدری
،
مینو ایلخانی پور
،
زهرا قاسمپور
چکیده
(2956 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1534 دریافت)
بررسی ویژگیهای خمیر و ژل سوریمی غنیشده با فیبرهای رژیمی
ص. 193-202
سکینه حیدری
،
بهاره شعبانپور
،
پرستو پورعاشوری
چکیده
(2983 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1666 دریافت)
بررسی تأثیر اولتراسوند بر آبگیری اسمزی شلغم و تعیین شرایط بهینه خشککردن هوای داغ
ص. 203-214
فخری شهیدی
،
محمد مالکی آیسک
چکیده
(3322 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1719 دریافت)
تأثیر جایگزینی شکر با قند مایع خرما بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیر خرما
ص. 215-224
زهرا نجف پور
،
محمد تقی گلمکانی
،
مهرداد نیاکوثری
،
غلامرضا مصباحی
چکیده
(3480 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2305 دریافت)
بهینه سازی نانوریزپوشانی اسید فولیک به کمک روش تاگوچی
ص. 225-236
الهام اسدپور
،
یحیی مقصودلو
،
سید مهدی جعفری
،
محمد قربانی
،
مهران اعلمی
چکیده
(3099 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2096 دریافت)
بررسی خصوصیات کیفی، تصویری، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی
ص. 237-249
زهرا شیخ الاسلامی
،
مهدی کریمی
،
مهدی قیافه داودی
،
بهاره صحرائیان
،
فریبا نقی پور
،
صغری معدنی
چکیده
(3043 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1716 دریافت)
بهینه یابی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی میوه خرمالو (Diospyros kaki L.)
ص. 251-259
غزاله ثابتی صتعت
،
اسماعیل عطای صالحی
،
شادی بلوریان
چکیده
(2930 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3913 دریافت)
بررسی کاربرد مولکول نگاری پلیمری در استخراج انتخابی تارتاریک اسید
ص. 261-268
زهرا قاسم پور
،
محمد علیزاده خالدآباد
،
محمدرضا وردست
،
محمود رضازاد باری
چکیده
(3292 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2950 دریافت)
غیرفعال سازی آنزیم پراکسیداز در بادمجان با استفاده از سامانه مادونقرمز
ص. 269-279
علیرضا اسدی امیرآبادی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(2991 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1502 دریافت)
تاثیر افزودن اسانس آویشن بر برخی ویژگی های کیفی و میکروبی حلوا ارده در طی زمان نگهداری
ص. 281-292
مریم عظیمی
،
حمیدرضا اخوان
،
محسن رادی
چکیده
(2837 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1552 دریافت)
بررسی تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای کنجاک و زانتان بر ویژگیهای بافتی پنیر پروسس پخشپذیر
ص. 293-306
مصطفی محروقی
،
محسن قدس روحانی
،
حسن رشیدی
چکیده
(3147 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1630 دریافت)
بررسی خصوصیات رئولوژیکی و آنتیاکسیدانی کنسانتره آب انار رقم رباب
ص. 307-318
مریم فرهمند
،
محمدتقی گلمکانی
،
عسگر فرحناکی
،
غلامرضا مصباحی
چکیده
(2878 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3048 دریافت)
تأثیر اتمسفر اصلاحشده و نوع بستهبندی، در افزایش زمان ماندگاری نان تست
ص. 319-329
جواد نوروز
،
محمد حسین عزیزی
،
زهره حمیدی اصفهانی
چکیده
(2574 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1517 دریافت)
زندهمانی باکتریهای لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بعنوان باکتری های پروبیوتیک شاخص در مدل شبیهسازی شده معده ای و روده ای
ص. 331-340
محبوبه سرابی جماب
،
پریا رهنما وثوق
،
مرضیه کته شمشیری
،
رضا کاراژیان
چکیده
(4233 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1868 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS